Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» αρχικά, αναφέρθηκε στα πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα στους σπουδαστές της ακαδημίας.
«Η Ηρώ έχει μια σπουδαία φωνή, αλλά δεν μπορεί να είναι η διευθύντρια του Fame Story. Ο διευθυντής πρέπει να είναι του ύψους και του βάθους, αν είναι όλη μέρα στο σπίτι για να καλύπτει τα θέματα των παιδιών. Νόμιζα πως η Ελένη Φουρέιρα, όταν θα βγει, δεν θα μπορέσει να μιλήσει, αλλά τελικά έχει άποψη», είπε χαρακτηριστικά.
«Ο Light είναι καλός, αλλά δεν μου άρεσε που δεν ήξερε τον Κωστή Μαραβέγια. Αν ο Νίκος Κοκλώνης με άφηνε να "ξεκλειδώσω" τις ψυχές των παιδιών, τότε μπορεί και να μπω μόνιμα στο Fame Story», πρόσθεσε στη συνέχεια.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cw8v0nbcneap)
Αναφέρθηκε επίσης, στον Στέφανο Κασσελάκη και την εικόνα του στα media. «Αγάπησα και θέλω να σφίξω το χέρι του Στέφανου Κασσελάκη που παρουσίασε τον άνδρα του. Μπορείς να ερωτευτείς όποιον θέλεις, εμένα μου αρέσει η ελευθερία. Δεν μου αρέσει που οι ομοφυλόφιλοι άνδρες παντρεύονται γυναίκες και κάνουν παιδιά. Τι θα γίνει όταν μεγαλώσουν και θα το μάθουν τα παιδιά τους;», σημείωσε.
Τέλος, είπε: «Υπάρχουν πάρα πολλοί καλλιτέχνες με διπλή ερωτική ζωή. Αν μίλαγα θα είχε πεθάνει η ελληνική δισκογραφία».
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.