Survivor All Star: Οι Κόκκινοι διασκέδασαν με το τρολάρισμα του κοινού σε Σπύρο και Σάκη
Το «προσκύνημα» του Μαρτίκα και το «rapid test» του Κατσούλη έφεραν πολλά γέλια στην ομάδα - Δείτε βίντεο
Η κόκκινη ομάδα του Survivor All Star κέρδισε το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας και τα tweets των τηλεθεατών του χάρισαν μερικές στιγμές γέλιου.
Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι, ο Στάθης Σχίζας ανέφερε ότι: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος κερδίσαμε το έπαθλο επικοινωνίας. Έλεγα ότι το έπαθλο επικοινωνίας και το έλεγα και το δικό μου παιχνίδι, είναι το πιο σημαντικό για μένα γιατί επικοινωνούμε με τον έξω κόσμο, επικοινωνούμε με τους ανθρώπους που αγαπάμε και μας δίνουνε δύναμη για να συνεχίσουμε μέσα στις δυσκολίες του παιχνιδιού».
Με τη σειρά της, η Σταυρούλα Χρυσαειδή αναφέρθηκε στα σχόλια που την έκαναν να γελάσει περισσότερο, λέγοντας:
«Γέλασα πάρα πολύ ήτανε πάρα πολύ ωραίο. Μετά από ένα μήνα επιτέλους ήρθαμε λίγο σε επαφή με τον έξω κόσμο και αυτό με χαροποίησε πάρα πολύ γιατί γελάσαμε πάρα πολύ.
Γέλασα πολύ με του Σπύρου που ήταν στα τέσσερα και έλεγε "Δεκαπενταύγουστο στην Τήνο". Επίσης γέλασα με ένα άλλο του Σάκη που είχε το χέρι στη μύτη του και έγραφαν "rapid test"».
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.