O πρώην σύζυγος σφάζει με το... γάντι τη Λετίθια της Ισπανίας: «Tυπική femme fatale»

O πρώην σύζυγος σφάζει με το... γάντι τη Λετίθια της Ισπανίας: «Tυπική femme fatale»

Ο καθηγητής Λογοτεχνίας Αλόνσο Γκερέρο αφήνει αιχμές στο νέο του μυθυστόρημα για τον χαρακτήρα της συζύγου του βασιλιά Φελίπε

queen-letizia-king-felipe
Με διακριτικότητα... θάβει την πρώην σύζυγό του Λετίθια και νυν βασίλισσα της Ισπανίας, ο Αλόνσο Γκερέρο, στο νέο του μυθιστόρημα που ήδη κυκλοφορεί στις προθήκες των βιβλιοπωλείων.

Η πρώην δημοσιογράφος και νυν σύζυγος του Ισπανού Βασιλιά, Φελίπε ήταν παντρεμένη με τον συγγραφέα Αλόνσο Γκερέρο. Αν και δεν την κατονομάζει στο τελευταίο του μυθιστόρημα, ο Γκερέρο είναι σαν να σκιαγραφεί την πρώην του και μάλιστα με διόλου κολακευτικά σχόλια, σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό «Closer».

«Τον περασμένο Νοέμβριο», σχολιάζει το γαλλικό περιοδικό, «ο Γκερέρο δημοσίευσε το βιβλίο του, υπό τον τίτλο: «Las mujeres felices son una chimer» (Οι ευτυχισμένες γυναίκες είναι μια χίμαιρα).

Στις σελίδες του βιβλίου γίνεται αναφορά στην ιστορία ενός άνδρα που εργάζεται στη Δικαστική Αστυνομία της Ισπανίας. Αυτό που προκαλεί έκπληξη στον αναγνώστη είναι οι πολλές συμπτώσεις που παραπέμπουν στην πρώην σύζυγό του.

letizia_main02
Η βασίλισσα Λετίθια


Για παράδειγμα, ο ήρωας του βιβλίου, ονόματι Ενρίκε Λαχόζ, ερωτεύεται «μία δημοσιογράφο αρκετά νεότερή του», την Ισπανίδα Λετίθια.

Οι Ισπανοί δημοσιογράφοι έσπευσαν να εντοπίσουν τις αρκετές ομοιότητες και τις ανησυχητικές αναφορές του συγγραφέα, μέσω του βιβλίου του, στην πρώην σύζυγό του διαβάζοντας τις 206 σελίδες του.

Ο ήρωας του βιβλίου ξετρελαίνεται με «μία δημοσιογράφο νεότερή του» που την περιγράφει ως μία γυναίκα με «αποφασιστικό πηγούνι», «αφοπλιστική ομορφιά, λεπτή και με μεγάλο στόμα».

«Είναι η τυπική femme fatale», όπως αναφέρει το βιβλίο, «δημοσιογράφος, τρελή, νεότερη από τον Λαχόζ που ξεκινά μία ρομαντική σχέση μαζί του, χρησιμοποιώντας όμως διάφορα τεχνάσματα», αναφέρει ο εκδότης του βιβλίου.

Κλείσιμο
Σε άλλα σημεία του μυθιστορήματος, ο Ισπανός συγγραφέας πετάει κι άλλες... σπόντες για τον χαρακτήρα της βασίλισσας Λετίθια.

«Οι δημοσιογράφοι πολύ συχνά συγχέουν τα τρέχοντα γεγονότα με τη ματαιοδοξία ή την αλαζονεία τους. Εσείς οι δημοσιογράφοι είστε σαν ποιητές: ποτέ δεν λέτε κάτι που να μπορεί να έχει την υπογραφή κάποιου άλλου».

f_elconfidencial_com_original_8ff_a57_417_8ffa57417dd7ada7a00f40e3272b2f63
Ο συγγραφέας Αλόνσο Γκερέρο


Στη συνέχεια , ο πρώην σύντροφος της βασίλισσας της Λετίθια αφήνει υπονοούμενα για την οικειότητα που προσφέρει απλόχερα.

«Η επιθυμία είναι κάτι τόσο αναλώσιμο, ακόμα κι αν υπάρχει, και πολλοί δεν μπορούν χωρίς αυτή», γράφει, μεταξύ άλλων, το βιβλίο.

Η πλοκή της ιστορίας διαδραματίζεται στη Μαδρίτη, γύρω από γειτονιές όπως το Ρετίρο, το Μάριο ντε Σαλαμάνκα, το Πίλαρ, όπου μεγάλωσε η Λετίθια, επισημαίνει το περιοδικό Closer.

queen-letizia-king-felipe
Βασιλιάς Φελίπε και βασίλισσα Λετίθια



To σχετικό άρθρο κάνει αναφορά στη σχέση της Λετίθια που ερωτεύτηκε τον καθηγητή Λογοτεχνίας, Αλόνσο Γκερέρο, με τον οποίο έζησε έναν παράφορο έρωτα επί 14 χρόνια.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1998 κι ένα χρόνο αργότερα, αποφάσισε να χωρίσει.

Το 2002, η Λετίθια θα γνωρίσει τον μέλλοντα σύζυγό της, τότε πρίγκιπα της Ισπανίας, Φελίπε.

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, αλλά θα κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους μέχρι το 2003, όταν ανακοινώθηκε ο αρραβώνας τους», προσθέτει το γαλλικό περιοδικό.

Ειδήσεις σήμερα:

«Ο αετός πεθαίνει στον αέρα» - Συγκλονιστικός επικήδειος της μητέρας του Τουρούτσικα (Βίντεο)

Δείτε βίντεο: Θρήνος στην κηδεία του υποσμηναγού Μάριου - Μιχαήλ Τουρούτσικα

Bullying Βαρεμένου σε Άννα Καραμανλή: Της πήρε φωτογραφία από τα χέρια και την πέταξε - Βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης