Πενήντα οκτώ χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία της ταινίας «Η γυνή να φοβήται τον άνδρα», με το αλησμόνητο «σκασμός εσύ Αντωνάκη μου» της Μάρως Κοντού στον Γιώργο Κωνσταντίνου.
Οι δύο ηθοποιοί που αγαπήθηκαν από το κοινό στη συνεργασία τους στο επιτυχημένο φιλμ του 1965, συναντήθηκαν στην πρεμιέρα της παράστασης «Κάθε Πέμπτη κύριε Γκρην».
Η «Ελενίτσα» τίμησε τον «Αντωνάκη» στην παράσταση, όπου πρωταγωνιστεί και μάλιστα, οι δυο τους φωτογραφήθηκαν μαζί, στο θέατρο.
Δείτε τα στιγμιότυπα
Το ζεύγος Κοκοβίκου του ελληνικού κινηματογράφου, Μάρω Κοντού και Γιώργος Κωνσταντίνου, το 2023
Οι δυο ηθοποιοί συνδέονται με μια μακρόχρονη φιλία και σε κοινή συνέντευξη που παραχώρησαν το 2021, «ξεφύλλισαν» σελίδες της ζωής τους και της συμπόρευσής τους στον κινηματογράφο, όλα αυτά τα χρόνια.
Μεταξύ άλλων, η Μάρω Κοντού εκθείασε την υποκριτική δεινότητα του Γιώργου Κωνσταντίνου λέγοντάς του: «Ήσουν μόλις 27 χρονών και κατάφερες να παίξεις έναν τόσο στρυφνό και τόσο συναισθηματικό άνδρα».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.