Πάμελα Άντερσον: «Η κυκλοφορία του sex tape μου άφησε τραύματα, με κάνει να νιώθω άρρωστη»

Πάμελα Άντερσον: «Η κυκλοφορία του sex tape μου άφησε τραύματα, με κάνει να νιώθω άρρωστη»

«Έρχονται όλα ξανά στην επιφάνεια» λέει στο τρέιλερ για το νέο ντοκιμαντέρ σχετικά με τη ζωή της

pamela-anderson-m
Το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Πάμελα Άντερσον, «Pamela: A Love Story» θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 31 Ιανουαρίου και η 55χρονη σταρ έχει την ευκαιρία να πει η ίδια την ιστορία της.

Σε ένα τρέιλερ που κυκλοφόρησε, η Πάμελα Άντερσον αναφέρεται στο sex tape που κυκλοφόρησε το 1996 με τον πρώην σύζυγό της, Τόμι Λι, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Όπως ακούγεται να λέει, η κυκλοφορία του βίντεο, την έκανε να νιώθει «άρρωστη» για χρόνια. «Προσπάθησα να βγάλω από τη ζωή μου αυτή την κλεμμένη κασέτα για να επιβιώσω. Και τώρα έρχονται όλα ξανά στην επιφάνεια. Νιώθω άρρωστη. Μου άφησε τραύματα», αναφέρει η Πάμελα Άντερσον.

Pamela, a love story | Official Trailer | Netflix

Στη συνέχεια, δηλώνει πως είναι έτοιμη επιτέλους να διηγηθεί για πρώτη φορά η ίδια την ιστορία της, καθώς μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει δεκάδες ντοκιμαντέρ και σειρές, που αφηγούνται τη ζωή της και επικεντρώνονται στη «σκοτεινή» περίοδο της ζωής της, μετά τη δημοσιοποίηση του sex tape.

Κλείσιμο
Πιο πρόσφατη, είναι η σειρά της Hulu, «Pam & Tommy», για την οποία μάλιστα, η ηθοποιός είχε αντιδράσει έντονα. Άλλωστε, ανέφερε πως κάποια γεγονότα διαστρεβλώθηκαν στη σειρά και δεν είχαν καμία σχέση με όσα πραγματικά συνέβησαν.

«Θέλω να πάρω εγώ τον έλεγχο της αφήγησης για πρώτη φορά», δηλώνει. Πηγή από το περιβάλλον της ανέφερε στο Entertainment Weekly πως η Άντερσον δεν παρακολούθησε ποτέ τη σειρά και ούτε πρόκειται, καθώς δεν θέλει να γυρίσει πίσω σε εκείνη τη δύσκολη φάση της ζωής της. «Ξέρω ότι δεν θα το δει. Ποτέ. Ούτε μετά από χρόνια. Ούτε καν το τρέιλερ», αναφέρει η πηγή.


Όπως εξηγεί η σταρ στο νέο τρέιλερ του «Pamela: A Love Story», την ενοχλεί πολύ το γεγονός ότι ποτέ κανείς δεν την πήρε στα σοβαρά ως ηθοποιό. Αυτό συμβαίνει και στα τηλεοπτικά πρότζεκτ που έχουν κυκλοφορήσει γύρω από τη ζωή της.

«Δεν ένιωθα ότι είχα ποτέ πολύ σεβασμό από κανέναν. Έπρεπε να κάνω καριέρα, με τα "κομμάτια" που έμειναν. Δεν είμαι όμως, αυτή η κοπέλα που θα στενοχωρηθεί και θα τα βάλει κάτω. Έβαλα τον εαυτό μου σε πολύ τρελές καταστάσεις και επέζησα», δήλωσε, ενώ πρόσθεσε πως «είναι σοβαρή ηθοποιός».


Σύμφωνα με την περιγραφή του ντοκιμαντέρ, το «Pamela: A Love Story» είναι «ένα οικείο και ανθρωπιστικό πορτρέτο μίας από τις πιο διάσημες, ξανθές σεξοβόμβες στον κόσμο».

Ακολουθεί την πορεία της ζωής και της καριέρας της Πάμελα Άντερσον από τα πρώτα της βήματα σε μια μικρή, επαρχειακή πόλη μέχρι να εξελιχθεί σε διεθνές σύμβολο του σεξ, γνωστή ηθοποιό, ακτιβίστρια και τέλος, μητέρα.

«Γιατί δεν μπορούμε να είμαστε εμείς οι ήρωες στην ιστορία της ζωής μας;», αναρωτιέται στο τέλος του τρέιλερ η ηθοποιός, ενώ αστειεύεται επίσης, λέγοντας: «Μα γιατί δεν κάνουμε όλες τις συνεντεύξεις γυμνοί; Δεν υπάρχει μυστήριο εδώ».
Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Θα ταφεί στο Τατόι ως ιδιώτης - Η απόφαση της κυβέρνησης

Ληστεία στο Παλαιό Φάληρο: «Προσπάθησα να λύσω πρώτα το παιδί μου», λέει η μητέρα

Πρίγκιπας Χάρι: Γεννήθηκα για την περίπτωση που ο Ουίλιαμ χρειαζόταν κάποιο... όργανο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης