Γιώργος Αγγελόπουλος για το τρέιλερ του All Star Survivor: «Δεν θέλω να αφήνουν να εννοηθεί ότι θα πάω»

Γιώργος Αγγελόπουλος για το τρέιλερ του All Star Survivor: «Δεν θέλω να αφήνουν να εννοηθεί ότι θα πάω»

Ο νικητής του πρώτου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης σχολίασε τα τρέιλερ που κυκλοφόρησαν και τόνισε πως δεν έχουν καμία σχέση με το ενδεχόμενο να συμμετέχει στο All Star

giorgos_aggelopoulos__2_
O Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε την εμφάνισή του στα δύο τρέιλερ του All Star Survivor που προβλήθηκαν το βράδυ της Κυριακής και θέλησε να ξεκαθαρίσει τι ισχύει τελικά, σχετικά με τη συμμετοχή του.

Ο Ντάνος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και δήλωσε πως δεν θέλει να αφήνει η παραγωγή υπονοούμενα, ότι ίσως λάβει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Ένα τρέιλερ από ένα παιχνίδι, στο οποίο συμμετείχα, προφανώς μπορεί να με έχει μέσα, αλλά όλα αυτά έτσι όπως προβάλλονται και στο τρέιλερ, με κάνουν να φαίνομαι ότι θα συμμετάσχω στο Survivor All Star ως παίκτης. Εμένα όταν μου προτάθηκε πριν δύο μήνες να μπω σαν παίκτης, είπα ξεκάθαρα "όχι". Από εκεί και πέρα, βλέπω τελευταία ότι πέρασα μέχρι και από εξετάσεις. Δεν έχω ιδέα γιατί γίνεται και δεν θα συμμετέχω στο Survivor», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cp5oqu5sldh5)

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως έχει κλείσει ο συγκεκριμένος κύκλος για εκείνον, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όσους θα συμμετάσχουν.

«Δεν γίνεται και δεν θέλω επίσης, για εμένα έχει κλείσει αυτός ο κύκλος. Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όσους πάνε και στην παραγωγή. Δεν θέλω να αφήνουν να εννοηθεί ότι θα πάω», δήλωσε κλείνοντας.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης