Μαριάνα Βαρελά-Φαμπιόλα Βαλεντίν: Απαντούν σε όσους λένε ότι ο γάμος τους δεν θα αντέξει, με ένα βίντεο

Μαριάνα Βαρελά-Φαμπιόλα Βαλεντίν: Απαντούν σε όσους λένε ότι ο γάμος τους δεν θα αντέξει, με ένα βίντεο

«Κάποιοι έχουν πει για εμάς "το κάνουν μόνο για τα κανάλια, μπορείς να καταλάβεις ότι δεν αγαπιούνται πραγματικά"» γράφουν στην κοινή τους ανάρτηση

mariana_varela_fabiol843
Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους γάμους στα διεθνή μέσα ενημέρωσης την περασμένη χρονιά, ήταν αυτός ανάμεσα στη Μαριάνα Βαρελά και τη Φαμπιόλα Βαλεντίν.

Βαρελά και Βαλεντίν, που στέφθηκαν Μις Αργεντινή και Μις Πουέρτο Ρίκο το 2020 αντίστοιχα, ανακοίνωσαν στο Instagram ότι παντρεύτηκαν στις 28 Οκτωβρίου, έχοντας κρατήσει τη σχέση τους μυστική για αρκετό καιρό.

Από τότε μέχρι και σήμερα, οι κοινές τους αναρτήσεις στα social media ως παντρεμένο πλέον ζευγάρι, αποσπούν ποικίλα σχόλια. Πολλοί είναι εκείνοι που γράφουν κάτω από τα βίντεο και τις φωτογραφίες τους, ότι «ο γάμος τους δεν θα αντέξει» και πως «όλα τα κάνουν για τη δημοσιότητα».

Τα δύο μοντέλα, απάντησαν σε όλους αυτούς, με ένα βίντεο στο Instagram. Το κλιπ είναι ένα ποτ-πουρί από στιγμές που περνούν σαν ζευγάρι, ανταλλάσσοντας τρυφερά φιλιά και αγκαλιές.

Στο κλιπ γράφουν: «Κάποιοι έχουν πει για εμάς "Δεν θα αντέξουν". "Το κάνουν μόνο για τα κανάλια". "Μπορείς να καταλάβεις ότι δεν αγαπιούνται πραγματικά"».

Δείτε το βίντεο 
Κλείσιμο

Από τον γάμο τους και έπειτα, Βαρελά και Βαλεντίν έχουν γίνει περιζήτητες για πολλές διαφημιστικές καμπάνιες. Τα δύο μοντέλα άλλοτε καλούνται να ποζάρουν αγκαλιασμένα, φορώντας τα μαγιό τους και άλλοτε απλά ποζάρουν η μία δίπλα στην άλλη με σκοπό την προώθηση προϊόντων. Εκτός από αυτά, οι δυο τους ανεβάζουν συχνά και βίντεο που δείχνουν τον έρωτά τους.

Δείτε μερικά βίντεο




Ο γάμος τους
Η 27χρονη Μαριάνα Βαρελά και η 22χρονη Φαμπιόλα Βαλεντίν, που στέφθηκαν Μις Αργεντινή και Μις Πουέρτο Ρίκο το 2020, ανακοίνωσαν στο Instagram ότι παντρεύτηκαν στις 28 Οκτωβρίου και αποφάσισαν να το πουν δημοσίως αφού αρχικά είχαν κρατήσει τη σχέση τους μυστική.
Μις Αργεντινή - Μις Πουέρτο Ρίκο: Παντρεύτηκαν τα δύο μοντέλα


Το Instagram των νεόνυμφων κοριτσιών είχε πλημμυρίσει από ευχές και συγχαρητήρια για τον γάμο τους.

Στο βίντεο της ανάρτησής τους βλέπουμε στιγμές του ζευγαριού υπό τη μελωδία της μπαλάντας των Jay Wheeler και Noreh, «Lugar Seguro».


Δημοσίευμα του περιοδικού «HOLA!» αναφέρει ότι οι δυο καλλονές γνωρίστηκαν στα καλλιστεία Miss Grand International το 2020. Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως έγιναν φίλες. Η Βαρελά εκπροσώπησε την Αργεντινή στο Miss Universe το 2019 και τερμάτισε στην πρώτη δεκάδα στο Miss Grand International το 2020. Η Βαλεντίν τερμάτισε επίσης στην πρώτη δεκάδα εκείνη τη χρονιά.






Ειδήσεις σήμερα:

Νέα Φιλαδέλφεια - φωτογραφίες ντοκουμέντο: Ο φονικός οπλισμός των Κροατών χούλιγκαν που σκότωσαν τον Μιχάλη

Νέα Φιλαδέλφεια: «Μην εμπλακείτε, δίνετε εικόνα από μακριά» - Οι εντολές σε αστυνομικούς που ήταν κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ

Παξοί: Το βαρύ παρελθόν του 51χρονου που πυροβολήθηκε 10 φορές - Οι δολοφονίες το 2001 και η «βεντέτα»
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης