Θεοφανία Παπαθωμά για την Πολυξένη στο «Μαύρο Ρόδο»: Ήταν ανήθικο που μπήκε ανάμεσα σε ένα ζευγάρι

Θεοφανία Παπαθωμά για την Πολυξένη στο «Μαύρο Ρόδο»: Ήταν ανήθικο που μπήκε ανάμεσα σε ένα ζευγάρι

Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στη δραματική σειρά του MEGA και την πορεία της στον χώρο της υποκριτικής μέχρι σήμερα

papathoma
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA.

Στο «Μαύρο Ρόδο», τη μεγάλη παραγωγή του MEGA που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, η Θεοφανία Παπαθωμά υποδύεται τηνν Πολυξένη, έναν χαρακτήρα με κρυφό παρελθόν. Για τις σκοτεινές πτυχές του, η ηθοποιός ανέφερε στον Άρη Καβατζίκη: «Η Πολυξένη σίγουρα έχει ένα κρυφό παρελθόν και μία άλλη ιδιότητα. Ήταν κακό και ανήθικο που μπήκε ως τρίτο πρόσωπο σε ένα ζευγάρι. Το υπογραμμίζουμε, δεν μπαίνουμε ανάμεσα σε παντρεμένα ζευγάρια».

Για τη σχέση της Πολυξένης με τον Θέμη Καστρινό, που υποδύεται ο Λεωνίδας Κακούρης, αποκάλυψε: «Ο Θέμης Καστρινός προέρχεται από το παρελθόν της Πολυξένης κι εκείνος είπε ότι “H Πολυξένη είναι η καταστροφή σε σχήμα γυναίκας”, άρα του έκανε κάτι κακό. Ως Πολυξένη έχω τραγουδήσει στο παρελθόν και έχω περάσει από τα λημέρια του Θέμη. Προφανώς ήταν μία δύσκολη σχέση, που τέλειωσε άσχημα». Σημείωσε επίσης ότι γνωρίζει πως η Πολυξένη, πριν τον Λευτέρη (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης), ήταν με έναν άνθρωπο με τον οποίο έκανε την κόρη της, όμως δεν ξέρει ακόμα αν ήταν παντρεμένη.

Η Θεοφανία Παπαθωμά σημείωσε ότι ήταν πάντα επιλεκτική στις δουλειές της: «Αν έβλεπα κάτι που δεν μου άρεσε, δεν πήγαινα να δουλέψω και έτσι έχασα και πάρα πολλές δουλειές». Παρατήρησε, βέβαια, ότι στις δουλειές που έκανε ο άντρας πρωταγωνιστής ήταν σε λίγο καλύτερη μοίρα από τις γυναίκες πρωταγωνίστριες.

Συγκρίνοντας, πάντως, το παρόν με το παρελθόν στις τηλεοπτικές παραγωγές είπε: «Οι συνθήκες δουλειάς στην τηλεόραση είναι καλύτερες τώρα, αν σκεφτείς ότι τότε δεν είχαμε ούτε τροχόσπιτο να αλλάξουμε και τρώγαμε πάνω στις πέτρες». Θυμήθηκε επίσης κάποιες δύσκολες στιγμές από τα γυρίσματα σειρών στις οποίες πρωταγωνιστούσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cntzdnvmjz2h)

Στη συνέχεια, η Θεοφανία Παπαθωμά παραδέχτηκε ότι αν και μπαίνει πολλές φορές στον πειρασμό να σχολιάσει τους άλλους, προσπαθεί να μη λέει αρνητικά πράγματα: «Η επίκριση είναι δηλητήριο και σου επιστρέφεται. Έτσι όπως το λες, μέσα σου μπαίνει, δεν πάει στον άλλον που δεν το ακούει. Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο δέχεσαι κριτική. Η επίκριση βαρύνει αυτόν που την κάνει, όχι εμένα», εξήγησε και πρόσθεσε πως σβήνει όλα τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media.

Επίσης, αναφέρθηκε στη σχέση με τον γιο της, από τον οποίο προσπαθεί να τηρεί μια απόσταση: «Η Ελληνίδα μάνα τον έχει καταστρέψει τον γιο που δεν ξεκολλάει πάνω από το κεφάλι του. Εγώ από τον Αχιλλέα κρατάω μία απόσταση. Τα καλοκαίρια που πηγαίνει στη γιαγιά του, δεν του τηλεφωνώ, περιμένω όποτε μου τηλεφωνήσει αυτός».

Κλείσιμο
Τέλος, η Θεοφανία Παπαθωμά είπε ότι στη ζωή της την έχει βοηθήσει η πρακτική φιλοσοφία και η πυθαγόρειος διατροφή. Η επιστροφή της στα έδρανα της Νομικής για μεταπτυχιακό αποτελεί για εκείνη ένα σημαντικό γεγονός, αφού το διάβασμα αποτελεί ξεκούραση για το μυαλό της και την κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη που έχει ξανά συμφοιτητές.



Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με οξύ: «Είχαμε καψούρα μεταξύ μας αλλά δεν με ήθελε η οικογένεια του», λέει η 38χρονη


Γονικές παροχές - δωρεές: Έλεγχοι σε μεταβιβάσεις ακινήτων και χρημάτων που έγιναν το προηγούμενο εξάμηνο


Καιρός: «Γαϊδουροκαλόκαιρο» με 29αρια σήμερα - Η πρόγνωση για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης