Survivor All Star: Αποχώρησε η Ευρυδίκη, «έκαψε» τον Μάριο η Ελευθερία – Δείτε βίντεο

Survivor All Star: Αποχώρησε η Ευρυδίκη, «έκαψε» τον Μάριο η Ελευθερία – Δείτε βίντεο

Οι πεινασμένοι Κόκκινοι, οι… ανακωχές, ο παππούς, ο παραπονιάρης και η μάχη για το έπαθλο φαγητού

Collage_Maker-10-Mar-2023-01-50-AM-8859
Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν η παίκτρια του Survivor All Star που επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό να στείλει σπίτι της, αφήνωντας στον ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ τους συνυποψήφιους και συμπαίκτες της στην Κόκκινη ομάδα Ελευθερία Ελευθερίου και Σπύρο Μαρτίκα για να συνεχίσουν να … τρώγονται μεταξύ τους, αλλά και τον «παραπονιάρη» Γιώργο Ασημακόπουλο που νιώθει αποκομμένος από την Μπλε ομάδα.

Μια εβδομάδα γεμάτη ένταση και αλληλοκατηγορίες έφτασε στο τέλος της στον Άγιο Δομίνικο με την κόντρα του Σπύρου Μαρτίκα και της Ελευθερίας Ελευθερίου να γίνεται το «πρώτο θέμα», αφού ο φαρμακοποιός κατηγόρησε την τραγουδίστρια ότι ευθυνόταν για την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα και στη συνέχεια την... συνέλαβε να κρυφακούει τις προσωπικές του συνεντεύξεις, τον Νίκο Μπάρτζη να έχει απομονωθεί στους Κόκκινους και τους Παναγιώτη Κωνσταντινίδη και Ηλία Γκότση να έχουν ταράξει την ηρεμία στους Μπλε.

Το κλίμα που έχει δημιουργηθεί από την ημέρα που μπήκαν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ οι νέοι παίκτες έχει επηρεάσει και το αγωνιστικό σκέλος, με τους Κόκκινους να έχουν πάθει ότι οι Μπλε πριν από δυο εβδομάδες όταν και η μια ήττα διαδεχόταν την άλλη και η πείνα είχε προκαλέσει αρκετά προβλήματα.

Τις τελευταίες 16 ημέρες οι Διάσημοι δεν έχουν φάει, γιατί δεν τους έχουν αφήσει οι Μαχητές και έτσι εκτός από τις μεταξύ τους κόντρες καλούνται να αντιμετωπίσουν και το πρόβλημα της πείνας.

«Πραγματικά δεν ξέρω με τι δυνάμεις θα πάμε στο έπαθλο φαγητού, έχουμε να φάμε πολύ καιρό. Πέφτουμε ένας - ένας σαν τα κοτόπουλα. Δεν μας παίρνει να το χάσουμε κι άλλη φορά. Σκέφτομαι τα ματσαρίσματα και το τι θα συμβεί. Οι μισοί βλέπουν μαυρίλες, οι άλλοι μισοί ζαλίζονται, πονάει όλο μας το σώμα από το χθεσινό αγώνισμα», δήλωσε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr23f0owhyy1)


Από την άλλη πλευρά οι Μπλε εκτός από φαγητό κατάφεραν να επικοινωνήσουν για 2η συνεχόμενη φορά με τους αγαπημένους τους και πήραν ένα επιπλέον boost, εν όψει της δύσκολης συνέχειας στον Άγιο Δομίνικο. Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι... ρόδινα και για όλους τους παίκτες των Μαχητών. Ένας εξ αυτών είναι ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, ο οποίος νιώθει πιεσμένος συναισθηματικά και ξέσπασε σε κλάματα καθώς όπως ο ίδιος είπε δεν έχει καταλάβει για ποιον λόγο οι συμπαίκτες του, τον έχουν βάλει στο στόχαστρο.

«Στο έπαθλο επικοινωνίας είχαμε μηνύματα από φίλους και συντρόφους που πραγματικά είναι κάτι που χρειαζόμουνα μετά από όλες αυτές τις εντάσεις. Οι άνθρωποι μου και οι φίλοι μου είναι εκεί έξω δεν ήρθα εδώ να κάνω φίλους και παρέες. Πήρα ένα μήνυμα από την κοπέλα μου, που μου έδωσε πολλή δύναμη. Μου λείπει πολύ εδώ πέρα και με όλα αυτά που γίνονται δεν μου λείπει ακόμα περισσότερο και την έχω ανάγκη. Πιστεύω ότι αυτή η στιγμή ήταν κατάλληλη για αυτό το μήνυμα, γιατί έχω δεχθεί πίεση από κάποια άτομα στην ομάδα χωρίς λόγο. Μόνο τρεις βδομάδες είμαι εδώ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κακό έχω κάνει και δέχομαι όλο αυτό. Μάλλον επειδή λέω τα πράγματα όπως τα βλέπω και δεν τα ρίχνω κάτω απ’ το χαλί όπως θέλουν. Είμαι πάρα πολύ πιεσμένος», είπε ο 29χρονος παίκτης της Μπλε ομάδας.

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr23je1e4ek1)


Ο Γιώργος Ασημακόπουλος παρά το γεγονός ότι βρέθηκε στον τάκο για 4η φορά δεν φαίνεται να έχει επηρεαστεί που οι συμπαίκτες του συνέχεια τον ψηφίζουν. Ο 30χρονος επιχειρηματίας πιστεύει ότι ψηφίζεται γιατί έχουν βρει το παιδί «μάλαμα» και το βαράνε.

«Έπαθλο φαγητού σήμερα θέλω να σκυλιάσω, θέλω να φάω, μπορεί να είναι και το τελευταίο μου γεύμα με την μπλε ομάδα. Θέλω να φύγω με το κεφάλι ψηλά, πάντα με το κεφάλι ψηλά. Τουλάχιστον έχω να το λέω αυτό αν είναι ο τελευταίος μου αγώνας το έζησα το παιχνίδι, ήμουν σωστός, δεν μπήκα σε διαμάχες και ίντριγκες, έπαιξα, έφερα πόντους για την ομάδα μου. Είμαι ικανοποιημένος με μένα πρώτα και μετά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου. Σκέφτομαι κιόλας και λέω εγώ τώρα σε περίπτωση που δεν φύγω και δεν είναι ο τελευταίος μου αγώνας μήπως ξαναψηφιστώ την επόμενη εβδομάδα; Άρα πάλι τα ίδια; Έχουν βρει το παιδί μάλαμα και το βαράνε».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr23w25ygf8p)


Μπλε και Κόκκινοι συναντήθηκαν στο στίβο μάχης για το έπαθλο φαγητού με την Ελευθερία Ελευθερίου να ζητάει από τον Γιώργο Λιανό να μην πάρει μέρος γιατί δεν ένιωθε καλά.

«Γιώργο, η διάθεση μου είναι μια χαρά αν εξαιρέσουμε πως έχω ένα θέμα υγείας σήμερα. Μόνο αυτό. Ίσως να είναι ο τελευταίος μου αγώνας αλλά θα χαιρόμουν πάρα πολύ να κερδίζαμε σήμερα γιατί υπάρχουν τρεις υποψήφιοι στην ομάδα μας οπότε υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να αποχωρήσει ένας από την κόκκινη ομάδα και θα ήθελα να δω την ομάδα να κάθεται σήμερα όλη μαζί και να τρώει», είπε η 33χρονη τραγουδίστρια με τον παρουσιαστή του Survivor να ενημερώνεται από τον γιατρό πως μπορεί να αγωνιστεί κανονικά και να τονίζει πως οι Μπλε θα κερδίσουν «πέναλτι».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr2493ta5yoh)


Ο Μπόγδανος ξεκίνησε ιδανικά για τους Μπλε και κόντρα στην Μπάρτζη έκανε το 1-0, με την Μελίνα να διπλασιάζει τους πόντους για την ομάδα της και τον Παναγιώτη να κάνει το 3-0.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr24bk868cix)


Η Ευρυδίκη μείωσε σε 3-1, όμως ο Γιωρίκας πήγε ξανά τη διαφορά στους 3 πόντους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr249p7zb02h)


Η Σταυρούλα νίκησε τη Μαριαλένα για το 4-2, αλλά ο Ασημακόπουλος κράτησε τη διαφορά «ασφαλείας» για τους Μπλε. Η Χαμπέρη μείωσε σε 5-3, ο Μάριος έκανε το 5-4 και η Αφροδίτη ισοφάρισε σε 5-5 για τους Κόκκινους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr24ii0yh9mx)


Ο Τάκης Καραγκούνιας απέδειξε στον Σπύρο Μαρτίκα ότι ο «παππούς» είναι αλλιώς βάζοντας ξανά τους Μπλε μπροστά με 6-5.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr24iqbakm4p)


Όμως η Ευρυδίκη με το 2Χ2 έφερε ξανά το παιχνίδι σε ισορροπία. Κόκκινοι και Μπλε έδωσαν σκληρή μάχη μέχρι και το 9-9 με το ματς να πηγαίνει στο flag race.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr2596vkgc5l)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr25qhhzz735)


Στον τελικό οι Γιωρίκας και Μελίνα ήταν πιο γρήγοροι και πιο εύστοχοι από τους Σάκη και Σταυρούλα και... έβαψαν στα μπλε με 10-9 μια ακόμα νίκη σε έπαθλο φαγητού.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr25di760gq9)


Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Λιανός στάθηκε περισσότερο στην «ανακωχή» των Νίκου Μπάρτζη και Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, οι οποίοι  αλληλοστηρίχθηκαν κατά τη διάρκεια των run παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες είχαν... αλληλοσφαχτεί.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr26aumiciyp)


Το άλλο ζευγάρι που τράβηξε το ενδιαφέρον του παρουσιαστή του Survivor ήταν του Τάκη Καραγκούνια και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννιδή, επειδή ο «παππούς» τελικά... σήκωσε το γάντι που του πέταξε ο αντίπαλός του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr26jz9obnd5)


Αν και ο Μάριος εξήγησε πως είναι ένα αθώο πείραγμα αυτό που κάνει στον Τάκη, αποκαλώντας τον παππού, ο 50χρονος μισθοφόρος δεν έδειξε να το δέχεται ως πλάκα.

Στεναχωρημένη παρά τις συνεχόμενες νίκες των Μπλε ήταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, καθώς «ένιωθε» το ζόρι που τραβάει ο αγαπημένος της Σάκης στην αντίπαλη ομάδα με την πείνα να τον έχει καταβάλει.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr26lw8jjteh)


Πάντως το χαμόγελο επέστρεψε ξανά στο πρόσωπό της Μαριαλένας όταν μαζί με την ομάδα της απόλαυσαν «καναπεδάτοι» τσιπς ρυζιού και έπαιξαν βιντεοπαιχνίδια. Μαζί τους ήταν και ο Νίκολας Αγόρου, ο οποίος επέστρεψε από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε λόγω ίωσης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr26u75yof5t)


Οι Μπλε είχαν κέφια και αποφάσισαν να διακωμωδήσουν την Ελευθερία Ελευθερίου που κρυφάκουγε τις δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα, ενώ υπήρξε και «ανακωχή» μεταξύ Ηλία Γκότση και Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr2744c46hk1)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr27r6def0hl)


Απογοητευμένη με τον εαυτό της δήλωσε η Ελευθερία Ελευθερίου που έχει επιτρέψει ορισμένες συμπεριφορές από συμπαίκτες της, όμως δεν αναφερόταν στον Σπύρο Μαρτίκα με τον οποίο βρίσκεται σε «πόλεμο», αλλά στον Μάριο Πρίαμο. Η τραγουδίστρια τα είχε με τον πρώην σύντροφό της γιατί δεν την υπερασπίστηκε στην κόντρα της με τον φαρμακοποιό. Μάλιστα η Ελευθερία αποκάλυψε ότι ο Μάριος ήταν αυτός που την έβαλε να πει ψέματα στον Στάθη Σχίζα, με αποτέλεσμα ο περσινός νικητής του Survivor να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

«Είμαι ξεκάθαρα πολύ απογοητευμένη από τον εαυτό μου που μου έχω επιτρέψει αυτές τις συμπεριφορές. Στο παιχνίδι δεν ήρθα για κανέναν κακοπροαίρετα και ο άνθρωπος ο οποίος με έχει πληγώσει πιο πολύ από όλους, στάθηκα μπροστά και τον προστάτευσα να μην βγει τότε υποψήφιος και μιλάω ξεκάθαρα για τον Μάριο. Μου φαίνεται ότι ο Μάριος δεν το σεβάστηκε αυτό. Δεν στάθηκε καν μπροστά από όλους, να έχει τα κότσια να πει «πως της μιλάτε έτσι» σε τελείως ανθρώπινο επίπεδο. Πόσο μάλλον για μένα που με ξέρει πέντε χρόνια και έχουμε υπάρξει και μαζί. Δεν έχει την ανθρωπιά να το κάνει γιατί κοιτάζει ξεκάθαρα τον εαυτό του, να μην ανοίξει μέτωπα και τα λοιπά» σημείωσε χαρακτηριστικά η 33χρονη Κύπρια παίκτρια της Κόκκινης ομάδας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr274ffjkcfd)


«Όλο αυτό που κάνει είναι μια στρατηγική, η στάση του γενικά και η συμπεριφορά του. Νιώθω πως με χρησιμοποίησε γιατί, όταν έχω πει στον Μάριο μπαίνοντας στο παιχνίδι ότι μίλησα με τον Στάθη και του ανέβασα την ψυχολογία, «καλά να πάθεις που πήγες και του ανέβασες την ψυχολογία! Πήγαινε τώρα και πες του ότι του είπες ψέματα» μου είπε. Μήπως αυτό τελικά ήταν μια κίνηση ματ του Μάριου γιατί ο Στάθης ήταν ένας πολύ δυνατός αντίπαλος για τον τελικό; Ίσως τελικά να μην κατάλαβα, από την αφέλεια μου, ότι όλο αυτό θα μπορούσε να ήταν ένα χαρτί για τον Μάριο για να προχωρήσω παρακάτω» πρόσθεσε, με νόημα, η Ελευθερία Ελευθερίου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr27r7wgot6h)


Η μπλε και η κόκκινη ομάδα βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να ενημερωθούν για το ποιος από τους Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Ελευθερία Ελευθερίου, Σπύρο Μαρτίκα και  Γιώργο Ασημακόπουλο θα πάρει τη δάδα του και θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, όμως πριν την ανακοίνωση του ονόματος η η Ελευθερία φρόντισε να «κάψει» τον Μάριο μπροστά σε όλους τους παίκτες αποκαλύπτοντας πως αυτός ευθύνεται ουσιαστικά για την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα.

«Έχω πιο πολύ ανδρισμό από κάποιους άλλους εδώ μέσα. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω και δεν έλεγα στον Στάθη αυτό, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα», είπε στο συμβούλιο και συνέχισε: «Είμαι πικραμένη από κάποιες συμπεριφορές. Δεν έχω μέρος ευθύνης για την αποχώρηση του Στάθη. Ο Μάριος που είπε να τον εκθέσω. Αν δεν το έκανα τα πράγματα δεν θα ερχόντουσαν έτσι. Όλα ξεκίνησαν από την ημέρα που βγήκα να υποστήριξη τον εαυτό μου. Έχω μερίδιο ευθύνης. Σε ανθρώπινο επίπεδο ο Μάριος δεν με στήριξε», είπε η τραγουδίστρια και έβγαλε τον Μάριο στη… σέντρα λέγοντας ότι αυτός την παρότρυνε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr27z58mhie9)


«Δεν κατάλαβα τι έγινε. Εγώ τι φταίω; Εγώ δεν γνώριζα αν αυτά που είπες είναι αλήθεια ή ψέματα. Εγώ φταίω για αυτά που είπες στον Στάθη; Και γιατί δεν πήγα εγώ να το κάνω; Θα με τρελάνουν εδώ μέσα», απάντησε ο Μάριος στις κατηγορίες της Ελευθερίας.

Στη συνέχεια οι τέσσερις υποψήφιοι απευθύνθηκαν στον κόσμο, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει πως αυτός που αποχωρεί είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr28d5p618dl)


«Απόλαυσα την κάθε στιγμή, φεύγω με το κεφάλι ψηλά και θέλω να πω στα παιδιά να το απολαύσουν. Σίγουρα η κόκκινη ομάδα θα δυναμώσει με την αποχώρηση μου» τόνισε, μεταξύ άλλων, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cr28dorx0r49)


Την ίδια ώρα στην απέναντι ομάδα ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευση του για την στήριξη από την ομάδα του και βουρκωμένος με παράπονο τους είπε. «Ευχαριστώ παιδιά, την επόμενη εβδομάδα πάλι! Ρε φίλε, είμαι στεναχωρημένος! Τι να κάνω… Δηλαδή κακό είναι που βλέπω ότι η ομάδα μου δεν με στηρίζει; Δεν μου είπε κανείς «καλή επιτυχία» όταν μπήκα μέσα στο συμβούλιο. Μόνο ένα δυο άτομα. Αλήθεια, αν είναι έτσι να φύγω ρε φίλε γιατί το βλέπω ρε παιδιά ότι δεν με γουστάρετε», με όλη την ομάδα να τον πλησιάζει για να τον αγκαλιάσει.



Ειδήσεις σήμερα:

Έχασε 2,9 μονάδες η ΝΔ από τα Τέμπη - Δεν πήρε τίποτα ο ΣΥΡΙΖΑ - Στο 4,6% η διαφορά δείχνει γκάλοπ της Marc

Τα όπλα που δίνει η Κίνα στη Ρωσία τρομάζουν ΕΕ και ΗΠΑ

Fitch και S&P: Χωρίς επιπτώσεις στην πιστοληπτική αξιολόγηση της ΔEΗ το mega deal με την Enel Ρουμανίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης