Όπως αποκάλυψε ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό Μας» το σημερινό παιχνίδι, θα είναι το «σπρώξε τον αντίπαλο» και ένας παίκτης από κάθε ομάδα θα προσπαθήσει να κάνει τον αντίπαλο να χάσει την ισορροπία του. Ωστόσο το παράξενο της υπόθεσης, είναι ότι ο αγώνας δεν θα ολοκληρωθεί στο 10, αλλά πιο νωρίς.
Ο λόγος που θα γίνει αυτό είναι, γιατί θα υπάρξουν κάποιοι τραυματισμοί. Μάλιστα με βάση τα όσα αναφέρονται στην εκπομπή άλλη ομάδα θα κερδίσει και άλλη θα απολαύσει το έπαθλο του «Survivor», που θα είναι πέντε κομμάτια πίτσα.
«Άλλος κερδίζει και άλλος πάει στο έπαθλο. Κάποια ομάδα φτάνει σε συγκεκριμένο σκορ όπου λήγει ο αγώνας και δεν θα είναι αυτή που θα πάει στο έπαθλο. Και εκεί, όταν πάει στο έπαθλο, θα υπάρξει ακόμα μια ανατροπή που δεν μπορώ να σας πω με τίποτα» είπε ο δημοσιογράφος.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cq7yr8f51k01)
Ποιος αποχωρεί στο αποψινό συμβούλιο;
Σύμφωνα με πληροφορίες, που ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το Survivor All Star στο αποψινό επεισόδιο, είναι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.