Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στο OPEN Weekend και αναφέρθηκε αρχικά, στην αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια.
«Εγώ θα μιλήσω μέσα από την καρδιά μου. Το χάρηκα, γιατί ο Τάκης είναι ένας άνθρωπος που πραγματικά έχει τσακωθεί με όλο το δάσος, την παραγωγή και όλους τους παίκτες, περσινούς και φετινούς. Έχει δημιουργήσει τρομερές εντάσεις», είπε χαρακτηριστικά.
«Τον είδαμε και φέτος, πολλή ένταση, πολύς θυμός, πολύς εκνευρισμός. Ήρθε η ώρα, αποχώρησε κι είμαι πολύ σύμφωνος με αυτό. Εγώ νόμιζα ότι θα αποχωρούσε πιο νωρίς, άργησε κιόλας», πρόσθεσε.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ct2w4sscqi41)
Αναφορικα με τις «αναμνήσεις» που έχει ο ίδιος από τον Τάκη Καραγκούνια, δήλωσε: «Εγώ θυμάμαι έναν Τάκη να βρίζει ανελέητα στο δικό μας Survivor. Είχα μια πολύ άσχημη συμπεριφορά με τους περισσότερους παίκτες».
«Είναι ο μεγαλύτερος ηθοποιός του Survivor, ας του δώσει κάποιος ένα Όσκαρ. Μπορεί να σε βγάλει έξω από τα ρούχα σου, όχι απαραίτητα μπροστά στις κάμερες», είπε κλείνοντας.
Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.