Ριάνα: Το σχόλιο που «φούντωσε» τις φήμες που την ήθελαν να παντρεύεται με τον Asap Rocky πριν το Met Gala

Ριάνα: Το σχόλιο που «φούντωσε» τις φήμες που την ήθελαν να παντρεύεται με τον Asap Rocky πριν το Met Gala

Η εμφάνιση του ζευγαριού στο φετινό event προκάλεσε διάφορα σχόλια, καθώς το φόρεμα της Ριάνα έμοιαζε με νυφικό - Τι έγραψε στην ανάρτησή της

riana__2_
Η εμφάνιση της Ριάνα και του Asap Rocky στο φετινό Met Gala συζητήθηκε όσο καμία, όπως ήταν αναμενόμενο. Το ζευγάρι είναι γνωστό για το ιδιαίτερο και εντυπωσιακό του στυλ και συχνά, σχολιάζεται για τα λουκ που επιλέγει στις εμφανίσεις του.

Αυτή τη φορά, οι δύο καλλιτέχνες έδωσαν το παρών στο λαμπερό event μόδας, το οποίο είχε ως θέμα τον Καρλ Λάγκερφελντ, από τον οποίο κι εμπνεύστηκαν οι καλεσμένοι για τα λουκ τους.


Κλείσιμο
Η Ριάνα με τον Asap Rocky έκαναν ωστόσο, μια όχι και τόσο αναμενόμενη εμφάνιση, αφού η τραγουδίστρια έδωσε το παρών στο Gala, φορώντας ένα μακρύ, λευκό φόρεμα, το οποίο παρέπεμπε σε νυφικό, ενώ ο ράπερ σύντροφός της εμφανίστηκε με τζιν παντελόνι και καρό, Σκοτσέζικη φούστα πάνω από αυτό, την οποία και συνδύασε με ένα μαύρο σακάκι.

Η τραγουδίστρια ανάρτησε πριν λίγες ώρες μερικά στιγμιότυπα από την εμφάνισή τους στο Met Gala, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ωστόσο, εκτός από το στυλ τους, αυτό που τράβηξε τα βλέμματα ήταν το σχόλιο, με το οποίο συνόδευσε τα στιγμιότυπα, αφού φούντωσε τις φήμες που τους θέλουν να παντρεύτηκαν κρυφά.



Στη λεζάντα μιας από τις φωτογραφίες, έγραψε: «Φωνάξτε μας για το νυφικό πάρτι.... εδώ έρχεται η νύφη».



Όπως ήταν αναμενόμενο, η λεζάντα της ανάρτησής της προβλημάτισε το κοινό της, που έσπευσε να τη ρωτήσει στα σχόλια αν όντως παντρεύτηκε μυστικά με τον αγαπημένο της, λίγο πριν καλωσορίσουν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους. Φυσικά, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί. 

rihanna
riri
riri3



Ειδήσεις σήμερα

Βασιλιάς Κάρολος: Λάμψη και υψηλοί προσκεκλημένοι στη δεξίωση στο Μπάκιγχαμ

Χανιά: «Μπαμπά πνίγομαι» - Δόκιμος αστυφύλακας παρασύρθηκε από χείμαρρο

Σοφία Ζουκ: Από πρωταθλήτρια του Wimbledon και «νέα Σαράποβα»... αστέρι του OnlyFans - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης