Η Victoria’s Secret επιστρέφει: Οι 8 σέξι «άγγελοι» που περιμένουμε φέτος

Η Victoria’s Secret επιστρέφει: Οι 8 σέξι «άγγελοι» που περιμένουμε φέτος

Tα διάσημα μοντέλα της εταιρείας

victorias-secret-3232
Η επίδειξη μόδας της Victoria’s Secret, ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα γεγονότα στη βιομηχανία της μόδας, επιστρέφει μετά από μια τετραετή παύση. Από τα περίπλοκα σχέδια εσωρούχων μέχρι τα πανέμορφα μοντέλα που περπατούν στην πασαρέλα, το εμβληματικό σόου έχει τραβήξει την προσοχή εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Το ετήσιο σόου ακυρώθηκε το 2019 μετά από πτώση των πωλήσεων, κακή τηλεθέαση, ενώ ήρθαν στο φως οι στενές σχέσεις του πρώην διευθύνοντος συμβούλου Λες Γουέξνερ με τον καταδικασμένο δράστη σεξουαλικών εγκλημάτων και πρώην χρηματοοικονομικό σύμβουλο Τζέφρυ Επστάιν. Ο οικονομικός διευθυντής της εταιρίας όμως Tίμοθι Τζόνσον επιβεβαίωσε σε δήλωσή του τον Μάρτιο, ότι το σόου θα επιστρέψει μέσα στο 2023, υποστηρίζοντας τη νέα έκδοση της επίδειξης μόδας.

Η Victoria’s Secret μετά τα όσα συνέβησαν λανσάρει ήδη plus size μοντέλα στις διαφημίσεις της και προσπαθεί να παρουσιάσει μία νέα στρατηγική, αφήνοντας πίσω τo κακό παρελθόν της.

Κανείς δεν γνωρίζει ακόμα τη μορφή με την οποία θα επιστρέψει το σόου που ανέδειξε τα διασημότερα μοντέλα του κόσμου. Από γνωστά supermodels μέχρι νέα πρόσωπα, ακολουθεί μια ματιά σε 8 σέξι μοντέλα της εταιρείας που όπως φαίνεται θα μονοπωλήσουν ξανά το ενδιαφέρον. Δείτε τα 8 μοντέλα στο Watch&Chill 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης