My Style Rocks: Η εξομολόγηση της Απολλεών που συγκίνησε τους πάντες - Απολλωνία είναι η κόρη που έχασα, είπε

My Style Rocks: Η εξομολόγηση της Απολλεών που συγκίνησε τους πάντες - Απολλωνία είναι η κόρη που έχασα, είπε

Η παίκτρια εξήγησε την ιστορία πίσω από το ιδιαίτερο όνομά της κι όλοι ξέσπασαν σε δάκρυα 

my-style-rocks__14_
Η Απολλεών προχώρησε σε μια εξομολόγηση στο σημερινό επεισόδιο του «My Style Rocks» σχετικά με το όνομά της, αλλά και την προσωπικότητα που «κρύβει».

Η παίκτρια συγκίνησε ολόκληρο το πλατό με όσα είπε για την περσόνα που έχει φτιάξει. «Η Απολλεών είναι μια reborn περσόνα που συνέβη το 2021. Πάντα είμαι μια Αθηνά μέσα μου, γιατί αυτή με έφερε εδώ που είμαι. Έχουν γίνει όμως, κάποια πράγματα στη ζωή μου ακραία κι αυτά έφτιαξαν αυτή που είμαι εγώ σήμερα. Πάντα έχω τις αρχές και την παιδεία μου και δεν πρόκειται να τα καταπατήσω αυτά για κανέναν. Αν βλέπετε έναν άνθρωπο τώρα, λίγο πιο έντονο που ίσως δεν αρέσει, είναι γιατί πολλές φορές νιώθω ότι καβαλάνε την ευγένειά μου. Αυτό δεν θέλω να συμβεί, γιατί η Απολλεών είναι μια περσόνα που γεννήθηκε μέσα από πόνο», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwthpl9ys1ip)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Για να φτάσω να είμαι αυτή που είμαι εδώ μπροστά σας έχω δουλέψει πάρα πολύ με τον εαυτό μου. Δεν είναι ψεύτικη, είναι όλες οι γυναίκες που έχω μέσα μου. Έχω πέσει στο πάτωμα πολλές φορές κι έχω ξανασηκωθεί μόνη μου, χωρίς καμιά βοήθεια, χωρίς καμιά πλάτη. Και το '21, συνέβησαν 2-3 πολύ ακραία πράγματα στη ζωή μου κι είπα πως αν επιζήσω από εκείνα, θα με πάω εκεί ψηλά. Αυτό είναι που παλεύω καθημερινά, δεν κάνω καθόλου έκπτωση στον εαυτό μου κι αυτή που είμαι, αυτή θα είμαι».

Τέλος, εξήγησε από πού προέρχεται το όνομά της, κάνοντας τους πάντες στο πλατό να λυγίσουν με την αποκάλυψή της. «Το Απολλεών προέρχεται από δυο ονόματα. Λεωνίδας είναι ο γιός μου και η Απολλωνία είναι η κόρη που έχασα, λοιπόν», είπε και ξέσπασε σε κλάματα.

Με δάκρυα στα μάτια του, ο Δημήτρης Σκουλός σηκώθηκε από την καρέκλα του για να την παρηγορήσει, λέγοντας: «Ωχ Παναγία μου! Ωχ Παναγία μου! Μη μου λέτε τέτοια, ρε παιδιά… Εγώ φταίω που ρώτησα, έχω δυο κόρες».


Ειδήσεις σήμερα:

Νέο σοκαριστικό βίντεο από την στιγμή που η μηχανή παρασέρνει τον παππού και το βρέφος στον Βόλο

Βίντεο: Κρουαζιέρα του τρόμου για 1000 επιβάτες στον Βισκαϊκό κόλπο - «Θαύμα που επιζήσαμε όλοι»

Πτήση με μαχητικό F-16: «Δυσκολεύομαι να πιστέψω όσα είδα και όσα έζησα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης