Ειρήνη Στεριανού: «Το έχω ξεπεράσει το θέμα του γυμνού στην παράσταση, ήταν μέχρι να γίνει η πρεμιέρα»

Ειρήνη Στεριανού: «Το έχω ξεπεράσει το θέμα του γυμνού στην παράσταση, ήταν μέχρι να γίνει η πρεμιέρα»

Όσα δήλωσε για την παράσταση που συμμετέχει, τους ενδοιασμούς που είχε στην αρχή, αλλά και η απορία της για το ποιος είναι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου

sterianou
Συνέντευξη παραχώρησε η Ειρήνη Στεριανού και αναφέρθηκε στη θεατρική παράσταση, όπου και συμμετέχει, αλλά και στον Μαυρίκιο Μαυρικίου.

Το μοντέλο, που έγινε γνωστό μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM μίλησε στην εκπομπή «Super Kατερίνα» κι αρχικά, αναφέρθηκε στο θέμα του «γυμνού» που κυριαρχεί στην παράστασή που παίζει.

«Το έχω ξεπεράσει το θέμα του γυμνού στην παράσταση. Ήταν μέχρι να γίνει η πρεμιέρα. Μετά όλα κύλησαν μόνα τους. Φοβόμουν για το πώς θα με κρίνει ο κόσμος, επειδή δεν έχω τελειώσει κάποια δραματική σχολή. Φοβόμουν ότι θα πουν πως "ήρθαν τα μοντέλα να μας πάρουν τη δουλειά" ή ότι είμαι ατάλαντη», είπε αρχικά.

Glomex Player(40599v1wl82wi2dg, v-cnepihcjw1w1)

«Μέσα από την εμπειρία και την προσπάθεια, όλοι μπορούν να τα καταφέρουν. Θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ με τον Γεράσιμο Γεννατά, μου αρέσει πολύ σαν ηθοποιός», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Τότε ρωτήθηκε αν θα συνεργαζόταν με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και απάντησε: «Δεν τον ξέρω. Τι είναι; Ηθοποιός; Δεν τον γνωρίζω».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στο GNTM. «Όταν μου έκοψαν τα μαλλιά, έχασα την αυτοπεποίθησή μου. Δεν ήμουν ο εαυτός μου. Δεν μπορούσα να καταλάβω αν μου πηγαίνει ή όχι», είπε κλείνοντας.




Ειδήσεις σήμερα:

Στην Γαλλίδα Ανί Αρνό το Νόμπελ Λογοτεχνίας για το 2022

Να απαλείψουμε τα δίκτυα διακινητών που εργαλειοποιούν απελπισμένους ανθρώπους, λέει ο Μητσοτάκης από Πράγα

Εισβολή ενόπλου σε παιδικό σταθμό στην Ταϊλάνδη: Τουλάχιστον 34 νεκροί, τα 23 παιδιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης