Survivor All Star: Τρίτη και φαρμακερή για τον Κρις Σταμούλη, αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο - Δείτε βίντεο

Survivor All Star: Τρίτη και φαρμακερή για τον Κρις Σταμούλη, αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο - Δείτε βίντεο

Η Τσικνοπέμπτη στον Άγιο Δομίνικο, ο προβληματισμός του Χανταμπάκη,  τα… πυρά στον Μπάρτζη, το break dance και η μάχη για το έπαθλο φαγητού

Collage_Maker-17-Feb-2023-02_02-AM
Τρίτη και φαρμακερή αποδείχθηκε η υποψηφιότητα του Κρις Σταμούλη στο Survivor All Star, καθώς το τηλεοπτικό κοινό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αποφάσισε να στείλει τον παίκτη της μπλε ομάδας σπίτι του και να διατηρήσει στον Άγιο Δομίνικο τους συμπαίκτες του Μελίνα Μεταξά και Γιώργο Ασημακόπουλο, αλλά και τον... κόκκινο Termonator Σπύρο Μαρτίκα.

Η 6η εβδομάδα του Survivor All Star ολοκληρώθηκε με μια πολύ δυνατή μάχη επάθλου φαγητού για τις δύο ομάδες με τους Μαχητές να βγαίνουν αυτή τη φορά νικητές και να γεμίζουν τα στομάχια τους.

Για τους παίκτες της κόκκινης ομάδας ήταν η 2η ήττα τους μέσα στην εβδομάδα, όμως κατάφεραν και νίκησαν τις δυο ασυλίες και το έπαθλο επικοινωνίας για 3η συνεχόμενη φορά.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης έλαβε μήνυμα από την αγαπημένη του σύζυγο, Όλγα Πηλιάκη και τα δυο του παιδιά, όμως την επόμενη ημέρα έδειξε να είναι προβληματισμένος.

«Ό,τι και να κάνω, φταίω! Δεν έρχομαι στο Survivor, φταίω. Έρχομαι στο Survivor, φταίω. Αλλά να μου το πει και η ίδια μου η γυναίκα; Να πω ότι δεν το αποφασίσαμε μαζί; Να πω ότι είπα «φεύγω, πάω να κάνω διακοπές στον Άγιο Δομίνικο»; Τι να πω, Χριστέ μου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο 37χρονος παίκτης της κόκκινης ομάδας.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος. Αποφασίσαμε να έρθω, μου είπε να είμαι δυνατός, μου έδωσε μια τσάντα με δυο ρούχα και μου είπε «φύγε, θα είμαστε εδώ όλοι καλά». Εχθές όμως μου γράφει πως «έχω μια φωτογραφία σου και πετάω, καρφώνω βελάκια». Τι καταλαβαίνετε εσείς;» αναρωτήθηκε, με νόημα, ο Στέλιος Χανταμπάκης στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqk7hw8rnoo1)


Οι κόκκινοι ήταν χαρούμενοι που μίλησαν με τις οικογένειές τους, ενώ οι μπλε σκεφτόντουσαν ποιος έχει περισσότερες πιθανότητες να αποχωρήσει απόψε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Κλείσιμο
Η Μελίνα Μεταξά με την επιστροφή της από τον γιατρό δεν βρήκε κανέναν συμπαίκτη της στην καλύβα  γιατί η ομάδα της είχε διασπαστεί στα δυο και είχαν επιλέξει να βρίσκονται σε διαφορετικές τοποθεσίες, με την Εύη Σαλταφερίδου να δίνει την εξήγησή της.

«Δεν ξέρω τι γίνεται, γιατί υπάρχει αυτό το κλίμα. Τους βολεύει να δημιουργήσουν μια παρέα για να μην ψηφίζονται; Γιατί δεν ταιριάζουν και ο ένας με τον άλλο, εκτός από τον Βασάλο και τη Μαριαλένα. Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνουν αλλά δόξα το Θεό μυαλό έχουμε», είπε η Εύη Σαλταφερίδου σχολιάζοντας τις δύο παρέες που έχουν δημιουργηθεί στο παιχνίδι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqk7r49gnyqh)


«Επέστρεψα από τους γιατρούληδες. Πάω πάρα πολύ καλά, αναρρώνω γρήγορα. Απλά είπε ο γιατρός ότι θέλει να με δει σε λίγες ημέρες. Ο γιατρός με θέλει μια βδομάδα εκτός αγωνισμάτων. Είχαμε μια αντιπαράθεση και του εξήγησα. Θα μείνω μια δύο μέρες εκτός ήλιου και μετά ξεκινάμε δυναμικά. Γύρισα από τον γιατρό και βρήκα μια άδεια καλύβα και την ομάδα χωρισμένη στα δύο», είπε μεταξύ άλλων η Μελίνα Μεταξά. Η παίκτρια βρισκόταν το τελευταίο διάστημα εκτός των αγωνισμάτων, μετά από συμβουλές των γιατρών, καθώς ο αυχένας της δεν ήταν ακόμα σε καλή κατάσταση.

Στη συνέχεια, βρέθηκε με τους συμπαίκτες της και τους ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας της. «Ο γιατρός μου έκανε ό,τι χρειαζόταν. Μου είπε αν νιώσω, κάπως να το χρησιμοποιήσω 2-3 μέρες. Θέλει να με ξαναδεί σε 5-6 μέρες. Για 2-3 μέρες θα είμαι υπό σκιά και μετά παίζω», ανέφερε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqk7qepm15x5)


Με τον Σάκη Κατσούλη τα είχε η αγαπημένη του Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία βρίσκεται σε διαφορετική ομάδα και έτσι δεν μπορεί να απολαύσει τις νίκες και τα έπαθλα με τον σύντροφό της.

«Ο Σάκης έχει έρθει εδώ μάλλον για να κάνει διακοπές απ΄ ότι καταλαβαίνω. Εκνευρίζομαι και με τον Σάκη. Πιάνω τον εαυτό μου να εκνευρίζεται με τον Σάκη που τρώει. Σήμερα όμως είναι ένας αγώνας με έπαθλο φαγητού και δεν μας παίρνει να μην τον κερδίσουμε. Εγώ πραγματικά θέλω να μπω μέσα και να κερδίσω για να φάω...», είπε μιλώντας στην κάμερα η παίκτρια της ομάδας των Μπλε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqk84bj910b5)


Διάσημοι και Μαχητές βρέθηκαν στο στίβο μάχης για να διεκδικήσουν αυτή τη φορά έπαθλο φαγητού, όμως πριν ξεκινήσουν τα αγωνίσματα είπαν να έρθουν γι’ ακόμα μια φορά σε αντιπαράθεση. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστές ήταν οι Σπύρος Μαρτίκας και Μελίνα Μεταξά, οι οποίοι είναι και υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Η παίκτρια της μπλε ομάδας σημείωσε αρχικά πως «αν δεν φύγω, σε πάρα πολύ λίγες μέρες, πολύ λιγότερες από αυτές που όλοι οι «γιατροί» εδώ στην ομάδα περίμεναν, θα είμαι στον αγωνιστικό χώρο. Μακάρι να κερδίσει σήμερα η ομάδα και να πάρουμε έτσι δύναμη όλοι. Ίσως το γεγονός πως δεν θα παίξω να με χαροποιεί λίγο γιατί συνήθως λένε ότι αυτός που κερδίζει στο τελευταίο αγώνισμα πριν το συμβούλιο ή φέρνει το 10αρι… κάτι γίνεται και φεύγει. Εύχομαι να μείνουμε όλοι οι μπλε εδώ και αυτός που θα φύγει να είναι από την κόκκινη ομάδα. Συγγνώμη Σπύρο, αλλά καταλαβαίνεις».

Τότε ο παίκτης της κόκκινης ομάδας πήρε το λόγο και... έκραξε τη Μελίνα για την απόφαση της να ψηφίσει τον Ασημακόπουλο.

«Θεωρώ ότι ήταν μια ψήφος κακίας και δεν του άξιζε. Συγγνώμη, Ασημακόπουλε, που παίρνω αυτή τη θέση αλλά νομίζω πως είναι η αλήθεια», είπε μεταξύ άλλων ο Μαρτίκας και με τη σειρά του ο Γιώργος Ασημακόπουλος σημείωσε: «H Μελίνα μάλλον έχει ακόμα κάποιο θέμα μαζί μου και γενικά ασχολείται. Θα την αφήσω όμως να ασχολείται και δεν θέλω να πω κάτι πάνω σε αυτό».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqk84bj910b5)


Στο αγωνιστικό σκέλος οι κόκκινοι ξεκίνησαν με ένα 4-0, με το σερί τους να το σταματάει ο Μπόγδανος και να δίνει το έναυσμα για αντεπίθεση.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqk8j95ij1ch)


Οι μπλε κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 4-4 και να περάσουν μπροστά με τον Βασάλο.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqk8sfrbs2mh)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqk9idl9pguh)


Οι Διάσημοι ξύπνησαν και κυνήγησαν το σκορ μέχρι το 9-8 με τον Τάκη Καραγκούνια να φέρνει το 10άρι στους Μαχητές και να τους κάνει το τραπέζι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqk9y7e2nkyp)


Οι μπλε μετά τη νίκη τους τα είχαν με τον Νίκο Μπάρτζη που τους είχε υποτιμήσει, με τον παίκτη των κόκκινων να νιώθει αδιαθεσία πάνω στον καυγά και να φεύγει για τον γιατρό.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqka3eun4k3l)


Οι ηττημένοι από την πλευρά τους, τα είχαν με τον Στέλιο Χανταμπάκη που όχι μόνο δεν έφερε νίκη στην ομάδα, αλλά ήταν και αυτός που... έδωσε το 10άρι στον Τάκη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqkambp284yh)


Πάντως πεινασμένοι δεν έμειναν ούτε οι Διάσημοι αφού η ψαριά του Γιώργου Κόρομι ήταν καλή και έτσι... τσίκνισαν με σαλάχι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqkbsmkpbf01)


Αντίθετα στη μπλε παραλία το τσίκνισμα έγινε αρχικά με καρύδες, μέσα σε ανταλλαγή πειραγμάτων ανάμεσα στους παίκτες, με τα κορίτσια να το ρίχνουν στο peeling.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqkbfw36k03d)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqkbzz9nuh21)


Όμως στη συνέχεια ο Τάκης Καραγκούνιας πήρε το ψαροντούφεκο και μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο κατάφεραν να φέρουν στην ομάδα δύο μικρά σαλάχια, καραβίδες και μερικά ψάρια. Οπότε συνέχισαν το τσίκνισμα και με αυτά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqkc3uiqgu7l)


Με γεμάτα τα στομάχια Διάσημοι και Μαχητές άρχισαν τις εκτιμήσεις για το ποιος θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqkb7om3ezi9)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqkc7nsd3yn5)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqkca2d0yii1)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqkchcggv1y9)


Στο συμβούλιο αποχώρησης οι παίκτες των δυο ομάδων ξεκίνησαν να περιγράφουν την Τσικνοπέμπτη τους, ενώ δεν έλειψαν και οι εντάσεις με... θύμα αυτή τη φορά τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος άρχισε να γελάει όταν ο Ασημακόπουλος έλεγε στον Γιώργο Λιανό για το τι έφαγαν. Ο Τάκης Καραγκούνιας ενοχλήθηκε και βγήκε στην επίθεση και στη συνέχεια τον ακολούθησαν ο Ηλίας Μπόγδανός και ο Ηλίας Γκότσης. Πάνω στον τσακωμό η Σταυρούλα δεν ένιωσε καλά και αποχώρησε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqkcumtmt7wp)


Η ένταση συνεχίστηκε όμως αυτή τη φορά μεταξύ συμπαικτών με τον Κώστα Παπαδόπουλο και τον Σπύρο Μαρτίκα να αρπάζονται επειδή ο ζαχαροπλάστης είπε στον φαρμακοποιό ότι θέλει να μείνει κι ας είναι η ομάδα αδύναμη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqkcxtl5j4o1)


Πριν ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός το όνομα του παίκτη που θα αποχωρούσε ο Τάκης Καραγκούνιας τα έβαλε με την Μελίνα γιατί την είδε να χορεύει break dance, με την παίκτρια της μπλε ομάδας να του απαντάει ότι δεν χόρεψε και πως δεν ξέρει τι είναι το break dance.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqkda3hv5fqx)


Τελικά ο παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Κρις Σταμούλης. «Σεβαστή η απόφαση του κοινού. Ευχαριστώ τον κόσμο που με στήριξε τις δύο προηγούμενες φορές και όσους με ψήφισαν αυτή τη φορά. Δυστυχώς ήρθε η ώρα να αποχωρήσω» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης των Μαχητών στο Survivor All Star.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqkd1kz6p4dl)



Ειδήσεις σήμερα:

Τα νέα προϊόντα στο «καλάθι του νοικοκυριού» - Τι αλλάζει στα ταμπελάκια με τις τιμές

Σεισμός στην Τουρκία: Πατέρας και κόρη σώθηκαν μετά από 5 μέρες - Έπαιζαν «πέτρα, ψαλίδι, χαρτί»

Λίβανος: Καταθέτες έσπασαν και πυρπόλησαν τράπεζες στη Βηρυτό – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης