Ένα backstage βίντεο από τα γυρίσματα για το νέο του βίντεο κλιπ ανάρτησε ο Γιώργος Σαμπάνης στο Instagram.
Ο τραγουδιστής «μεταμορφώθηκε» σε άστεγο για τις ανάγκες του πρότζεκτ και στο απόσπασμα που ανάρτησε, εμφανίζεται ανεμοδαρμένος και με σκισμένα ρούχα, ενώ υποτίθεται ότι έχει εκτεθεί σε μια καταρρακτώδη βροχή.
Στο επίσημο μουσικό βίντεο για το τραγούδι που κυκλοφόρησε πρόσφατα, ο ίδιος έχει περισσότερα πλάνα ως «άστεγος». Σε ένα από αυτά βρίσκεται με τα ίδια σκισμένα ρούχα να κάθεται σε έναν υπόγειο χώρο και να τρώει αποφάγια, ενώ σε κάποιο άλλο, περιπλανιέται στους δρόμους με τα ίδια σκισμένα ρούχα κι έναν σκούφο στο κεφάλι.
Εκπαίδευση, συνεχές mentoring και ουσιαστικές ευκαιρίες ανάπτυξης με την υποστήριξη της Groupama Ασφαλιστικής – Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το επόμενο επαγγελματικό βήμα σου.
Συνδυάζοντας σύγχρονα δραστικά συστατικά με στοχευμένες συνθέσεις, η LA VIE EN ROSE προσφέρει ορατά αποτελέσματα μέσα από μια πιο απλή αλλά ουσιαστική skincare προσέγγιση.