Πατέρας και κόρη εμφανίστηκαν μαζί στην επίσημη πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης παράστασης «Φιλιά, Όσκαρ» στο Θέατρο Αθηνών, με πρωταγωνιστές τον Θανάση Τσαλταμπάση και την Αγοραστή Αρβανίτη.
Οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστοί στους φωτογράφους που βρίσκονταν εκεί και μάλιστα, ήταν ντυμένοι με το ίδιο περίπου στυλ.
Πιο συγκεκριμένα, η Τζένη Καζάκου επέλεξε ένα ψηλόμεσο τζιν, το οποίο συνδύασε με μαύρα μποτάκια και μαύρο τζάκετ, ενώ ο Κωνσταντίνος Καζάκος φόρεσε κι εκείνος ένα τζιν, μαύρο ζιβάγκο και αντίστοιχο μπουφάν.
Ο ηθοποιός έχει μια πολύ στενή σχέση με την κόρη του και απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου, όπως έχει φανεί από τις κοινές τους εμφανίσεις. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν βρεθεί μαζί σε θεατρικές παραστάσεις και όχι μόνο.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.