Σπύρος Μπιμπίλας: «Όταν ήμουν 25 ετών έκανα την πρώτη µου διαθήκη»

Σπύρος Μπιμπίλας: «Όταν ήμουν 25 ετών έκανα την πρώτη µου διαθήκη»

«Δεν θέλω κανενός είδους κηδεία, αλλά έχω αφήσει χρήματα για να γίνει μια μικρή γιορτή» συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΣΕΗ

bibilas__5_
Ο Σπύρος Μπιμπίλας παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό Secret και μίλησε για την απόφασή του, να βάλει υποψηφιότητα με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ενώ αποκάλυψε τι θέλει να γίνει με τον θάνατό του.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, μιλώντας στο περιοδικό ξεκαθάρισε, για την απόφασή του να κατεβεί υποψήφιος με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου: «∆εν είναι η πρώτη φορά που κατεβαίνω. Από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε η Πλεύση Ελευθερίας, είμαι κοντά στη Ζωή Κωνσταντοπούλου».

Σε ερώτηση για το τι θέλει να προσφέρει στα κοινά, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Ο µόνος λόγος που θέλω να µπω στη Βουλή είναι για να λυθούν τα άλυτα εδώ και δεκαετίες προβλήματα των ηθοποιών. ∆εν παριστάνω ούτε τον οικονομολόγο ούτε τον γνώστη της εξωτερικής πολιτικής. Με ενδιαφέρουν πολύ τα προβλήματα των ηθοποιών, γιατί πολλοί από αυτούς που μπήκαν κατά καιρούς στη Βουλή δεν ασχολήθηκαν επαρκώς µε τα προβλήματα των ηθοποιών. Εξαιρώ την Αιµιλία Υψηλάντη και τον Κλέωνα Γρηγοριάδη».

Μιλώντας για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, τόνισε πως τη θεωρεί μία δυναμική πολιτικό: «Θεωρώ ότι είναι μια από τις πιο δυναμικές πολιτικούς, µε πολύ μεγάλη γνώση πάνω στα νοµικά και διεθνή προβλήματα. Είναι μια φωνή που δεν πρέπει να λείπει από τη Βουλή. Πιστεύω ότι κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν ασχοληθεί σοβαρά μαζί της και δεν έχουν καταλάβει τι πρεσβεύει» ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.
1384_SPIROS_MPIMPILAS_2212023

Κλείσιμο
Επιπλέον ο ηθοποιός μίλησε για τον θάνατο των γονιών του: «Οι πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή µου ήταν ο θάνατος των γονιών µου και οι χωρισμοί μεγάλων σχέσεων που έχω περάσει στη ζωή µου και που θεωρώ ότι είναι ένα σημαντικό καμμάτι στη ζωή των ανθρώπων».

Όσον αφορά τη διαθήκη του, την οποία δημιούργησε όταν βρίσκονταν στην ηλικία των 25 ετών: «Όταν ήμουν 25 ετών, έκανα την πρώτη µου διαθήκη, μόλις απέκτησα το πρώτο µου περιουσιακό στοιχείο» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας και ερωτηθείς για το τι θέλει να γίνει μετά τον θάνατό του πρόσθεσε: «Οπωσδήποτε είμαι υπέρ της καύσης και όσον αφορά εμένα δεν θέλω κανενός είδους κηδεία, αλλά έχω αφήσει χρήματα για να γίνει μια μικρή γιορτή».

Ειδήσεις σήμερα:

Ασκήσεις συναίνεσης για το κόμμα Κασιδιάρη - Στόχος η ευρύτερη δυνατή πλειοψηφία

Κατώτατος μισθός: Αυξήσεις από 5,5% έως 10% προτείνουν οι εργοδότες

Τι είναι τα κινεζικά μπαλόνια «κατάσκοποι» και γιατί είναι δύσκολο να καταρριφθούν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης