Η Σακίρα απέλυσε υπάλληλο που αρνήθηκε να της ζεστάνει κοτόπουλο αργά το βράδυ

Η Σακίρα απέλυσε υπάλληλο που αρνήθηκε να της ζεστάνει κοτόπουλο αργά το βράδυ

Ντοκιμαντέρ «καίει» την Κολομβιανή σταρ, η οποία κατηγορείται για απαράδεκτη συμπεριφορά απένταντι στο προσωπικό της

Shakira
Ντοκιμαντέρ έχει βάλει στο μικροσκόπιο την ιδιωτική ζωή της Σακίρα. Το θέμα του ντοκιμαντέρ επικεντρώθηκε στις κατηγορίες για φορολογική απάτη εναντίον της Σακίρα, αναφέρθηκαν όμως και άλλες λεπτομέρειες για την ιδιωτική και επαγγελματική της ζωή.

Αποκαλύφθηκε ότι η Σακίρα έφτασε στο σημείο να απολύσει υπάλληλό της επειδή εκείνος αρνήθηκε να της ζεστάνει ένα κομμάτι κοτόπουλο.

Σύμφωνα με την τηλεοπτική εκπομπή «Equipo de Investigacion» ένα παντρεμένο ζευγάρι, πρώην υπαλλήλοι της Shakira, παραχώρησαν συνέντευξη και είχαν πολλά να πουν για τη συμπεριφορά της.

Μια από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές ήταν όταν ο πρώην υπάλληλος αφηγήθηκε τον υποτιθέμενο λόγο για τον οποίο η Σακίρα απέλυσε το ζευγάρι που εργαζόταν ως οικιακή βοηθός για εκείνη.

«Ο Divier αντικατέστησε την Maritza, τη σύζυγό του, η οποία μαγείρευε όλη την εβδομάδα για 17 άτομα», ανέφερε το ρεπορτάζ.

«Όταν ήταν αργά το βράδυ, ήταν πολύ κουρασμένος και η Σακίρα του ζήτησε να ζεστάνει λίγο κοτόπουλο και εκείνος της είπε: "Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω άλλο, δεν πρόκειται να ζεστάνω το κοτόπουλο, μαγειρεύω για 17 άτομα όλη μέρα, δεν μπορώ να το κάνω άλλο". "Τότε Σακίρα του είπε "Αν δεν είσαι καλός για αυτό, δεν είσαι καλός για τίποτα άλλο", και τότε απολύθηκε. Ήταν ένα σοκ το γεγονός ότι η Σακίρα απέλυσε το προσωπικό της για ένα κομμάτι κοτόπουλο. Δεν ήταν μόνο οικιακοί βοηθοί, αλλά ήταν μάγειρες, σοφέρ και αυτοί που κανόνιζαν τη συντήρηση του σπιτιού. Ήταν πραγματικά μια πολύ ισχυρή απαίτηση».



Θα λύσουν τις διαφορές τους στο δικαστήριο
Κλείσιμο
Αυτή η κατηγορία έρχεται να προστεθεί σε διάφορα άλλα ζητήματα που έχει να αντιμετωπίσει η Σακίρα. Η τραγουδίστρια και ο Πικέ συναντήθηκαν με τους δικηγόρους τους, για να προσπαθήσουν να καταλήξουν σε συμφωνία σχετικά με το διαζύγιό τους, ιδίως όσον αφορά την επιμέλεια των παιδιών τους Μίλαν και Σάσα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής και η τραγουδίστρια θα πάνε δικαστικά για να βρουν λύση στο θέμα της επιμέλειας.

Η μεγαλύτερη διαφωνία μεταξύ του πρώην ζευγαριού είναι ότι η Κολομβιανή τραγουδίστρια θέλει τα παιδιά της να πάνε μαζί της στο Μαϊάμι, ενώ ο ποδοσφαιριστής θέλει να μείνουν στην Ισπανία, όπου πηγαίνουν σχολείο.

Παρόλα αυτά, ο ποδοσφαιριστής σκέφτεται να αφήσει την Μπαρτσελόνα και να υπογράψει στην Ίντερ Μαϊάμι στο MLS για να είναι πιο κοντά στα παιδιά.

Δείτε βίντεο: Η Σακίρα απέλυσε υπάλληλο που αρνήθηκε να της ζεστάνει κοτόπουλο αργά το βράδυ
Η Σακίρα απέλυσε υπάλληλο που αρνήθηκε να της ζεστάνει κοτόπουλο αργά το βράδυ


Ειδήσεις σήμερα:

Έλενα Χαραλαμπούδη: Η πιο viral μαμά


Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Συμφώνησε να βάλει τέλος στη δικαστική διαμάχη με τον πατέρα της


Η τρομακτική τούμπα του Αμερικανού ράπερ Post Malone στη σκηνή – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης