Survivor All Star: O τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση και το αλλεργικό σοκ της Αφροδίτης - Δείτε βίντεο

Survivor All Star: O τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση και το αλλεργικό σοκ της Αφροδίτης - Δείτε βίντεο

Η...αχώνευτη υποψηφιότητα του Τάκη, οι ενοχλημένες Μαριαλένα και Εύη, ο καυγάς Μαρτίκα-Μπάρτζη και η μάχη για την 2η ασυλία

Skafida_Survivor
Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor All Star, σε μια εβδομάδα που ξεκίνησε με αλλαγές στη σύνθεση των ομάδων, στους κανόνες λόγω Πάσχα, τους Μπλε να επιστρέφουν μετά από 15 ημέρες στις νίκες σε αγώνισμα ασυλίας και τους Κόκκινους να βγάζουν στον τάκο με ισοψηφία τους Τάκη Καραγκούνια και Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

Ο 50χρονος μισθοφόρος σε αντίθεση με τον συνυποψήφιο συμπαίκτη του δεν κατάφερε να χωνέψει ότι βγήκε ξανά στον τάκο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και τα είχε με όσους επέλεξαν να τον... μαυρίσουν στην κάλπη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crta4r3xltk1)


«Είναι η τρίτη φορά που κάποιοι συμπαίκτες μου παίρνουν την απόφαση να με κρίνουν και να με τοποθετήσουν στο πάνελ των υποψηφίων προς αποχώρηση από το Survivor All Star. Οι δυο προηγούμενες φορές ήταν όταν τόλμησα να ρωτήσω μια παίκτρια τι θα ψηφίσει, έκανε ολόκληρη φασαρία και βγήκα προτεινόμενος τις πρώτες μέρες του παιχνιδιού. Αν δεν είναι πραγματικά πιο άδικο και από την ίδια την αδικία… Να με βγάζουν υποψήφιο τη στιγμή που αγωνιστικά προσφέρω στην ομάδα, δεν ενοχλώ κανέναν, κάνω ότι μπορώ στην καλύβα σε αντίθεση με άλλους που είναι χαμηλότερα αγωνιστικά από μένα και στη συμβίωση δεν προσφέρουν τίποτα. Και ξαφνικά βλέπω τον εαυτό μου υποψήφιο χθες. Πιο άδικο από την αδικία ήταν αυτό που μου έγινε! Αδελφέ, με είδες που βγήκα έξω; Ένιωσα να σφίγγει ο λαιμός μου, ζαλιζόμουν και μου είχε ανέβει η πίεση. Σκέφτηκα πως θα πάθω τίποτα και γι’ αυτό βγήκα έξω. Δεν μπορώ το ψέμα τους» είπε ο Καραγκούνας στον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crta7bx7zpf5)
Κλείσιμο


«Θα μου πει κάποιος πως είναι υποψήφιος και ο Παναγιώτης. Ναι, αλλά εδώ πέρα έχει γίνει ένα έγκλημα. Ποιο είναι αυτό το έγκλημα; Μαριαλένα μου, όταν λες καλή μου ότι ψηφίζεις αγωνιστικά αλλά εδώ τον Παναγιώτη δεν μπορείς να τον ψηφίσεις αγωνιστικά, διότι είναι παιδικός σου φίλος, το σέβομαι αλλά εμένα που σε έχω στηρίξει και λες πως είμαι και γω φίλος σου γιατί με ψηφίζεις; Βάλε και λίγο χιούμορ στη ζωή σου, κοριτσάκι μου, πες «θα ψηφίσω τον Σάκη διότι δεν μου είπε καλά το παζλ». Βάλε χιούμορ στη ζωή και ο κόσμος δεν θα σου πει και τίποτα», ανέφερε επίσης ο 50χρονος μισθοφόρος.

Η αντίδραση του Καραγκούνια ενόχλησε αρκετούς συμπαίκτες του και περισσότερο απ΄ όλους την Μαριαλένα Ρουμελιώτη η οποία ήταν ανάμεσα σε αυτούς που τον ψήφισαν, με τον Τάκη μάλιστα να την κατηγορεί πως «νοιάζεται μόνο για το παρεάκι της» και για τον λόγο αυτό, επέλεξε να στείλει εκείνον στον τάκο.

Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης στο επεισόδιο της Μεγάλης Δευτέρας, η Μαριαλένα εξήγησε πως η επίθεση του Τάκη την έκανε να νιώσει πολύ άσχημα, καθώς δεν ήταν η μόνη που τον ψήφισε από την ομάδα του.

«Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Τάκης εχθές, πέρα από το ότι δεν δέχτηκε την υποψηφιότητά μου, με έκανε να νιώσω τόσο άσχημα. Μου δημιούργησε τόσες πολλές τύψεις, ότι εγώ ήμουν το βαρόμετρο για να βγει υποψήφιος, ότι δεν είναι από το Περιστέρι, για αυτό τον λόγο ψηφίστηκε και άλλα τόσα πράγματα που με έκανε να αισθανθώ χάλια για μια ψήφο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Καταλαβαίνω ότι μαζί μου ήσουν πιο κοντά και μαζί μου θα την πάρεις πιο βαριά την ψήφο, αλλά δεν σε προβληματίζει για ποιον λόγο πήρες άλλες 4 ψήφους; Μόνο η δική μου σε προβληματίζει; Πίστευε ότι δεν θα πάρει άλλες ψήφους, τελικά πήρε, κάναμε το μεγάλο λάθος να βγάλουμε δύο υποψήφιους από την πρώτη ασυλία. Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί το πράγμα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crta7vogfdex)


Ενοχλημένη με τη συμπεριφορά του Τάκη ήταν και η Εύη Σαλταφερίδου. Όπως αποκάλυψε η παίκτρια της κόκκινης ομάδας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, όταν ο Τάκης βγήκε στον «τάκο», τα έβαλε με τους συμπαίκτες του και μάλιστα, είπε κάποια πολύ... «βαριά» λόγια για εκείνους.

«Βγαίνοντας από το συμβούλιο, μίλησε άσχημα για αυτούς που τον ψήφισαν. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, γιατί είναι εκτός κάμερας, αλλά χρησιμοποίησε λόγια που εγώ θα ντρεπόμουν να τα χρησιμοποιήσω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Είναι 50 χρονών άνθρωπος. Όποτε τον βολεύει, λέει "είμαι 50 χρονών και πρέπει να με σέβεστε" κι όποτε δεν τον βολεύει λέει "α, εγώ είμαι 50 χρονών, είμαι κουρασμένος, δεν αντέχω στην πίστα, έχω σκάσει". Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Ή θα παίζουμε και θα λες "είμαι 50 χρονών, δεν αντέχω και θα σέβεσαι όπως σε σέβονται" ή χαλάρωσε, σε ψήφισαν γιατί δεν αντέχεις, γιατί δεν είσαι καλός στην πίστα ή γιατί ο χαρακτήρας σου δεν είναι καλός απέναντι στους συμπαίκτες σου. Ο κόσμος θα αποφασίσει», συμπλήρωσε.

Κλείνοντας, σημείωσε: «Θεωρώ ότι οι κακοί χαρακτήρες δεν πρέπει να κρύβονται, γιατί ξέρω ότι μερικοί συμπαίκτες μου στη συγκεκριμένη φάση, ίσως βλέπουν κάποια πράγματα και λένε "έλα μωρέ, ας μην πούμε αυτό, ας μην πούμε εκείνο, ας μην τον εκθέσουμε". Μα δεν τον εκθέτουμε εμείς, μόνος του εκθέτει τον εαυτό του, γιατί θα μιλήσει άσχημα ή γιατί θα φωνάξει χωρίς λόγο».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crtab7w3tz3d)


Σε αντίθεση με τον Τάκη ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης έδειξε να αποδέχεται την απόφαση των συμπαικτών του που τον έστειλαν στον τάκο για αγωνιστικούς λόγους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crta3nqsbr9l)


Μετά τις αντιδράσεις του Τάκη, ένα ακόμα απρόοπτο ήρθε να ταράξει την ηρεμία στην Κόκκινη καλύβα, καθώς η Αφροδίτη Σκαφίδα έπρεπε να φύγει άρον άρον για να λάβει τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο του Αγίου Δομινίκου. Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης και παίκτρια της κόκκινης ομάδας ξύπνησε με πολύ πρησμένα μάτια και ευρύτερα πρησμένο πρόσωπο έχοντας υποστεί ένα ισχυρό αλλεργικό σοκ.

«Λες να προλάβω και να αγωνιστώ;» ακούστηκε να λέει η Αφροδίτη στον συμπαίκτη της, Παναγιώτη Κωσταντινίδη την ώρα που τη συνόδευε στο ασθενοφόρο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crtagkcvg8tl)


Η Αφροδίτη, η οποία έχει μεταφερθεί και στο παρελθόν στο νοσοκομείο λόγω αλλεργικού σοκ που έπαθε στον Άγιο Δομίνικο, επέστρεψε λίγο πριν το αγώνισμα για τη 2η ασυλία.

«Θα παίξω και θα είμαι σε συνεννόηση με την γιατρό. Θα παίξω στο πρώτο παιχνίδι και, αν δεν αισθάνομαι καλά, μπορεί να αποχωρήσω. Αν και αισθάνομαι καλά» ομολόγησε, λίγο αργότερα, η Αφροδίτη Σκαφίδα στον Γιώργο Λιανό μιας και βρέθηκε στον στίβο μάχης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crtapkbby9gh)


Τελικά η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης όχι μόνο κατάφερε να ξεπεράσει το αλλεργικό σοκ, αλλά ήταν αυτή που έκανε και το 4-1 των Κόκκινων στο δυνατό τους ξεκίνημα στο στίβο μάχης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crteztryxsn5)


Οι Μπλε αν και βρέθηκαν να χάνουν με 5-1 καταφέρνουν να πλησιάσουν σε 5-4 πριν τα δεύτερα ματσαρίσματα και να ισοφαρίζουν με τον Ασημακόπουλο σε 5-5, με τον παίκτη της Μπλε ομάδας να σημειώνει κόντρα στην Παναγιώτη τη 2η του νίκη μετά από αυτή κόντρα στον άλλο υποψήφιο, Τάκη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crtbabkrcwlt)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crtbyvw728hl)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crtc3onhotzl)


Η Μαριαλένα έβαλε ξανά μπροστά την ομάδα της που έφτασε πρώτη στο ματς πόιντ και στο 9-6, όμως πάλι οι Μπλε είχαν απαντήσεις και κυνήγησαν το σκορ μέχρι και το 9-9 για να στείλουν τον αγώνα σε flag race.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crtcdm63feqh)


Στον τελικό για την 2η ασυλία οι Σάκης και Μαριαλένα νίκησαν τους Μπόγδανο και Σταυρούλα και χάρισαν στους Κόκκινους το δικαίωμα να βρεθούν στο συμβούλιο ως θεατές, μεταφέροντας παράλληλα το πρόβλημα της κάλπης στους Μπλε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crtctrkvt6xl)


Η ήττα των Μπλε έφερε νέα κόντρα στην ομάδα με τον Νίκο Μπάρτζη να τα βάζει με τον Σπύρο Μαρτίκα για την αντίδραση του στα ματσαρίσματα. Φυσικά η επίθεσή του δεν έμεινε αναπάντητη από τον 45χρονο φαρμακοποιό.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crtd2uaekazt)


Η κόντρα τους συνεχίστηκε και στην καλύβα με τον αγρότη να κατηγορεί τον φαρμακοποιό ότι κοροίδευει όταν ο άλλος κάνει κάποιο λάθος. Από την πλευρά του ο Μαρτίκας χαρακτήρισε «ξερόλα» τον Μπάρτζη που δεν δέχεται την αντίθεση άποψη και δεν παραδέχεται το λάθος του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crtdb3gt8xz5)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crtdd9ohza3t)


Την κόντρα Μπάρτζη και Μαρτίκα σχολίασαν και άλλοι παίκτες, όπως ο Γιώργος Κόρομι που θεωρεί ότι μπορεί ο φαρμακοποιός να ειρωνεύτηκε τον αγρότη, όμως εκτίμησε πως για την ένταση ευθύνεται ο Μπάρτζης. Μια ένταση που τελικά βοήθησε τους Κόκκινους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crtdmere4xc9)


Ο καυγάς Μαρτίκα και Μπάρτζη μεταφέρθηκε και στο συμβούλιο του νησιού, με τους δυο να παίρνουν θέση για τα όσα προηγήθηκαν. Ο 45χρονος φαρμακοποιός εξήγησε ότι ποτέ δεν ειρωνεύτηκε τον Νίκο και ότι για δικούς του λόγους εκμεταλλεύεται την ένταση που ο ίδιος δημιούργησε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crtdsnf86avt)


Η... μάχη Μπάρτζη-Μαρτίκα μέσα σε λίγα λεπτά έγινε «πόλεμος» μεταξύ Μαρτίκα και Καραγκούνια, όταν ο φαρμακοποιός επιχείρησε να τοποθετηθεί για την έντονη αντίδραση του μισθοφόρου όταν βγήκε στον τάκο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crte1cnylum1)


Οι εντάσεις κόπασαν όταν οι Μπλε πήγαν στην κάλπη, όπου και σχεδόν παμψηφεί έβγαλαν για 8η φορά τον Σπύρο Μαρτίκα στον τάκο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crtecj7x7rop)


Ο κόσμος θα αποφασίσει για ακόμα μια φορά. Αυτή είναι η απόφαση της ομάδας μου και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι» σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο φαρμακοποιός και παίκτης των Μπλε στο Survivor All Star που συγκέντρωσε όλες τις ψήφους πλην αυτής που έδωσε ο ίδιος στην Στέλλα Ανδρεάδου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crtfe5q4thrl)




Ειδήσεις σήμερα:

Παραιτήθηκε ο Χρήστος Τζανερίκος μετά την παρέμβασή του για την τροπολογία Κασιδιάρη

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Λούμπεν» τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, κάποιες επιλογές προκάλεσαν γέλιο

Διαζύγια στη showbiz: Ροζ περιπέτειες, τρίτα πρόσωπα και... μπόλικο μυστήριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης