Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» για το φετινό Survivor all Star και σχολίασε ποιός θα αναλάβει τα live του «The Voice» μετά την αναχώρησή του για τον Άγιο Δομίνικο. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν και θέλουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο στη θέση του παρουσιαστή για το ριάλιτι επιβίωσης.
«Δεν θα πάρω θέση για οτιδήποτε σχολιάζεται ή λέγεται. Πολλές φορές κάποια σχόλια γίνονται εκ του πονηρού και το λέω ξεκάθαρα αυτό και είναι ξεκάθαρο νομίζω και στους τηλεθεατές ότι η προσπάθεια να δημιουργηθεί μία ίντριγκα δεν είναι πάντα ό,τι καλύτερο και δεν φέρνει και πάντα νούμερα».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-co5uy546r36p)
Επιπλέον ο Γιώργος Λιανός μίλησε και για το πρόσωπο που θα αναλάβει τα τελευταία live του «The Voice», μετά την αναχώρησή του για το Survivor: «Έχω ακούσει και της Φαίης Σκορδά και έχω ακούσει και άλλα ονόματα. Το δυναμικό του ΣΚΑΪ είναι ικανό και αρκετά έμπειρο».
Όσον αφορά στα δημοσιεύματα που θέλουν, είτε την Ειρήνη Παπαδοπούλου, είτε τη Βάλια Χατζηθεοδώρου στο δωμάτιο των social media: «Και εγώ τα διάβασα στα σάιτ, δεν έχω ιδέα τι πρόκειται να γίνει. Ξέρω ότι η συγκεκριμένη θέση αργεί να καλυφθεί».
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας