Μισέλ Γιο: Επιστρέφει στο «Star Trek»

Μισέλ Γιο: Επιστρέφει στο «Star Trek»

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θα υποδυθεί ξανά τον ρόλο της Αυτοκράτειρας Φιλίππα Γεωργίου στο νέο spin-off της Paramount, «Section 31»

misel-gio
Η Μισέλ Γιο ετοιμάζεται να επιστρέψει στο «σύμπαν» του Star Trek με ένα spin-off για τη ζωή της Αυτοκράτειρας Φιλίππα Γεωργίου. 

Η Ασιάτισσα, βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θα επαναλάβει τον ρόλο που υποδύθηκε στο «Star Trek: Discovery Season 1». Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, η ηθοποιός είχε ξεκινήσει συζητήσεις με την παραγωγή ήδη από το 2018. Το πρότζεκτ είχε ξεκινήσει να ετοιμάζεται ως σειρά για το CBS All Access, όμως αποφασίστηκε τελικά, πως θα υπάρξει και ταινία.

«Στo Section 31, η Αυτοκράτειρα Φιλίππα Γεωργίου εντάσσεται σε ένα μυστικό τμήμα του Starfleet που εργάζεται για την προστασία της Ενωμένης Ομοσπονδίας Πλανητών. Ωστόσο, καλείται να αντιμετωπίσει και τις αμαρτίες του παρελθόντος της», αναφέρει η περίληψη της ταινίας.

Σε πρόσφατη δήλωσή της φέτος, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιστροφή της στο Star Trek και δήλωσε ενθουσιασμένη που θα υποδυθεί ξανά αυτόν τον ρόλο.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που επιστρέφω στην οικογένειά μου στο Star Trek και τον ρόλο που αγαπούσα τόσο καιρό. Το "Section 31" το είχα στην καρδιά μου από όταν άρχισα το ταξίδι μου ως Φιλίππα, μέχρι και το τέλος, όταν ξεκίνησε αυτή η νέα χρυσή εποχή του Star Trek. Το να τη δω επιτέλους να παίρνει σάρκα κι οστά είναι ένα όνειρό μου που έγινε πραγματικότητα. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας ό,τι σας επιφυλάσσει αυτό το σύμπαν», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

miselgio

Ο εκτελεστικός παραγωγός της ταινίας, Άλεξ Κούρτζμαν δήλωσε με τη σειρά του: «Όλο το 2017, πριν καν προβληθεί η πρώτη σεζόν του "Star Trek: Discovery", η Μισέλ είχε την ιδέα να κάνει ένα spin-off για τον χαρακτήρα της. Όλοι στην ομάδα του Trek δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ενθουσιασμένοι που η θρυλική μας φίλη επιστρέψει στο σπίτι μας, καθώς επεκτείνουμε την αφήγηση μας σε νέες και αχαρτογράφητες γωνιές του Trekverse. Ζήτω η Αυτοκράτειρα Γεωργίου. Ζήτω η Μισέλ Γιο!».


Ειδήσεις σήμερα:

Πώς ο Γιώργος Μπόμπολας έχτισε αυτοκρατορία σε media και κατασκευές

O Έλον Μασκ χλευάζει την προηγούμενη διεύθυνση του Twitter: «Ήταν κωμική η κατάσταση»

«Βουτιά» θανάτου για Κινέζα ακροβάτισσα ενώ εκτελούσε νούμερο με τον σύζυγό της - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης