Τζένη Καζάκου: «Τρόμαξα με τη δημοσιότητα, φοβόμουν μήπως εκτεθώ χωρίς λόγο»

Τζένη Καζάκου: «Τρόμαξα με τη δημοσιότητα, φοβόμουν μήπως εκτεθώ χωρίς λόγο»

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στους «Συμπέθερους απ' τα Τίρανα» μίλησε για τον χώρο της υποκριτικής και τη διάσημη οικογένειά της

kazakou
Για την συμμετοχή της στην σειρά του MEGA «Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα», καθώς και την σύγκριση με τη διάσημη γιαγιά της, Τζένη Καρέζη, μίλησε η Τζένη Καζάκου.

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και εξήγησε αρχικά, πόσο τρομακτική της φάνηκε η δημοσιότητα σε σχέση με την προσωπική της ζωή.

«Ήταν ωραίο και τρομακτικό ταυτόχρονα. Με τρόμαξε όσον αφορά την προσωπική μου ζωή. Μπορεί για παράδειγμα να βγω για ένα ποτό και να με βγάλουν μια φωτογραφία που μπορεί να με εκθέσει, αν χρησιμοποιηθεί εναντίον μου. Ίσως με τρόμαξε, γιατί ήμουν από πολύ μικρή στα φώτα της δημοσιότητας», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chtz26rscgq1-st)

Όσο για τους γονείς της, τον Κωνσταντίνο Καζάκο και την Τάνια Τρύπη, καθώς και τον χωρισμό τους, η Τζένη αναφέρει πως τον διαχειρίστηκαν πάρα πολύ σωστά.

«Οι γονείς μου χώρισαν πολύ καλά και το διαχειρίστηκαν μια χαρά. Έμενα με τη μαμά μου, αλλά ο μπαμπάς μου δεν μου έλειψε ποτέ. Μου φαίνεται πολύ λογικό, όταν δύο άνθρωποι δεν είναι πια χαρούμενοι μαζί, να χωρίζουν. Εάν είναι καλά οι γονείς, είναι και τα παιδιά καλά. Τα παιδιά αντιλαμβάνονται, δεν είναι χαζά», αναφέρει.

Όσο για την αείμνηστη γιαγιά της, τη Τζένη Καρέζη, η ηθοποιός αναφέρει πως κατά την παιδική της ηλικία, οι συμμαθητές της αντιδρούσαν περίεργα όταν μάθαιναν ποιανής ήταν εγγονή.

Κλείσιμο
Παρόλα αυτά, θεωρεί «ανόητο να τη συγκρίνουν με τη γιαγιά της».



Ειδήσεις σήμερα:

Τη Δευτέρα η τελευταία απολογία για τη δολοφονία του Άλκη – 10 προφυλακισθέντες και ένα ερωτηματικό

Πάτρα: Οι τοξικολογικές της 9χρονης Τζωρτζίνας θα ρίξουν φως στο μυστήριο των ανεξήγητων θανάτων

«Χαλάει» ο καιρός από το απόγευμα: Πού περιμένουμε βροχές

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης