Μιλώντας για το πώς διατηρεί το κορμί της σε τόσο εξαιρετική φόρμα η Εύα αποκαλύπτει ότι η γυμναστική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της ενώ μεγάλη σημασία δίνει και στην ψυχική της υγεία.
«Γυμνάζομαι τουλάχιστον μια ώρα την ημέρα. Οι δύο ασκήσεις που με παραλείπω να κάνω είναι το ριμπάουντ και η άρση βαρών». Το ριμπάουντ εξηγεί είναι ένα είδος προπόνησης με τραμπολίνο το οποίο ξεκίνησε στην καραντίνα κατά τα πρώτα στάδια της πανδημίας το 2020.
«Με κάνει να είμαι παρούσα. Πρέπει πραγματικά να εστιάσετε στη ρουτίνα και να απομνημονεύσετε τις κινήσεις», λέει χαρακτηριστικά.
Μιλώντας για την άρση βαρών, η ηθοποιός εξηγεί πως αυτού του είδους η γυμναστική της δίνει τα πάντα: «Κάνω πολλά βάρη. Αισθάνομαι ότι το σώμα μου αλλάζει περισσότερο όταν το κάνω αυτό. Φοράω μια συσκευή παρακολούθησης καρδιακών παλμών και μπορώ να δω την απότομη αύξηση του καρδιακού μου παλμού».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας