Η Αθήνα στις πίστες... αναστενάζει - Τα σχήματα της νυχτερινής διασκέδασης και το μεγάλο όνομα που «ψήφισε» Θεσσαλονίκη

Η Αθήνα στις πίστες... αναστενάζει - Τα σχήματα της νυχτερινής διασκέδασης και το μεγάλο όνομα που «ψήφισε» Θεσσαλονίκη

Πρεμιέρες, νέα τραγούδια, δυνατές συμμαχίες και μια πολύ ηχηρή απουσία συνθέτουν το παζλ της νέας σεζόν στη νυχτερινή Αθήνα - Δείτε ποιος τραγουδάει πού

mazonakis_oikonomopoylos_argyros_arthro
Πέρυσι η νυχτερινή Αθήνα έζησε μια από τις καλύτερες σεζόν των τελευταίων ετών, με τον κόσμο να βγαίνει μαζικά μετά την πανδημία και τα νυχτερινά κέντρα να «αναστενάζουν».

Φέτος προβλέπεται μια από τα ίδια με τα μέχρι τώρα δεδομένα και από χθες ανοίγουν σταδιακά-οι τελευταίοι θα κάνουν πρεμιέρα αρχές Δεκέμβρη-τα δυνατά σχήματα.

Μόνο που αυτή η σεζόν σημαδεύεται αναμφίβολα από μια πολύ δυνατή απουσία, αυτή του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο οποίος φέτος θα λείψει από την πρωτεύουσα, την περίοδο που είναι με διαφορά ο πιο περιζήτητος στο χώρο του.

Η ανακαίνιση του Teatro που θα ολοκληρωθεί στα τέλη του ερχόμενου καλοκαιριού στέλνει αυτό τον χειμώνα τον πιο εμπορικό ερμηνευτή στην Θεσσαλονίκη, αμέσως μετά το τέλος της περιοδείας του σε Αμερική και Καναδά.
unnamed__3_

Θα εμφανιστεί στην «Πύλη Αξιού» που πέρασε στα χέρια του Κώστα Μπερτάκη με τον οποίο πορεύεται ο Αργυρός και η πρεμιέρα του έχει προγραμματιστεί για τις 8 Δεκεμβρίου χωρίς δυνατό παρτενέρ στο πλευρό του, αλλά συνεπικουρούμενος από ταλαντούχα νέα παιδιά.

Στο «Fantasia» που ανήκει επίσης στον Μπερτάκη, ξεκίνησε χθες ο Νίκος Οικονομόπουλος που τα τελευταία δύο χρόνια διάγει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, ενώ μόλις κυκλοφόρησε ένα δυνατό ζεϊμπέκικο που λέγεται «Έκπτωτος Άγγελος».

Nikos_Oikonomopoulos_FANTASIA_5
Κλείσιμο
Μάλιστα, οι κρατήσεις ήταν τόσες πολλές που θα τραγουδήσει μόνο γι’ αυτή την εβδομάδα και την Κυριακή, ενώ δίπλα του θα έχει την Χριστίνα Μηλιού, την Μορφούλα και την Τάνια Μπρεάζου.

Snapinsta_app_402432556_1724854211348627_6498563508415954184_n_1080
Σήμερα επιστρέφει στο ανακαινισμένο NOX του αειθαλή Ηλία Μαροσούλη και του Άγγελου Κοταρίδη ο Αντώνης Ρέμος που φέτος συμπράττει με την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα.

Remos_Foureira

Η χημεία τους είχε δοκιμαστεί και το 2018 στο «Αθηνών Αρένα» και αν μπορεί να πει κάποιος κάτι είναι ότι το μόνο που λείπει από τον Ρέμο είναι καινούργια δυνατά τραγούδια που θα μείνουν.

Η σύμπραξη με τον Φίλιππο Πλιάτσικα στο «Μια προσευχή» έβγαλε μια όμορφη μπαλάντα, η οποία δεν είναι αρκετή λένε πολλοί fun του Αντώνη, για τον πιο εμπορικό τραγουδιστή της γενιάς του.

Όπως και την προηγούμενη σεζόν ο Ρέμος θα τραγουδάει Σάββατο και Κυριακή, συνεχίζοντας έτσι την άτυπη κόντρα με τον Νίκο Βέρτη από την οποία βγήκε νικητής πέρσι, αφού η τελευταία μέρα της εβδομάδας είχε σχεδόν ταυτιστεί με τον δεύτερο.

Στο ίδιο κέντρο των Μαροσούλη-Κοτταρίδη κάθε Τετάρτη από τις 29 Νοεμβρίου θα εμφανίζεται η μεγάλη Μαρινέλλα μαζί με την Μπέτυ Μαγγίρα σε μια απρόσμενη συνάντηση που φαντάζει ενδιαφέρουσα.

TOM_6445
Στο «Έναστρο» του Κώστα Ματσίκα ο Σάκης Ρουβάς συμπράττει από χθες με τις «Μέλισσες» που χάρη στον Χρήστο Μάστορα οποίος λέει από Queen μέχρι Παντελίδη είναι το πιο δημοφιλές συγκρότημα και ήδη πολλοί μιλάνε για το πιο cool σχήμα της χρονιάς.
Snapinsta_app_399466053_717467303574570_7210459478273049257_n_1080
Λίγο πιο κάτω στην «Ακτή Πειραιώς» που ανήκει στον ίδιο επιχειρηματία η Νατάσα Θεοδωρίδου-ίσως η καλύτερη λαϊκή τραγουδίστρια-είναι για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν με τον Γιάννη Κακοσαίο και τους Alcatrash, τηρώντας το ίδιο ωράριο αφού το πρόγραμμα ξεκινάει στις δέκα και μισή και τελειώνει λίγο μετά τις τρεις το πρωί.
unnamed__12_

Στο «Βοτανικό» εδώ και λίγες εβδομάδες ο ταλαντούχος τραγουδοποιός Γιώργος Σαμπάνης «έδεσε» πολύ καλά με την Δέσποινα Βανδή που διάγει μια ολική αναγέννηση τα τελευταία τρία χρόνια και βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση της διαδρομής της. Μαζί τους έχουν και την πολυσυζητημένη Αναστασία.
203A1732

Ο Μαζώ, η Άννα, ο Βέρτης και οι άλλοι

Στις 30 Νοεμβρίου όπως ακούγεται επιστρέφει στην νυχτερινή Αθήνα ο Γιώργος Μαζωνάκης, που μετά από δυο σεζόν στο «Κέντρο Αθηνών» μετακόμισε λίγο πιο πάνω στο «Φωταέριο».

Ο Μαζώ που καθιέρωσε τις Πέμπτες-στην αρχή όλοι έλεγαν ότι η συγκεκριμένη μέρα δεν θα περπατήσει-μόλις ηχογράφησε το καινούργιο του τραγούδι-άφησε την Minos-Emi για την Panic-που λέγεται «Να περνάς» και είναι ζεϊμπέκικο, ενώ θα έχει μαζί του τον Ηλία Καμπακάκη, που έχει αποκτήσει με πολλή δουλειά και ακόμη πιο πολλά live ένα δικό του κοινό.
9938_GIORGOS_MAZONAKIS_1862023

Στις 8 Δεκεμβρίου κάνει το come back της η «απόλυτη» όπως αποκαλούν την Άννα Βίσση οι φανατικοί της, στο «Hotel Ermou» του Γιάννη Μωράκη που μετακομίζει στο παλιό «Box» οπλισμένη με καινούργιο σουξέ από τον Νίκο Καρβέλα, ένα ζεϊμπέκικο με τίτλο «Λεκές».

unnamed__9_
Στο παλιό της στέκι που μετονομάστηκε σε «Barbarella» εμφανίζονται φέτος ο διαχρονικός Λευτέρης Πανταζής μαζί με την Έλλη Κοκκίνου κάθε Τετάρτη και Σάββατο.

Χθες επέστρεψε στο ΥΤΟΝ ο Νίκος Βέρτης, που μετά από αρκετά χρόνια χωρίς κάποιο άλλο όνομα δίπλα του-κάτι που είχε κουράσει σύμφωνα με τα όσα συζητιούνται στο χώρο-κάνοντας την έκπληξη.
AS2A5472
Φέτος θα έχει δίπλα του να εναλλάσσονται τον Κώστα Μπίγαλη και τον Γιάννη Γιοκαρίνη που μεγαλούργησαν την δεκαετία του ‘80 και του ‘90, γράφοντας αμφότεροι την δική τους ιστορία με τραγούδια που ακόμη παίζονται.

Η queen Πάολα με τον Νίκο Μακρόπουλο στο Fever είναι ίσως το πιο βαρύ λαϊκό σχήμα της φετινής σεζόν, ενώ στο Ω της οδού Πειραιώς ο Χρήστος Μενιδιάτης μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη, εμφανίζονται κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο.

AS2A5654
Στο Voodoo οι Παρασκευές ανήκουν στο Γιώργο Γιαννιά και οι Κυριακές στον ανερχόμενο Γιώργο Λιβάνη, ενώ ο Νίκος Απέργης με την Μαλού επέστρεψαν στο Cabaret μετά την περσινή τους επιτυχία, εμφανιζόμενοι Σάββατο και Κυριακή.
unnamed__10_
Η Ιουλία Καλλιμάνη, μια πολύ καλή λαϊκή τραγουδίστρια βιώνει μια ανοδική πορεία και εμφανίζεται για δεύτερη σεζόν στο Tokyo Club Theater, ενώ στο Mezzo συμπράττουν ο Ηλίας Βρεττός με την Χριστίνα Σάλτη και τον Αναστάσιο Ράμμο.
0H6A9579

Στο Ποσειδώνιο συνεχίζει τις εμφανίσεις του ο Θοδωρής Φέρρης, ενώ, τέλος, στα δυτικά προάστια στο «Bodega», ο Χρήστος Χολίδης μαζί με την εντυπωσιακή Θέλξη συνυπάρχουν στην πίστα κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο.

0735_THELXI_992023


Ειδήσεις σήμερα:

Black Friday: Ποιες προσφορές αναζητούν οι καταναλωτές - Κερδίζουν «έδαφος» οι online παραγγελίες

Αλκμήνη Ψιλοπούλου: Το Πολυτεχνείο ήταν ένα κύτταρο ελευθερίας όπου λειτούργησε η ενότητα στην πράξη

«Πόρτα» από νεολαία ΣΥΡΙΖΑ σε Κασσελάκη – Κατέθεσαν στεφάνι χωρίς εκείνον
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης