Το Twitter… δίκασε την Καρολίνα για το νέο μήνυμά της στον Μάριο παρουσία της Ελευθερίας - Δείτε βίντεο

Το Twitter… δίκασε την Καρολίνα για το νέο μήνυμά της στον Μάριο παρουσία της Ελευθερίας - Δείτε βίντεο

Το #hastag Καρολίνα έγινε Νο 1 trend μέσα σε λίγα λεπτά

Collage_Maker-23-Feb-2023-02_07-AM
«Πάρτι» στήθηκε στο Twitter μετά το τέλος του επεισοδίου του Survivor All Star την Τετάρτη το βράδυ στο οποίο οι Κόκκινοι κατέκτησαν για 4η φορά το έπαθλο επικοινωνίας και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είχε την ευκαιρία να λάβει ακόμα ένα μήνυμα από την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Μόνο που αυτή τη φορά ο Μάριος δεν ήταν μόνος του όταν διάβαζε το μήνυμα της πρώην παίκτριας της μπλε ομάδας που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ πριν από περίπου ένα μήνα, καθώς στο βάθος του δωματίου επικοινωνίας βρισκόταν και η πρώην σύντροφός του Ελευθερία Ελευθερίου με την οποία πριν από μερικές ημέρες είχαν έναν επικό καυγά στον Άγιο Δομίνικο, με την τραγουδίστρια να αποκαλεί τον φίλο της «ντροπή της Κύπρου».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqmresmabbzd)


Οι δυο τους τις ημέρες που ακολούθησαν έριξαν τους τόνους, με τον Μάριο να ζητάει τόσο από την Ελευθερία, όσο και από την Καρολίνα να μην κάνουν ριάλιτι τα προσωπικά τους.

«Θέλω να παρακαλέσω την Καρολίνα να αφήσουμε στην άκρη τα προσωπικά μας αυτή την στιγμή γιατί με πιέζει ψυχολογικά όλο αυτό», είπε ο Μάριος στην κάμερα του Survivor All Star λίγο πριν ακούσει το μήνυμα της.

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqpf4g2611rl)


«Hey yoy passenger. Xαίρομαι πάρα πολύ που σε βλέπω και βλέπω να λάμπεις. Συνέχισε έτσι με την δυναμικότητά σου να κατακτάς τους στίβους μάχης και της επιβίωσής σου εκεί. Είσαι survivor με όλη την σημασία της λέξεως και φιλιά σε όλη την ομάδα. Σου στέλνω φως, φιλιά στην Μαριαλένα και στον Σάκη και ξέρεις εσύ θα τα πούμε έξω. Βέβαια, είναι πολύ μακρύς ο δρόμος, οπότε κράτα γερά. Φιλία πολλά», ήταν το ηχογραφημένο μήνυμα της Καρολίνας με τον Μάριο στη συνέχεια να δηλώνει:

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqpgq8s7hza1)


«Εντάξει την Καρολίνα την ξέρετε. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το μήνυμα. Το σχολίασα και πριν. Γενικότερα αυτό το σκηνικό με έχει φέρει σε πολύ ψυχολογική, δύσκολη κατάσταση γιατί δεν είναι εύκολο, όταν αναφέρονται προσωπικά σε ένα παιχνίδι. Ο στόχος κι η σκέψη μου δεν ήταν αυτή. Είμαστε μεγάλοι άνθρωποι. Σίγουρα όταν θα βγούμε, θα μπορώ να εκφέρω κι εγώ λόγο. Από εδώ μέσα δεν μπορώ. Έτσι, όταν έρθει η ώρα θα το κάνουμε. Ζητώ από την Καρολίνα κι από όλους να σεβαστούν το ότι είμαι εδώ και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για πολλά θέματα. Όλα good».

Το Twitter... δίκασε τόσο την Καρολίνα, όσο και τον Μάριο και έδειξε συμπόνια στην Ελευθερία. Το #hastag Καρολίνα έγινε Νο1 trend μέσα σε λίγα λεπτά.

Δείτε μερικά από τα tweets






















Ειδήσεις σήμερα:


«Θεέ μου την έπιασε» - Η στιγμή της θανατηφόρας επίθεσης αλιγάτορα σε 85χρονη στη Φλόριντα

«Κλείδωσε» ο καιρός για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας - Ζέστη σήμερα με νοτιάδες

Survivor All Star: Το νέο μήνυμα της Καρολίνας στον Μάριο μπροστά στην Ελευθερία - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης