Survivor All Star: Το νέο μήνυμα της Καρολίνας στον Μάριο μπροστά στην Ελευθερία - Δείτε βίντεο

Survivor All Star: Το νέο μήνυμα της Καρολίνας στον Μάριο μπροστά στην Ελευθερία - Δείτε βίντεο

Το φλερτ του «Sugar Daddy», o Μυρμιδόνας που κατάντησε ρίψασπις, η ρήξη Αφροδίτης και Κόρο, το...δολοφονικό βλέμμα της Ελευθερίας και η μάχη για την επικοινωνία

karolina_marios_mnm_xr
Οι Κόκκινοι κατάφεραν να επιστρέψουν στις νίκες και να κατακτήσουν για 4η συνεχόμενη φορά το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor All Star με το μήνυμα που να ξεχωρίζει να είναι αυτό της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, το οποίο ο παίκτης των Διάσημων άκουσε μπροστά στην πρώην του σύντροφο Ελευθερία Ελευθερίου.

Η ήττα των Διάσημων με το ντροπιαστικό 10-2 στο αγώνισμα της 3ης ασυλίας που συμπλήρωσε το καρέ του τάκου με τους Γιώργο Κόρομι και Αφροδίτη Σκαφίδα οδήγησε και στη μεταξύ τους ρήξη, μετά τα όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο του νησιού την Τρίτη το βράδυ. Ο 35χρονος επιχειρηματίας πιστεύει ότι από πίσω υπάρχει ακόμα ένα σχέδιο Μαρτίκα κι ότι ο Στάθης Σχίζας επίτηδες δεν ανέφερε τον 45χρονο φαρμακοποιό στους πιο αδύναμους παίκτες.

«Η Αφροδίτη το είχε μάλλον έτοιμο και μου έκανε μία επίθεση με πάτημα κάτι το οποίο έγινε το 2021. Βέβαια σίγουρα δεν το σκέφτηκε. Ήταν κι αυτό σχέδιο Μαρτίκα γιατί τα λένε συνέχεια. Βασισμένο σε αυτό από το 2021, μου κάνεις επίθεση και πας να προκαλέσεις εντυπώσεις… Εγώ δεν σου έδωσα καρύδα; Πριν ξυπνήσω, έχεις φάει δύο από μόνη σου…» είπε αρχικά ο Γιώργος Κορόμι και συνέχισε «τέτοια οργάνωση κι αλφαδιά δεν την έχω ξαναδεί. Πήγαμε στο συμβούλιο κι από το πουθενά κινδύνεψα να πάρω μια δυο ψήφους. Ότι θα είναι έτσι οργανωμένο και θα ακούσω έξι ψήφους από μια εξίσωση των αδύναμων παικτών… Ο Στάθης έβαλε στους αδύναμους τον Στέλιο κι εμένα. Άρα, ο φίλος σου ο Σπύρος, που είναι σε αυτήν την εξίσωση;».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqpahr054s9d)


Κλείσιμο
Από την πλευρά της η Αφροδίτη Σκαφίδα κατηγόρησε τον Κόρο πως δεν της έδωσε καρύδα, όταν έτρωγε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, όπως έκανε και με τον Τριαντάφυλλο το 2021.

«Όταν βρίσκουμε φαγητό, όπως μια καρύδα, ένα ψάρι, έχουμε μάθει να το μοιραζόμαστε. Έτσι έχω μάθει εγώ στο δικό μου Survivor. Αυτό που με πλήγωσε είναι πως περπατώντας τυχαία στο δάσος, τους είδα να κόβουν καρύδες και να τις μοιράζουν στις τσάντες τους. Κόρο, Σάκης και τα δύο κορίτσια».

«Ήταν η μέρα που πήγα κλαίγοντας στα παιδιά και ρώτησα "τι τους έχω κάνει;". Με κλόνισε αυτό πάρα πολύ», συμπλήρωσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqpabx1lrkvt)


Θέση για την ψηφοφορία που έφεραν Κόρο και Αφροδίτη να συμπληρώσουν τον τάκο στον οποίο ήδη βρισκόντουσαν οι Κώστας Παπαδόπουλος και Μελίνα Μεταξά σχολίασαν και οι υπόλοιποι παίκτες της κόκκινης ομάδας. Ο Στάθης Σχίζας εξεπλάγην από την αντίδραση του Κόρο επειδή περίμενε ότι θα παραδεχόταν ότι δεν πάει καλά στα αγωνίσματα, αλλά αντιθέτως έβαλε μπροστά το ότι φέρνει καλές ψαριές. Ο Κόρο επέμεινε ότι αρκετοί έφερναν πόντους επειδή τους τάιζε καλά και είχαν δύναμη.

«Οι ριαλιτάκηδες και οι ψαράδες δεν πρέπει να ψηφίζονται;» αναρωτήθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας, αφήνοντας υπονοούμενα τόσο για τον Κόρο, όσο και για τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqpal7x8hxs1)


Μπορεί η Ελευθερία Ελευθερίου να μην έχει πια μέλλον με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, όμως κάποιος άλλος φαίνεται πως «την έχει βάλει στο μάτι» και δεν κρύφτηκε ούτε στο συμβούλιο φτάνοντας στο σημείο να βγάλει μέχρι και τη μπλούζα του για χατίρι της. Ο Τάκης Καραγκούνιας δηλώνει ξεκάθαρα πως ενδιαφέρεται για την τραγουδίστρια.

«Μου αρέσει η Ελευθερία, δεν το κρύβω. Όμως δεν υπάρχει κάτι. Βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις, όπως είπα και χθες. Είμαστε στη μέση του πουθενά, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει, τι μπορεί να πουν δύο άνθρωποι», ανέφερε ο 50χρονος μισθοφόρος και τα... έβαλε με τους συμπαίκτες του που το «παρατραβάνε». Ωστόσο ο ίδιος άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο για να συμβεί κάτι παραπάνω με την Ελευθερία Ελευθερίου. «Σίγουρα μια γυναίκα την εξιτάρει όταν ένας άνθρωπος μιλάει όμορφα για αυτή. Δεν υπάρχει γυναίκα να μην κολακεύεται από αυτό. Τώρα τα παιδιά θέλουν να κάνουν και λίγη πλάκα μαζί μας, να πουν ότι υπάρχει κάτι παραπάνω, αλλά δεν υπάρχει. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις, το ξαναλέω. Στο Survivor είμαστε, το παιχνίδι των ανατροπών. Όλα γίνονται».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqpaquv5atll)


Ο Κωνσταντίνος Βασάλος συνέχισε να τον πειράζει. «Θες να ρίξεις γυναίκα και κάνεις σαν 15 χρονών», είπε στον Τάκη, με την Μαριαλένα να στηρίζει τον... έρωτα του «Sugar Daddy».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqpay3kgajxd)


Το φλερτ του Τάκη στην Ελευθερία συνεχίστηκε και όταν οι δυο ομάδες συναντήθηκαν στο στίβο μάχης για να διεκδικήσουν το έπαθλο επικοινωνίας, με τον Γιώργο Λιανό να βάζει....φωτιές.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqpbitj2azgx)


Σε ότι αφορά το έπαθλο επικοινωνίας ο Γιώργος Λιανός δήλωσε ότι στην περίπτωση του Νικόλα Αγόρου υπήρχε μια σημαντική δυσκολία, καθώς αρκετά από τα tweets που του έστειλαν θαυμάστριές του, δεν μπορούν να εμφανιστούν στον τηλεοπτικό αέρα.

«Ας πάμε στον Νικόλα Αγόρου. Πραγματικά δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ να απομονώσουμε κάποια tweets, που μπορούν να παίξουν στην τηλεόραση τέτοια ώρα. Δεν παίζουν, δεν μπορώ να σου πω λεπτομέρειες» σημείωσε ο παρουσιαστής του Survivor.

«Δεν θα τα δεις αυτά τα πιπεράτα. Τα όμορφα, τα απλά, τα παραδοσιακά. Πάντως έχεις μεγάλο fan club, αν κι υπάρχει μια γκρίνια, θα το δώσω, ότι κάλυψες την φράουλα με διαφορετικό τατουάζ» συμπλήρωσε.

Ο Νικόλας Αγόρου έσπευσε να διευκρινίσει σε όλους στο Survivor πως δεν καλύφθηκε το τατουάζ του, απλά ολοκληρώθηκε το σχέδιο, όπως προβλεπόταν εξ’ αρχής.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqpbkmq7cb6x)


Για το έπαθλο μίλησε και ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος τόνισε πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να ακούσει την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Έχω ξεχάσει τη φωνούλα της. Έχω ξεχάσει πώς είναι. Είναι η ίδια; Τη γκρίνια τη θυμάμαι. Εννοείται ότι είμαι πολύ χαρούμενος, είναι το στήριγμά μου, είναι η γυναίκα μου, είναι αυτή που με στήριξε να έρθω εδώ πέρα, μου είπε "πήγαινε και θα είμαι δίπλα σου", μου λείπει πολύ, θα φάω την άμμο για να διεκδικήσω αυτό το έπαθλο», συμπλήρωσε, ενώ από την πλευρά του ο Σπύρος Μαρτίκας ανέφερε πως του λείπουν οι τσιρίδες τις Βρισηίδας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqpbo5tvs8i9)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqpbrifgyrvt)


Ο Μαρτίκας όμως δεν ξεκίνησε καλά στο στίβο μάχης με τον Ασημακόπουλο να τον κερδίζει κάνοντας το 1-0 για τους μπλε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqpbw8p654yx)


Ο Χανταμπάκης ισοφάρισε σε 1-1, ενώ η Χριστίνα Κεφαλά έδωσε στους κόκκινους προβάδισμα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqpbxv1276xt)


Ο Κόρο πήγε το σκορ στο 3-1 κόντρα στην Τάκη, με την Τζο να μειώνει σε 3-2 και τον Μάριο να παίρνει το χειροκρότημα της Ελευθερίας όταν έκανε το 4-2.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqpc4xu0cl7t)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqpc8r9jen01)


Η τραγουδίστρια όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τη Στέλλα και έτσι οι μπλε πλησίασαν πάλι στον πόντο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqpceipg649t)


Ο Μπόγδανος έκανε το 4-4, η Αφροδίτη το 5-4 και ο Μπάρτζης το 6-4 για τους κόκκινους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqpct88ahrq1)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqpcy9bnjqft)


Η Μαριαλένα και ο Αγόρου έφεραν ξανά το ματς στα ίσια, με την Μελίνα Μεταξά στην επανεμφάνισή της να δίνει για πρώτη φορά το προβάδισμα στους μπλε κάνοντας το 7-6 κόντρα στη Χαμπέρη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqpd71c9eykx)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqpdaxpytsqp)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqpdfvun189d)


Ο Μπάρτζης έφερε την ισορροπία, η Αφροδίτη το προβάδισμα στους κόκκινους και ο Παπαδόπουλος έγινε ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση που πήρε νίκη κάνοντας το 9-7 για τους Διάσημους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqpdne1nwuex)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqpdqzdykk3t)


Το 10 το καλό το χάρισε στους κόκκινους ο Σπύρος Μαρτίκας με αντίπαλο τον Αγόρου και για 4η συνεχόμενη φορά έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα του να ακούσει τους αγαπημένους της και φυσικά ο ίδιος τις τσιρίδες της Βρισηίδας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqpdv9xj4zwh)


Μετά το τέλος του αγώνα ο Σπύρος Μαρτίκας... έκαψε λίγο τον αντίπαλό του Νικόλα Αγόρου λέγοντας του ότι τον περίμενε «Μυρμιδόνα και τον κατάντησαν ρίψασπις», ενώ ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε στον Μάριο Πρίαμο ότι έχει μήνυμα από την Καρολίνα Καλύβα και ότι ο ίδιος θα αποφάσιζε αν θα επιθυμούσε να το ακούσει μπροστά στην Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία όταν το άκουσε έριξε ένα... δολοφονικό βλέμμα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqpe48jk3v95)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqpepnp8crop)


Ο Μάριος αποδέχτηκε να ακούσει το μήνυμα της Καρολίνας, όμως ταυτόχρονα έστειλε και το δικό του μήνυμα.

«Θα τα ακούσω και την ευχαριστώ όμως θέλω να παρακαλέσω την Καρολίνα να αφήσουμε στην άκρη τα προσωπικά μας αυτή την στιγμή γιατί με πιέζει ψυχολογικά όλο αυτό».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqpf4g2611rl)


Από την πλευρά της η Ελευθερία Ελευθερίου δεν έκρυψε την ενόχλησή της.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqpf6qc1lnvd)


Οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας συγκεντρώθηκαν στο δωμάτιο επικοινωνίας για να ακούσουν και να διαβάσουν τα μηνύματα των αγαπημένων τους προσώπων με τα γέλια να κυριαρχούν αυτή τη φορά της συγκίνησης, ενώ δεν έλειψαν και τα μηνύματα αγάπης όπως αυτά που έστειλε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στον Στάθη Σχίζα και η Βρισηίδα Ανδριώτου στον Σπύρο Μαρτίκα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqpgovlhs1kp)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqpglev6xm7d)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqpgmz0hv7f5)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqpgkniys8m9)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqpgfrl2b4cp)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqpgfblmu74h)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqpg47xinrg9)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqpg31qxoyqp)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqpfzql8cpl5)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqpfxu5je8a9)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqpfxd67id5d)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqpfrhy83i6p)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqpfkppvgqkp)


Το μήνυμα όμως που έκανε τη διαφορά ήταν αυτό της Καρολίνας Καλύβα στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, με την πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης να εμφανίζεται σε μια φωτογραφία με μια πουκαμίσα και κάλτσες με καρδούλες που έγραφαν «μ΄αγαπάς» και να στέλνει την αγάπη της στον Κύπριο παίκτη της Κόκκινης ομάδας μπροστά στην πρώην του Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία ήταν και η μόνη που δεν χειροκρότησε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqpgq8s7hza1)

«Hey yoy passenger. Xαίρομαι πάρα πολύ που σε βλέπω και βλέπω να λάμπεις. Συνέχισε έτσι με την δυναμικότητά σου να κατακτάς τους στίβους μάχης και της επιβίωσής σου εκεί. Είσαι survivor με όλη την σημασία της λέξεως και φιλιά σε όλη την ομάδα. Σου στέλνω φως, φιλιά στην Μαριαλένα και στον Σάκη και ξέρεις εσύ θα τα πούμε έξω. Βέβαια, είναι πολύ μακρύς ο δρόμος, οπότε κράτα γερά. Φιλία πολλά», ήταν το ηχογραφημένο μήνυμα της Καρολίνας με τον Μάριο στη συνέχεια να δηλώνει:

«Εντάξει την Καρολίνα την ξέρετε. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το μήνυμα. Το σχολίασα και πριν. Γενικότερα αυτό το σκηνικό με έχει φέρει σε πολύ ψυχολογική, δύσκολη κατάσταση γιατί δεν είναι εύκολο, όταν αναφέρονται προσωπικά σε ένα παιχνίδι. Ο στόχος κι η σκέψη μου δεν ήταν αυτή. Είμαστε μεγάλοι άνθρωποι. Σίγουρα όταν θα βγούμε, θα μπορώ να εκφέρω κι εγώ λόγο. Από εδώ μέσα δεν μπορώ. Έτσι, όταν έρθει η ώρα θα το κάνουμε. Ζητώ από την Καρολίνα κι από όλους να σεβαστούν το ότι είμαι εδώ και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για πολλά θέματα. Όλα good».


Ειδήσεις σήμερα:

Δίκη Πισπιρίγκου: Δεν υπήρχαν ενδείξεις πριν το επεισόδιο της Τζωρτζίνας, είπε η διευθύντρια του Καραμανδάνειου

Τρίτο «όχι» από τον Άρειο Πάγο στον συνταγματάρχη που παρενοχλούσε στρατιώτες!

Θεσσαλονίκη: Πώς ο 20χρονος κατέρρευσε στο γήπεδο 5χ5 - «Βρήκα το παιδί πεθαμένο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης