Τράβα μαλλί να... κατέβουμε

Αν από τις 8 Σεπτεμβρίου άρχισαν τα «μαλλιοτραβήγματα» σε κανένα μήνα θα βγαίνουμε από ρινγκ…

kainourgiou23
Ενοχη απόλαυση, αγαπητοί μου. Το τηλεοπτικό τσουρομάδημα. Και μάλιστα από ομοκάναλες εκπομπές. Τι ωραία, να θυμάσαι και την παλιά καλή τηλεόραση. Αυτή που όλα επιτρέπονταν. Είπε η Κατερίνα, σχολίασε η Σταματίνα, απάντησε η Κατερίνα. Νικητής; Ο τηλεθεατής. Που κανονικά θα πλήρωνε συνδρομή σε πλατφόρμα για να δει τέτοια κωμωδία. Αλλά φευ, ζήτω η ιδιωτική τηλεόραση!

Η Κατερίνα Καινούργιου λοιπόν αφηγήθηκε την δική της σχέση με το ζευγάρι Σταθοκωστόπουλου – Σπυροπούλου, φτάνοντας στο σημείο να δώσει αρκετές λεπτομέρειες …οικογενειακού περιεχομένου. Εξυπνότατη τηλεοπτική κίνηση. Αντί να τρυπώσεις εσύ στην ζωή, σου ανοίγει η ζωή την πόρτα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmq0jd58i4u9)

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή την στιγμή που ασχολήθηκε με το ζευγάρι, με αφορμή την επίσημη αποκάλυψη της εγκυμοσύνης και το φύλο του μωρού, έδειξε να είναι ελαφρά ενοχλημένη με τα όσα είπε η Καινούργιου αλλά φρόντιζε να τυλίγει την ενόχληση με ένα καλό περιτύλιγμα ευγένειας και κατανόησης. Τούτο δεν στάθηκε αρκετό να αποφευχθεί η αντιπαράθεση. Ενοχλημένη η παρουσιάστρια της «Σούπερ Κατερίνας» απάντησε. Όχι ευχαριστώντας για το περιτύλιγμα αλλά κατακεραυνώνοντας _αγαπημένο ρήμα σε σάιτ_ την επιλογή της ομοκάναλης εκπομπής να ασχοληθεί μόνο με το ατόπημά της και όχι με την χαρά που ένιωσε για το ζεύγος.

Κατερίνα Καινούργιου για Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Σχολίαζαν τόση ώρα αν εγώ έκανα καλά»
Κλείσιμο


Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Και θα έχει και συνέχεια φυσικά. Γιατί η χρονιά είναι άκρως ανταγωνιστική και η σκαλέτα χρειάζεται τα «μπαχαρικά» της.

Πόσο ωραίος άνθρωπος είναι η Μπέσσυ Αργυράκη. Πόσο ανοιχτόμυαλη και ανοιχτόκαρδη. Πόσο ακομπλεξάριστη. Να δεις ότι ο διπλανός σου είναι καλύτερος και να του παραχωρήσεις την θέση σου. Είδε την Ελένη Καστάνη και είπε ότι καλύτερα να πάει εκείνη στο «Breakfast@Star». Το οποίο δυσκολεύεται πολύ στους πίνακες τηλεθέασης.

Δυσκολίες μέχρι στιγμής και για το «Πρωινό» στον ΑΝΤ1, όμως είναι νωρίς. Απλά όλα δείχνουν ότι η εμμονή με υποθέσεις νομικού και αστυνομικού περιεχομένου δεν είναι και τόσο δημοφιλείς πλέον. Ισως να το ξαναδούν το έργο…

Ωραίο το τρέιλερ για το νέο πρόγραμμα του Open. Επίσης, πολύ καλή η προσπάθεια της Ινας Ταράντου αλλά η εκπομπή δεν έχει δυναμική, δεν έχει ρυθμό. Το ζωντανό είναι δύσκολο σπορ.

Η διαχείριση της υπόθεσης Φιλιππίδη από τις εκπομπές παραμένει λανθασμένη. Θλιβερή. Η υπόθεση Πισπιρίγκου δεν σημειώνει υψηλή τηλεθέαση.

Ας επιστρέψει λοιπόν κάθε κατεργάρης στον τηλεοπτικό πάγκο του.

Η Εθνική Ελλάδος στο μπάσκετ σαρώνει. Και λογικό είναι. Γι αυτό και όταν ολοκληρωθεί το Ευρωμπάσκετ θα σκάσει μύτη το βαρύ πυροβολικό, δηλαδή το prime time. Ας κρατήσουμε κάποιες σημειώσεις… GNTM, Παπακαλιάτης, Σασμός, Αυτή η νύχτα μένει, Γλυκάνισος, Μαίρη Μαίρη Μαίρη.

Εχει και η ενημέρωση τις δυσκολίες της. Η πολύ καλή συνάδελφος Εφη Αλεβίζου αποχώρησε. Και για το αποφάσισε θα υπήρχε λόγος. Δεν χάνονται οι καλοί επαγγελματίες. Αναμένουμε νεότερα για τον επόμενο σταθμό.

Κουίζ και αποχαιρετισμός: Ποιο στέλεχος προγράμματος ετοιμάζει βαλίτσες μοναχά για πάρτη του;

Ειδήσεις σήμερα:


Βασίλισσα Ελισάβετ: Πέθανε στα 96 της χρόνια


Τουρκική προβοκάτσια οι μετανάστες στον Έβρο: Δεν εντοπίστηκε ούτε ένας σε ελληνική νησίδα

Ελισάβετ: «Η γέφυρα του Λονδίνου έπεσε» - Τι προβλέπει το πρωτόκολλο για τη διαδοχή της βασίλισσας


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης