Αυθεντικό γλέντι στο «Σπίτι με το MEGA»

Αυθεντικό γλέντι στο «Σπίτι με το MEGA»

Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται τον Γιώργο Μαργαρίτη 

Σπιτι_με_το_MEGA__1___1__2
Ένας γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής, ένα μεγάλο όνομα της νυχτερινής διασκέδασης, με πολλές και διαχρονικές επιτυχίες στο πλούσιο ρεπερτόριό του, έρχεται απόψε στις 21:00, στο «Σπίτι με το MEGA».

Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται τον Γιώργο Μαργαρίτη και ξεφυλλίζουν το άλμπουμ της ζωής του, μέσα από γεγονότα-ορόσημα, συνεργασίες που άφησαν εποχή, τραγούδια-σταθμούς στην καριέρα του, αλλά και πιο αθέατες πτυχές της ζωής και της πορείας του.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης, αφοπλιστικός τόσο όταν τραγουδάει κομμάτια που τον αντιπροσωπεύουν όσο και όταν αφηγείται ιστορίες που τον έχουν διαμορφώσει, θα γεμίσει το «Σπίτι με το MEGA» με ατμόσφαιρα αυθεντικού λαϊκού γλεντιού.
Σπίτι με το Mega: Με τον Γ. Μαργαρίτη | Σάββατο 26/11 21:00 (trailer)
Κλείσιμο

Μία ξεχωριστή βραδιά γεμάτη από τραγούδια του κεφιού, αλλά και του καημού, τραγουδισμένα με τον μοναδικό τρόπο του Γιώργου Μαργαρίτη. Μεταξύ άλλων θα ακούσουμε τα «Δεν με νοιάζει», «Πεθαίνω για σένα», «Δρόμοι του πουθενά», «Μα τι λέω», «Εσύ μιλάς στην καρδιά μου», «Τα δικαστήρια», «Το καλύτερο μπεγλέρι», «Στο κελί 33», κ.ά.

Δίπλα στον Γιώργο Μαργαρίτη θα βρεθούν η Κατερίνα Στανίση, ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Ηλίας Βρεττός, η Ρία Ελληνίδου και οι σημαντικοί μουσικοσυνθέτες Τάκης Σούκας και Θανάσης Πολυκανδριώτης. Συγκινητική στιγμή της βραδιάς η μουσική συνύπαρξη του Γιώργου Μαργαρίτη με τον γιο του Κωνσταντίνο.

Αποδεικνύοντας τη μουσική του παιδεία και τις σημαντικές του καταβολές, ο Γιώργος Μαργαρίτης θα ερμηνεύσει κομμάτια του Βασίλη Τσιτσάνη, τιμώντας τον σπουδαίο Έλληνα συνθέτη.

Απόψε στις 21:00, το «Σπίτι με το MEGA» καλωσορίζει μία από τις σημαντικότερες λαϊκές φωνές του ελληνικού πενταγράμμου.

Το λαϊκό τραγούδι γιορτάζει με τον Γιώργο Μαργαρίτη!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης