Ο Αντώνης Νικοπολίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, εκφράζοντας τον έρωτα του για τη σύζυγό του, Βάσω.
Όσον αφορά στη γυναίκα του ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τόνισε με τρυφερότητα: «Η σύζυγός μου πέρα από το ότι είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα, είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα η οποία συνεχίζει ακόμα και τώρα να δημιουργεί πράγματα, να βάζει νέους στόχους και να τους πετυχαίνει. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό. Ουσιαστικά, τη θαυμάζω πολύ εκτός του ότι είμαι ερωτευμένος ακόμα μαζί της. Ο έρωτας είναι κάτι το οποίο δεν φεύγει, ή είσαι ερωτευμένος με κάποιον ή δεν είσαι, δεν είναι συνήθεια. Ο έρωτας είναι έρωτας, είναι θαυμασμός».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpj7cwc9pca1)
Επιπλέον ο Αντώνης Νικοπολίδης μίλησε και για την απώλεια του πατέρα του: «Δύσκολες στιγμές για μένα είναι οι στιγμές της απώλειας. Όταν έχεις χάσει τον πατέρα σου σε πολύ μικρή ηλικία είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή. Μέσα από αυτή αντλείς τη δύναμη για να συνεχίσεις και να γίνεις πιο δυνατός. Ήμουν στα 22 περίπου κι εκείνος 50 χρονών και ήταν δύσκολο για πολλά χρόνια να συνειδητοποιήσω την απώλειά του. Ζήλευα αρκετά παιδιά στο Euro που είχαν μαζί τους οικογένειες και πατεράδες».
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.