Λίγες μέρες έχουν απομείνει για να κρατήσει η Ιωάννα Τούνη στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Σύμφωνα με τον γιατρό της το μωράκι της αναμένεται ως το πρώτο 15πενθημερο του Ιανουαρίου.
Τις τελευταίες αυτές ημέρες της εγκυμοσύνης της, η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου όπως έχει αποκαλύψει θα γίνει και ο τοκετός.
Όλο αυτό το διάστημα η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της όπως και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει όλο αυτό το διάστημα.
Σε μια από τις τελευταίες της αναρτήσεις η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πώς στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της έχει πάρει 14 κιλά, ενώ ο μπέμπης ζυγίζει 3 κιλά.
«Για σένα που ρωτάς να σου πω ότι ο μπέμπης είναι 3 κιλά και 50 γραμμάρια. Εγώ έχω πάρει 14 κιλά. Μαζί τα φάγαμε, μαζί θα τα χάσουμε, ετοιμαστείτε να δούμε τι θα γίνει. Ανεβαίνω δύο σκαλιά και λαχανιάζω» είπε η Ιωάννα Τούνη, θέλοντας να απαντήσει σε μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις που δέχεται.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.