Για τη φεμινίστρια μητέρα της και τη δική της δυναμικότητα μίλησε η Μιμή Ντενίση σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα και προβλήθηκε την Κυριακή 23 Απριλίου.
Ανάμεσα σε όσα δήλωσε στην κάμερα του «Dot» η ηθοποιός είπε: «Η μητέρα μου ήταν πολύ δυναμική και φεμινίστρια. Ποτέ δεν με προέτρεψε να κάνω σχέση με κάποιον απλώς επειδή είναι πλούσιος. Έγινα δημοφιλής μέσα από τον Γιούγκερμαν. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με έβγαλε στο θέατρο. Δεν είμαι καθόλου αρχομανής. Αυτό που με ελκύει σε έναν άντρα είναι το μυαλό. Έχω σκεφτεί πολλές φορές να ασχοληθώ με την πολιτική. Πιστεύω ότι οι άντρες με φοβούνται λόγω της δυναμικότητάς μου».
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης παραδέχτηκε ότι: «Μου λείπει ένας σύντροφος αυτή την περίοδο».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs36ck42up4p)
Για την κόρη της είπε: «Ακούω τις συμβουλές που μου δίνει η κόρη μου. Είμαι έτοιμη να γίνω γιαγιά».
Τέλος, πρόσθεσε: «Η Ολυμπία Δουκάκη με ενέπνευσε να γράψω για τη Σμύρνη. Με αφορμή το “Σμύρνη μου αγαπημένη”, η Guardian αναδημοσίευσε μαρτυρίες δημοσιογράφων του ’22. Δεν στεναχωρήθηκα που δεν προτάθηκε για Όσκαρ γιατί ξέρω τους Έλληνες. Ήταν μέγα λάθος της επιτροπής της υφυπουργού Πολιτισμού που δεν προτάθηκε για Όσκαρ. Σκέφτομαι να κάνω μίνι σειρά το “Κι από Σμύρνη Σαλονίκη”».
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.