Παρελθόν αποτελεί το μαγαζί που είχε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στην Αλόννησο, αφού σύμφωνα με τηλεοπτικό ρεπορτάζ που προβλήθηκε σήμερα το πρωί, ετοιμάζεται να το πουλήσει.
Οι πληροφορίες της εκπομπής «Super Κατερίνα» θέλουν το πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα» να έβαλε οριστικό «λουκέτο» στην επιχείρηση που διατηρούσε στο νησί των Σποράδων τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
Μάλιστα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αποφάσισε να κλείσει το μαγαζί, παρότι είχε συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο.
Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται, ότι ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού έχει αποφασίσει να το κρατήσει αλλάζοντας την επωνυμία ενώ σκοπεύει να το κάνει παραδοσιακό καφενείο.
Υπενθυμίζεται, ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει κατηγορηθεί για διάφορες υποθέσεις revenge porn (εκδικητικού πορνό) με την υπόθεση να βρίσκεται ακόμα στα δικαστήρια.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.