Ο Νίκος Κουρής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται» με αφορμή την πρεμιέρα της τηλεοπτικής σειράς IQ 160 που κάνει πρεμιέρα απόψε στο Star.
Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στη σύζυγό του, Έλενα Τοπαλίδου, μιλώντας για τον τεράστιο θαυμασμό που έχει ο ένας για τον άλλον. «Το φετινό καλοκαίρι θα ξεκουραστώ. Ο γιος μου δεν μου ζητάει να με δει παραπάνω, είναι πολύ καλός. Ούτε εγώ μπορούσα να παρακολουθήσω την παράσταση που ήταν Έλενα δίπλα μου… Είναι σημαντικό στο ζευγάρι να θαυμάζει ο ένας τον άλλον. Όταν θαυμάζεις τον άλλον σταματάς να είσαι ανταγωνιστικός. Αν θαυμάζεις χαίρεσαι με την επιτυχία του άλλου, ό,τι και αν δουλειά κάνει. Είναι δύσκολο να βρίσκονται και οι δυο στον ίδιο χώρο. Αν θαυμάζεις τον άλλον, βάζεις τον εαυτό σου λίγο πιο κάτω και αν βάζεις τον εαυτό σου λίγο πιο κάτω έχεις κερδίσει κάτι πολύ σημαντικό στην αγάπη» είπε ο Νίκος Κουρής.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.