Σπύρος Μπιμπίλας: «Είναι πλήγμα στη ζωή μου να βλέπω φίλους μου να γκρεμίζονται»

Σπύρος Μπιμπίλας: «Είναι πλήγμα στη ζωή μου να βλέπω φίλους μου να γκρεμίζονται»

«Στην τελευταία δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, με την πολύωρη κατάθεση μου, θεωρώ ότι ήταν ένα από τα πιο δύσκολα κομμάτια της ζωής μου, δεν θα το ξεχάσω ποτέ» συμπλήρωσε

spiros_mpimpilas__7_
Ο Σπύρος Μπιμπίλας έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και εξέφρασε το παράπονό του για τον τρόπο που του έχουν συμπεριφερθεί τα media στο παρελθόν.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε επίσης, στο κίνημα #MeToo, αλλά και στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Αρχικά, δήλωσε: «Υπήρχε μια περίοδος που κάναμε πάρα πολλά σίριαλ και η αλήθεια είναι ότι εγώ ντύνομαι λίγο εξτρίμ γενικά. Τώρα, λόγω της προεδρίας, ντύνομαι λίγο πιο συντηρητικά. Με παρουσίαζαν τότε ως ένα τύπο λίγο "trash". Όμως ακόμα και αυτοί μου έχουν ζητήσει συγγνώμη πια».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpr6osgc1b4p)

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, νιώθει πως έχει πάρει πολλή αγάπη από τον κόσμο πλέον. «Αισθάνομαι μια αγκαλιά αγάπης να με περιβάλλει. Από την άλλη, τον τελευταίο καιρό με τα γεγονότα του #metoo, κάποιοι ένιωσαν ότι δεν είμαι τόσο φίλος τους, αλλά εγώ τους έχω μέσα στην καρδιά μου, άσχετα με το τι έχει γίνει. Εγώ μπορεί να έχω φυλάξει ένα κομμάτι της καρδιάς μου ακόμα και για τους ανθρώπους που μπορεί να έχουν κατηγορηθεί για πάρα πολύ άσχημα πράγματα. Αλλά δεν είμαι από αυτούς τους ανθρώπους που θα μπορούσα να δικαιολογήσω έναν φίλο μου για πράγματα επιλήψιμα», σημείωσε.

Κλείσιμο
Αναφορικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη δίκη του, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος ήταν ένας από τους στενούς του φίλους, δήλωσε πως η απόφασή του να σταθεί υπέρ των βασανισμένων ανθρώπων, ήταν η μόνη λύση.

«Όταν ήρθε η κρίσιμη ώρα και μαθεύτηκαν αυτά τα πράγματα, έπρεπε σε αυτή τη ζυγαριά να πάω ή από τη μία πλευρά ή από την άλλη. Εγώ διάλεξα την πλευρα των βασανισμένων ανθρώπων. Στην τελευταία δίκη με την πολύωρη κατάθεση μου, θεωρώ ότι ήταν ένα από τα πιο δύσκολα κομμάτια της ζωής μου, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Μη νομίζετε ότι όλα αυτά είναι εύκολα. Μη νομίζετε ότι δεν είναι πλήγμα στη ζωή μου να βλέπω φίλους μου να γκρεμίζονται», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας, συμπλήρωσε: «Ελπίζω ότι μετά τη δίκη, κάποια στιγμή θα βρεθούμε και αν και ο Πέτρος είπε ότι "κανείς δεν μπορεί να με κοιτάξει στα μάτια", εγώ μπορώ να τον κοιτάξω και να του πω πολλά πράγματα».



Ειδήσεις σήμερα:

Πέντε βασιλείς στην κηδεία Κωνσταντίνου - Παρών και ο Πικραμμένος

Αθώωσαν τον αστυνομικό, «παραίτησαν» τις διευθύντριες των φυλακών Κύπρου

Η βίλα - παλάτι του Κωνσταντίνου στο Πόρτο Χέλι και η πώλησή της σε Βούλγαρο καναλάρχη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης