Καινούργιου με φόρα και ΕΡΤ με εκπλήξεις

Καινούργιου με φόρα και ΕΡΤ με εκπλήξεις

Η αστάθεια δεν χαρακτηρίζει μόνο τα καιρικά φαινόμενα αλλά και μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού προγράμματος

TV_kainourgiou
Δύο τίτλοι κακοποιούνται συστηματικά στην τηλεόραση. Αυτός του έργου του Μπέρτολτ Μπρεχτ «Μάνα Κουράγιο» και εσχάτως το κινηματογραφικό «Κράμερ εναντίον Κράμερ». Μία φορά να ακούσουμε να χρησιμοποιούνται σωστά και τι στον κόσμο. Δεν είναι επίκληση το «κουράγιο» και σίγουρα δεν θα μπορούσε να είναι Κράμερ η Ελενα Χριστοπούλου στα ρεπορτάζ όπου «ποδοπατούνται» πολλά. Δεν ερίζουν για κηδεμονία τέκνου οι αντίδικοι. Προχωράμε.

Ανακοινώθηκε και η ομάδα της Φαίης Σκορδά στο «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ. Ελενα Χριστοπούλου, Αγγελος Βουράκης και η αφεντιά μου μαζί με μία μεγάλη και αξιόλογη ομάδα που δουλεύει πυρετωδώς για ένα νέο, μεγάλο στοίχημα στην διακεκαυμένη πρωινή ζώνη. Να είμαστε όλοι καλά και καλή επιτυχία σε όλους. Ψυχραιμία και αυτοσεβασμός. Μαγικές λέξεις.
ΦΑΙΗ_ΣΚΟΡΔΑ


Η ΕΡΤ παρουσίασε το πρόγραμμά της. Και η αλήθεια είναι πως πρόκειται για το πιο πλούσιο πρόγραμμα των τελευταίων ετών με διαφορά. Μυθοπλασία, ντοκιμαντέρ, εκπομπές πολιτισμού, ψυχαγωγία, ενημέρωση. Φυσικά υπάρχουν προβλήματα αλλά υπάρχει σχέδιο, καλά υλικά, καινοτόμα προγράμματα και διάθεση για αλλαγές. Είναι ωραίο να «ανοίγει» τα φτερά της η δημόσια τηλεόραση. Είναι σημαντικό να επενδύει στην ελληνική παραγωγή, στον πολιτισμό και φυσικά στην ενημέρωση με εγκυρότητα και μακριά από στερεοτυπικά μοντέλα του παρελθόντος. Γιώργος Κουβαράς, Χριστίνα Βίδου εξαιρετικοί συνάδελφοι με πολλά προσόντα και αρετές.

Αννα Κανδύλη. Μία γοητευτική, αξιόπιστη και ψύχραιμη φωνή του δικαστικού ρεπορτάζ στο Mega. Θα το πω και ας δυσανασχετήσουν κάποιοι. Παλιά, καλή δημοσιογραφία.

Κορυφή στην τηλεθέαση η εκπομπή «Super Κατερίνα». Με διαφορά από τους επόμενους. Και με θεματολογία σκληροπυρηνική. Επιμένω. Γκουντάρας ξεχωρίζει, Ανδρέας Μικρούτσικος σε μεγάλη φόρμα. Τώρα για το «Πες τα στον Ανδρέα» δεν πετάω και την σκούφια μου…

Katerina_Kainourgiou


Πεδίο μάχης, μαθαίνω το «GNTM». Πέσατε από τα σύννεφα; Ε, όχι, υποθέτω. Στο ίδιο έργο θεατές και ο νοών…

Απόψε παρουσιάζει το νέο πρόγραμμά του το Open. Το οποίο κάνει σημαντική προσπάθεια και μπράβο σε όλους. Και στον Γιάννη Λάτσιο και στην Χρύσα Μασούρου.

Χάρης Λεμπιδάκης στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, Χρήστος Κούτρας στο lifestyle ρεπορτάζ στην εκπομπή της αγαπημένης μου Ναταλίας «Καλύτερα δε γίνεται». Καλή αρχή σε όλους τους καλούς συναδέλφους.

Μαρία Ηλιάκη, ψύχραιμη και αξιοπρεπής. Απάντησε με μακροσκελή ανάρτηση σε όσα της καταλόγισαν κάποια ρεπορτάζ και για όσα πέρασε στην πιο ευαίσθητη φάση της ζωής της. Να ευχηθούμε να είναι ήρεμη πάντα και να κάνει τηλεοπτικό comeback με γυναικείο project που πολύ της ταιριάζει.

Κλείνουμε με κουίζ: ποια παρουσιάστρια που προσωρινά είναι εκτός έχει κλείσει συνεργασία υπό άκρα μυστικότητα;

Ειδήσεις σήμερα:

Ενέργεια: Πλαφόν στο φυσικό αέριο προτείνει η Κομισιόν – Με κλείσιμο της στρόφιγγας απειλεί ο Πούτιν

Ατύχημα στο Allou Fun Park: «Θα μπορούσε να έχει σκοτωθεί», λέει η μητέρα της 22χρονης που νοσηλεύεται με διάσειση

Ζωνιανά: Απλωμένα στο υπόγειο σπιτιού βρήκαν τα δενδρύλλια κάνναβης οι αστυνομικοί


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης