Survivor All Star: Το καρέ του τάκου και οι... Βαλεντίνοι - Δείτε βίντεο

Survivor All Star: Το καρέ του τάκου και οι... Βαλεντίνοι - Δείτε βίντεο

Οι αντιδράσεις για τις ψηφοφορίες, οι αφιερώσεις αγάπης, το «άδειασμα» του Μπάρτζη σε Σάκη-Μαριαλένα, το… διάγγελμα Ατζούν και η μάχη για την 3η ασυλία

Collage_Maker-15-Feb-2023-01_27-AM
Το καρέ των υποψηφίων προς αποχώρηση από το Survivor All Star έκλεισε με τον «κόκκινο» Σπύρο Μαρτίκα να συμπληρώνει την τετράδα του τάκου, όπου βρισκόντουσαν οι «μπλε» Κρις Σταμούλης, Γιώργος Ασημακόπουλος και Μελίνα Μεταξά, αφού οι Μαχητές κατάφεραν να νικήσουν τους Διάσημους στο αγώνισμα της 3ης ασυλίας.

Με αφορμή τo συμβούλιο του νησιού τη Δευτέρα το βράδυ (13/2) και τα όσα συνέβησαν αναφορικά με την ανάδειξη της Μελίνας Μεταξά ως υποψήφιας προς αποχώρηση, ο Νίκος Μπάρτζης στο επεισόδιο της Τρίτης (14/2) στοχοποίησε τον Σάκη Κατσούλη, αναφερόμενος σε κάτι που συνέβη στο παρελθόν. Ο 38χρονος παίκτης της κόκκινης ομάδας θυμήθηκε ότι στο περσινό Survivor, όταν εκείνος ψήφισε τη Χριστίνα Κεφαλά ενώ ήταν τραυματισμένη και φορούσε κολάρο, ο ποδοσφαιριστής του είχε πει ότι «θα γυρίσει στο χωριό του και θα τον φτύνουν».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqiht3spc92p)


Οι Κόκκινοι σχολίασαν και την ψήφο της Μελίνας, η οποία έβγαλε στον τάκο τον Γιώργο Ασημακόπουλο, χαρακτηρίζοντας την «εμμονική», ενώ για τους μπλε η ψήφος προς τη τραυματισμένη συμπαίκτρια τους ήταν σωστή γιατί όπως είπαν «πάνω απ’ όλα προέχει η υγεία».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqihr31zylox)


Οι παίκτες των δυο ομάδων σχολίασαν την 2η ψηφοφορία του ριάλιτι επιβίωης και την επόμενη ημέρα με τον Στέλιο Χανταμπάκη να θεωρεί πως «μόνο αν επιστρέψει σπίτι της θα γίνει καλά η Μελίνα», τον Σπύρο Μαρτίκα να εκφράζει τη στεναχώρια του για την άδικη ψήφο στον Ασημακόπουλο και τον τρίτο υποψήφιο να λέει πως του έκατσε βαριά η ψήφος της Μελίνας, την οποία και περίμενε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqihupyehxq9)
Κλείσιμο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqii42012cl5)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqii9ptr1qq9)


Ο Νίκος Μπάρτζης επανέλαβε τα όσα είπε στους συμπαίκτες του για τον Κατσούλη και στην κάμερα του Survivor All Star και επανέφερε στη μνήμη του τι είχαν κάνει Μαριαλένα και Σάκης όταν ο ίδιος είχε ψηφίσει προς αποχώρηση την τραυματία εκείνη την περίοδο, Χριστίνα Κεφαλά.

«Στο Survivor 2021 είχα ψηφίσει την Χριστίνα Κεφαλά γιατί ήταν τραυματίας. Τότε η Μαριαλένα και ο Σάκης κατέβηκαν σε απεργία και δεν είχαν παίξει στο παιχνίδι. Στο Survivor 2023 All Star βγαίνουν και ψηφίζουν την Μελίνα επειδή είναι τραυματίας και λένε τα ίδια πράγματα που είχα πει και εγώ το 2021. Τι τρέχει; Γιατί άλλαξαν τα πράγματα; Είναι ανθρώπινο να θες να γίνει καλά ο άλλος, εκείνοι κοιτούν το συμφέρον τους. Η Μαριαλένα και Σάκης αλλάζουν στρατηγική όπως τους συμφέρει», είπε ο παίκτης της κόκκινης ομάδας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqii7eqftwgx)


Οι Μαχητές συνέχισαν τη συζήτηση για την ψηφοφορία με τον Κρις Σταμούλη να αντιδρά και πάλι για την υποψηφιότητά του θεωρώντας πως από την αρχή έπρεπε να είχε ψηφιστεί η Μελίνα.

«Μια απορία που μου γεννήθηκε. Χθες με μία διαφορά 24 ωρών από την πρώτη ψηφοφορία όλοι διαπιστώσατε ότι η Μελίνα δεν είναι καλά κι έπρεπε να βγει. Γιατί στην πρώτη ψηφοφορία δεν κάνατε το ίδιο; Δεν σε πείραζε και σε πείραζε μετά από μία ημέρα; Ο γιατρός της είπε ότι θα κάτσει τρεις εβδομάδες», είπε ο Κρις Σταμούλης.

Στο πλευρό του τάχθηκε ο έτερος υποψήφιος προς αποχώρηση, Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος τόνισε πως:

«Ο Κρις τους ξεβράκωσε λίγο. Η γυμνή αλήθεια. Κι εγώ πιστεύω ότι ήθελαν πρώτα να ψηφίσουν τον Χρήστο για να κλειδώσουν ένα άτομο κι αν έχαναν την δεύτερη ασυλία, να είχαν δεύτερες έξτρα επιλογές, που ήταν η Μελίνα».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqiibyuau0jd)


Εκτός από τις συζητήσεις για τους υποψήφιους, συνεχίστηκε και το... θάψιμο των Μαρτίκα και Μπάρτζη προς τον Ηλία Γκότση. Στην «εμμονή» του Μαρτίκα με τον Γκότση αναφέρθηκε τόσο ο Ηλίας Μπόγδανος, όσο και ο νικητής του Survivor το 2018.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqiikgx2lgch)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqiilx4pwzkh)


Πριν οι δυο ομάδες... διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο στίβο μάχης, ο Γιώργος Λιανός θέλησε να πειράξει τους ερωτευμένους λόγω και της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου και στράφηκε αρχικά προς τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος όμως ένιωσε αμήχανα  όταν του ζήτησε να εκφράσει την αγάπη του στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Να έρθω στον Σάκη Κατσούλη. Σάκη είναι η ώρα που κι οι πιο σκληροί σπάνε και λυγίζουν. Δεν έχεις λεφτά να της πάρεις ένα λουλούδι, αλλά μπορείς να εκφράσεις την αγάπη σου ανοιχτά μπροστά σε όλον τον κόσμο. Ξέρω πόσο σου αρέσει να το κάνεις αυτό», ανέφερε ο παρουσιαστής του Survivor.

«Όχι Γιώργο δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Είναι πολύ αμήχανη στιγμή. Κοκκινίζω. Θα τα πούμε έξω Γιώργο. Ξέρει την αγάπη μου. Είναι τέσσερα τα χρόνια κι όχι λίγοι μήνες. Τέσσερα τα δώρα, τρία γιατί φέτος δεν έχω» απάντησε ο Σάκης. Ούτε η Μαριαλένα έκανε αποδεκτή την πρόκληση του Λιανού κι ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους τους ερωτευμένους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqiizgo73rtl)


Ο Λιανός συνέχισε τα πειράγματά του ανακηρύσσοντας ως το «ζευγάρι της χρονιάς» τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Τάκη Καραγκούνια. Φυσικά ο Βασάλος δεν έχασε την ευκαιρία και πήρε την... ασίστ του Λιανού για να την κάνει γκολ. Πήγε προς το μέρος του συμπαίκτη του και τον αγκάλιασε με τον  Καραγκούνια να απαντά με χιουμοριστική διάθεση: «Πλατωνική αγάπη, χρόνια πολλά σε όλους τους ερωτευμένους» και έδωσε τα χέρια με τον Βασάλο, ο οποίος απάντησε: «Να μας χαιρόμαστε, εύχομαι αυτή η αγάπη να κρατήσει για πάντα, είσαι ο αγαπημένος μου φίλος» και αμέσως άρχισαν τα «πειράγματα» από τους υπόλοιπους παίκτες.

«Η αγάπη μεταξύ φίλων είναι παντοτινή» είπε ο Καραγκούνιας με τον Βασάλο να απαντά: «Αυτό φοβάμαι».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqij4nnrvq0h)


Τον έρωτά του στη Βρισηίδα Ανδριώτου εξομολογήθηκε και ο Σπύρος Μαρτίκας, αν και ο Λιανός ζήτησε από τον «Δήμαρχο» να μιλήσει για την «αγάπη» που έχει στον Γκότση.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqij29x4rf5l)


Στο αγωνιστικό σκέλος και με τους Κόκκινους να έχουν πανηγυρίσει 18 νίκες έναντι 6 των Μπλε μέσα σε 6 εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο οι Μαχητές ήθελαν όχι μόνο να αποδείξουν ότι έχουν σφυγμό, αλλά και να μην χρειαστεί να πάνε και 3η σερί φορά στην κάλπη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqijdmei0ttl)


Αν και οι Διάσημοι προηγήθηκαν με τον Σάκη να κερδίζει τον Βασάλο, στη συνέχεια οι Μαχητές πήραν τα πάνω τους και με Κρις, Γκότση, Εύη και Μπόγδανό έκαναν το 4-1, με τον παίκτη των μπλε να αφιερώνει τη νίκη του στη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqijwj2kqdmh)


Ο Παπαδόπουλος μείωσε σε 4-2, όμως οι μπλε έκαναν το 6-2. Οι Κόκκινοι απάντησαν με ένα σερί 3-0 και πλησίασαν τους αντιπάλους τους στον πόντο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqik531aj3xl)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqik9eff8j1t)


Η Μαριαλένα... ξεκόλλησε την ομάδα της για το 7-5, ο Μάριος απάντησε για το 7-6 και κάπου εκεί οι Μπλε πάτησαν γκάζι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqikuk6zn7s1)


Ο Τάκης νίκησε τον Στάθη, ο Γκότσης τον Μαρτίκα και η Στέλλα τελείωσε τον αγώνα κόντρα στη Σταυρούλα γράφοντας το 10-6 για τους μπλε που, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα κατάφεραν να πανηγυρίσουν μόλις μια νίκη απέναντι στους κόκκινους και να τους στείλουν στην κάλπη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqikyfmqben5)


Το τοτέμ κατέληξε στη Στέλλα που έφερε το 10 το καλό, με τον Ηλία Γκότση να βρίσκει την ευκαιρία να δώσει τη δική του απάντηση στον Μαρτίκα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqil2uva3zjt)


Παρά την ήττα οι Κόκκινοι δεν το πήραν βαριά, ίσως γιατί ασχολήθηκαν με το να φτιάξουν δώρα για τους συντρόφους τους στην Ελλάδα. Παπαδόπουλος, Κόρομι και Στάθης μάζεψαν λουλούδια και έστειλαν τα μηνύματα τους στις... Βαλεντίνες τους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqim1u0vlrc1)


Την ίδια ώρα το τρολάρισμα μεταξύ Βασάλου και Τάκη συνεχίστηκε, έτσι ο Κωνσταντίνος αποφάσισε να φτιάξει μια ανθοδέσμη για τον μισθοφόρο, όμως του την... έκλεψε η Μαριαλένα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqim968tqy5l)


Πριν το συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Ατζούν Ιλίτζαλι είχε ετοιμάσει ένα μήνυμα προς την Ελλάδα για τη βοήθεια που παρείχε στην Τουρκία όπου μετρά τις πληγές της από το φονικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ.

«Μία από τις μεγαλύτερες βοήθειες ήρθε από μία χώρα που έχει μια ξεχωριστή θέση για εμένα, την Ελλάδα. Δεν χρειάζεται να υπάρξει μια καταστροφή για να δείξουμε την αγάπη μας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και ευχαρίστησε την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό για την έμπρακτη βοήθεια που προσέφερε στη χώρα του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqimeta4rs4h)


Το συμβούλιο ξεκίνησε με μια αντιπαράθεση μεταξύ Νίκου Μπάρτζη και Μελίνας Μεταξά σχετικά με τον τραυματισμό της παίκτριας των μπλε και της παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο, με την ομάδα της να εμφανίζεται διχασμένη για το εάν η συμπαίκτριά τους πρέπει να μείνει ή να φύγει.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqimh5ipafgh)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqimtlhjyz7l)


Στη συνέχεια οι Κόκκινοι πήγαν στην κάλπη και αυτή τη φορά... μαύρισαν τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος και συμπλήρωσε το καρέ του τάκου εκεί όπου βρίσκονταν ήδη οι Κρις Σταμούλης, Γιώργος Ασημακόπουλος και Μελίνα Μεταξά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqin8osudnc9)


Ο 45χρονος φαρμακοποιός έδειξε να μην συμφωνεί με την απόφαση των συμπαικτών του, οι οποίοι νωρίτερα έλεγαν πως έχει ανέβει αγωνιστικά, τονίζοντας ότι «πολλοί κρύβονται πίσω από τις αλήθειες τους».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqin9musw5l5)





Ειδήσεις σήμερα:

Εγκληματική οργάνωση: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 11 μελών εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε κλοπές

Σεισμός στην Τουρκία: Συγκλονιστικά βίντεο από τις επιχειρήσεις διάσωσης της ΕΜΑΚ

Μαριάνα Βαρελά - Φαμπιόλα Βαλεντίν: Γιορτάζουν για πρώτη φορά τον Άγιο Βαλεντίνο ως παντρεμένες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης