Survivor All Star: Η αποχώρηση του Κώστα Παπαδόπουλου και οι αποκαλύψεις για τη σχέση Μάριου-Ελευθερίας - Δείτε βίντεο

Survivor All Star: Η αποχώρηση του Κώστα Παπαδόπουλου και οι αποκαλύψεις για τη σχέση Μάριου-Ελευθερίας - Δείτε βίντεο

Ο influencer του... έρωτα, ο άγνωστος «φίλος» του ζαχαροπλάστη, η συγγνώμη του Τάκη και η μάχη για τον χαλβά

survivor_apoxwrisi_xr
Ο Κώστας Παπαδόπουλος ήταν ο παίκτης που αποφάσισε το τηλεοπτικό κοινό να στείλει σπίτι του, κρατώντας στο Survivor All Star τους συμπαίκτες του στην κόκκινη ομάδα Αφροδίτη Σκαφίδα και Γιώργο Κόρομι, αλλά και τη «μπλε» Μελίνα Μεταξά. Ο ζαχαροπλάστης πριν αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο είχε πει ότι αν έφευγε θα φορούσε ξανά την κόκκινη μπαντάνα την οποία είχε βγάλει μετά την 4η υποψηφιότητά τους διαμαρτυρόμενος για την απόφαση της ομάδας του, όμως όχι μόνο δεν το έκανε αλλά δεν αποχαιρέτησε ούτε τους συμπαίκτες του.

Η ήττα στο αγώνισμα της 3ης Ασυλίας με το ντροπιαστικό 10-2 φαίνεται ότι πλήγωσε τον εγωισμό των Διασήμων, οι οποίοι πήραν ρεβάνς με το έπαθλο επικοινωνίας, το οποίο και κατέκτησαν για 4η συνεχόμενη φορά. Ωστόσο το αγωνιστικό σκέλος του παιχνιδιού έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα με το ριάλιτι να έχει... φουντώσει. Αιτία το «τρίγωνο» Μάριος-Καρολίνα-Ελευθερία.

Ο 36χρονος Κύπριος diving instructor έλαβε ακόμα ένα μήνυμα από την νέα του αγαπημένη που πλέον είναι εκτός Άγιου Δομίνικου και το διάβασε μπροστά στην πρώην. Μάλιστα ο Μάριος ζήτησε από την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα να αφήσουν στην άκρη τα προσωπικά τους γιατί ο ίδιος πιέζεται ψυχολογικά, αν και όπως φάνηκε από τις αντιδράσεις και τις εκφράσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου, η τραγουδίστρια ήταν αυτή που πιέστηκε περισσότερο.

Σχολιάζοντας το... διπλό ταμπλό του Μάριου αλλά και των «έρωτα» του Τάκη με την Ελευθερία ο Κωνσταντίνος Βασάλος έδωσε στο θέμα μια άλλη διάσταση. Ο 33χρονος γυμναστής σε συζήτηση που είχε με τον Ηλία Γκότση σχετικά με τις ερωτικές σχέσεις που δημιουργούνται μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης, ανέφερε ότι εκείνος έκανε την αρχή με την σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με την οποία πλέον, αν και έχουν χωρίσει παραμένουν πολύ αγαπημένοι.

«Ο Μάριος λέει δεν τον νοιάζει η Ελευθερία. Τι πράγμα είναι κι αυτό; Όλοι από το Survivor πρέπει να κάνουν σχέση μέσα στο Survivor;», με τον Ηλία Γκότση να του απαντά: «Έκανες την αρχή και...».

«Έκανα την αρχή εγώ, είμαι influencer δηλαδή. Εγώ άνοιξα τον δρόμο», είπε χιουμοριστικά ο Βασάλος αναφορικά με τη σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη που ξεκίνησε στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Κλείσιμο
Ο Ηλίας Γκότσης του είπε τότε: «Και τώρα επηρέασες και τον φίλο σου τον Τάκη. Τώρα λέει: "Έπιασε αυτό, κάτσε να το κάνω κι εγώ, έχω και τον δάσκαλο δίπλα, πουλάει κι η σχέση στο Survivor"».

Στην κουβέντα των δύο αντρών μπήκε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, καθώς συμπεριλαμβάνεται κι εκείνη στα «ζευγάρια του Survivor» μαζί με τον Σάκη Κατσούλη.

«Eγώ με τον Σάκη ήμασταν μαζί όμως, δεν πιάνει», είπε, με τον Βασάλο να την πειράζει λέγοντάς της: «Άσ'το κι εσείς το ίδιο πράγμα κάνατε. Εσείς τα είχατε και λέγατε "δεν ξέρω πού θα καταλήξει αυτή η σχέση"».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqq60zvzews1)


Οι μπλε ξύπνησαν με καλή διάθεση ενόψει του αγώνα με έπαθλο το φαγητό, με τον Τάκη Καραγκούνια να λέει στους συμπαίκτες του ότι θέλει σήμερα να μην φάει ο Νίκος Μπάρτζης για να του σπάσει ο τσαμπουκάς.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqq65zbkedpd)


Με καλή διάθεση ξύπνησαν και οι Κόκκινοι που και έφαγαν και άκουσαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα με τον Κώστα Παπαδόπουλο να αναρωτιέται ακόμα ποιος είναι ο Ανδριανός που του έστειλε μήνυμα. Ο ζαχαροπλάστης συνέχισε να κάνει τους συμπαίκτες του να γελάνε γιατί ένα 24ωρο αργότερα ακόμα δεν είχε αναγνωρίσει τον «φίλο» του, πιθανολογώντας πως είναι αυτός που διαχειρίζεται το fan page του και τον ευχαρίστησε για το μήνυμά του.

«Δεν είναι ανάμεσα στους φίλους μου που ζω κάθε μέρα αλλά, είναι ένας φίλος, που αν δε κάνω λάθος πρέπει να είναι αυτός. Ο μόνος Ανδριανός που ξέρω εγώ, είναι αυτός που τρέχει το fan page μου, αλλά στη φωτογραφία δεν είναι αυτός. Είναι αυτός που έχει το fan page μου ο Ανδριανός, είναι μουσικός, τον έχω στείλει και στο The Voice. Μακάρι να είναι αυτό το παιδί αλλιώς δε ξέρω ποιος είναι ρε παιδιά. Θεωρώ ότι αυτός είναι και εγώ δεν τον γνώρισα. Ζητάω συγγνώμη τώρα. Δεν μπορώ να καταλάβω από το πρόσωπο γιατί ήταν και λίγο σκοτεινή η φωτογραφία. Γυρίζω και κοιτάω τον Στάθη και τον Νίκο και ρωτάω ποιος είναι. Παρ’ όλα αυτά, Ανδριανέ μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ που μου έστειλες μήνυμα. Τα καλύτερα μου είπες. Μου έδωσες δύναμη και σε ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου»

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqq62qrcsmdl)


Ο Κώστας Παπαδόπουλος συνέχισε να προκαλεί γέλιο στους συμπαίκτες του όταν ο Γιώργος Λιανός τον ρώτησε για την κόκκινη μπαντάνα που δεν φοράει. Ο ζαχαροπλάστης τα μπέρδεψε θέλοντας να εξηγήσει στον παρουσιαστή του Survivor τι θα κάνει αν φύγει ή μείνει. Στη συνέχεια ο Λιανός έδωσε τον λόγο και στους άλλους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση, την Αφροδίτη, τον Κόρο και τη Μελίνα, οι οποίοι την Τετάρτη έφεραν νίκες στις ομάδες τους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqq6nstdm1rd)


Ο Λιανός δεν θα μπορούσε να μην αρχίσει και τα πειράγματα, βάζοντας στο στόχαστρό του τον Στάθη Σχίζα και το μήνυμα που έλαβε από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Χάρηκα πάρα πολύ που την άκουσα. Άκουσα αυτό που ήθελα. Εκεί είναι, με περιμένει, όλα υπό έλεγχο. Είχα ξεχάσει λίγο τη φωνή της η αλήθεια είναι, αλλά εντάξει, όλα καλά», με τον Λιανό να αστειεύεται λέγοντάς του ότι δεν ήταν η αγαπημένη του που του έστειλε το μήνυμα. «Α δεν ήταν η Αλεξάνδρα; Γιατί στη φωτογραφία που είχε βάλει εκεί, κάπως μου έμοιαζε», απάντησε ο παίκτης της κόκκινης ομάδας και συμπλήρωσε με χιούμορ: «Η Αλεξάνδρα μου ακούστηκε καλύτερα από ότι την άφησα. Έχει χαρεί μάλλον που λείπω».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqq6hyykrtlt)


Απλός, λιτός και απέριττος ήταν ο Μάριος Πρίαμος σχετικά με το μήνυμα που έλαβε από την Καρολίνα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqq6m46ww069)


Πάντως η ομάδα που μπήκε καλύτερα στο στίβο μάχης ήταν η μπλε με τους Στέλλα και Βασάλο να κάνουν το 2-0.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqq6zvuowt0p)


Η Σταυρούλα μείωσε σε 2-1, ο Ασημακόπουλος έκανε το 3-1, όμως η Ευρυδίκη έφερε τη διαφορά ξανά στον πόντο και ο Μάριος ισοφάρισε σε 3-3.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqq7aygbzwg1)


Οι μπλε πέρασαν ξανά μπροστά με τη Ρία, ο Παπαδόπουλος νίκησε τον Τάκη για το 4-4 με τους δυο πάγκους να... παίρνουν φωτιά και τους Κόκκινους να κατηγορούν τον 50χρονο μισθοφόρο ότι έβρισε τον συμπαίκτη τους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqq80fnni14p)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqq8bsvt2l61)


Η Ελευθερία έκανε το 5-4 για τους κόκκινους, ο Μαρτίκας το 6-4 και η Αφροδίτη το 7-4, ανοίγοντας πλέον τη διαφορά υπέρ των Διάσημων.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqq8cxsk2le9)


Ο Κόρο σταμάτησε το σερί προσωρινά, όμως η Χριστίνα και ο Μπάρτζης το πήγαν στο ματς πόιντ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqq8i1le9ryp)


Η Ρία κράτησε «ζωντανή» την ομάδα της κάνοντας το 9-6. Το 10άρι για τον χαλβά έφερε στους Κόκκινους ο Μάριος γράφοντας κόντρα στον Τάκη το τελικό 10-6.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqq8nx2mlheh)


Ο Τάκης με τις δυο ήττες που έκανε πήρε πάνω του την ευθύνη και εξήγησε ότι δεν έβρισε τον Κώστα, όμως κατάφερε ξανά να ανεβάσει την ένταση μεταξύ των δυο ομάδων.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqq98q79mghd)


Οι εντάσεις συνεχίστηκαν στην μπλε καλύβα με τον Τάκη να έρχεται σε αντιπαράθεση με αρκετούς συμπαίκτες του που επιχείρησαν να του εξηγήσουν ότι δεν πρέπει να είναι τόσο «εκρηκτικός» στις αντιδράσεις του. Για τις επιθέσεις που δέχθηκε ο 50χρονος μισθοφόρος πιστεύει ότι δεν ευθύνεται ο ίδιος, αλλά ότι είναι «έργο» Ηλία Γκότση.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqq9e0kxp1wx)


Ο Κωνσταντίνος Βασάλος κατάφερε να ηρεμίσει τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του για τις εντάσεις που προκαλεί και την «αρνητίλα» που βγάζει κι ζήτησε να ρίξει αγιασμό για να... κατευνάσει τα πνεύματα. Στον μόνο που δεν ζήτησε συγγνώμη ήταν στον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, ο οποίος το σχολίασε αρνητικά και δήλωσε πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον μισθοφόρο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqqakshp49gx)


Λίγο πριν το συμβούλιο του νησιού και στην ανακοίνωση της αποχώρησης της εβδομάδας, η Χριστίνα Κεφαλά και η Αφροδίτη Σκαφίδα προχώρησαν σε αποκαλύψεις σχετικά με τη σχέση του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και της Ελευθερίας Ελευθερίου. Οι δυο παίκτριες της κόκκινης ομάδας υποστήριξαν πως ο 36χρονος Κύπριος diving instructor και η συμπατριώτισσα του τραγουδίστρια είναι και πάλι ζευγάρι και πώς η Ελευθερία έχει ξεκινήσει και του μιλά πλέον κανονικά.

«Η Ελευθερία και ο Μάριος είναι και πάλι ζευγάρι δεν εξηγείται αλλιώς. Όταν είναι οι κάμερες εδώ, απλά κρατούν τις ισορροπίες και εκτός κάθονται μαζί και μιλάνε κανονικά απομονώνονται. Αν ήμουν στη θέση της Ελευθερίας δεν υπήρχε περίπτωση να του ξαναμιλήσω αν μου είχε κάνει κάτι τέτοιο...», ανέφεραν οι δυο παίκτριες.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqqagtdrvtdt)


Στο συμβούλιο που ακολούθησε οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος, η Αφροδίτη Σκαφίδα, ο Γιώργος Κόρομι και η Μελίνα Μεταξά, με τους παίκτες να κάνουν τα σενάρια της επόμενης ημέρας της αποχώρησης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqqb6g2y7oxt)


Οι περισσότεροι εκτιμούσαν πως τα φαβορί για να φύγουν ήταν η Μελίνα με τον Κόρο, όμως έπεσαν έξω στις εκτιμήσεις τους, καθώς ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να στείλει σπίτι του τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqqbb7p1s2ll)


«Τι να πω. Θα γυρίσω στην οικογένεια μου και τα παιδιά μου. Απόλαυσα το ωραίο ταξίδι και ήταν τιμή μου να βρεθώ στο Survivor All Star. Παιδιά, απολαύστε το και εσείς και καλή παραμονή» δήλωσε, εμφανώς απογοητευμένος, ο ζαχαροπλάστης και πρώην παίκτης των Διασήμων αποχωρώντας δίχως να αγκαλιάσει τους υπόλοιπους παίκτες. «Δεν κρατάω κακία» τόνισε, με χαμόγελο και… εξ αποστάσεως, ο ζαχαροπλάστης παίρνοντας τη δάδα της επιστροφής, ενώ δεν φόρεσε ούτε την κόκκινη μπαντάνα, όπως είχε δεσμευτεί ότι θα πράξει σε περίπτωση αποχώρησής του.




Ειδήσεις σήμερα:

Η Αρχή για το Ξέπλυμα Χρήματος ελέγχει τον Κοκλώνη για απάτη - Τι απαντά ο ίδιος

Μαρία Καρρά: Δίωξη για κακούργημα στη χήρα του Γιώργου Τράγκα

Άνθρωποι στον στενό κύκλο του Πούτιν δουλεύουν για εμάς, λέει ο αρχηγός των ουκρανικών μυστικών υπηρεσιών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης