Ο παίκτης που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης πριν από μερικές ημέρες, έριξε ευθύνες στον συμπαίκτη του, Κωνσταντίνο Βασάλο, λέγοντας πως «ρίχνει βόμβες».
Αφού ο Γιώργος Λιανός του έδωσε τον λόγο, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος ανέφερε με ειρωνική διάθεση στα ματσαρίσματα, λέγοντας ότι είναι ευθύνη του Τάκη και του Κωνσταντίνου.
«Λοιπόν ο Κωνσταντίνος βλέπει τους ανθρώπους που έχουνε κοντό φυτίλι και σου λέει εκεί θα μπουμπουνίσω πρώτα και τσαφ ρίχνει την πρώτη μπόμπα, σκάει από δω σκάει από 'κει και έχει αυτό το χαμόγελο που φωτίζει το πρόσωπό του, του λέει και ο Κρις ναι το έχει φαίνεται παιδιά φαίνεται, γελάει από μέσα του».
Δείτε βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq8brtq3kzbd)
«Να μιλήσουμε αντικειμενικά, ο Τάκης και ο Σώζων χρειάζονται κάποιο φυτίλι; Δεν κατάλαβα το γιατί, εγώ όταν μπήκα μέσα είπα Τάκης και Χάρος - το δίδυμο του θανάτου» απάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.