Ρούλα Ρέβη: «Ξέρουμε πάντα ποιοι θα μας προδώσουν έτσι και αλλιώς»

Ρούλα Ρέβη: «Ξέρουμε πάντα ποιοι θα μας προδώσουν έτσι και αλλιώς»

Δείτε τη μακροσκελή ανάρτηση της φωτογράφου στο Instagram

revi
Η Ρούλα Ρέβη η οποία απόλαυσε τις οικογενειακές της διακοπές, μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις, με μία της ανάρτηση στο Instagram, ακανοίνωσε πως ο Αύγουστος πλησιάζει προς το τέλος του και μαζί ολοκληρώνεται και η καλοκαιρινή ξεκούραση.

Η φωτογράφος μαζί με τον συζυγό της, Αποστόλη Τότσικα, και τα δύο τους παιδιά, ετοιμάζονται να επιστρέψουν στη βάση τους και με μία μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό έκανε έναν απολογισμό. Απαθανατίζοντας τα δίδυμα παιδιά της να τρέχουν ανάμεσα στα δέντρα έγραψε:
«Θα έλεγα πολλά για αυτό το καλοκαίρι αλλά δεν θα πω τίποτα ....μόνο ότι πήρα τα μαθήματα μου. Έχασα κάποιους που αγαπώ παρά πολύ αλλά δεν τους έχασα λυπητερά τους βλέπω να προχωρούν και τους ευχαριστώ @katerinakollarou σε αγαπώ για πάντα πάντα πάντα .
Μερικούς τους αφαιρώ μόνη μου όπως κάνω κάθε καλοκαίρι που είναι η εποχή μου, πήρα κάποιες αποφάσεις για το χειμώνα που έρχεται όμως δεν είμαι απόλυτη περιμένω να δω αν θα βγει το «πρόγραμμα» που δεν είμαι λάτρης του.

Άνθρωποι τοξικοί που τους συγχωρώ γιατί το περίμενα το πως θα φερθούν το ξέρουμε πάντα ποιοι θα μας προδώσουν έτσι και αλλιώς απο την αρχή σωστά?
Κρατάω τα χαμόγελα και τα ξεκαρδιστικά γέλια με τα παιδιά μου , την υπομονή του άντρα μου ως συνήθως , τις καταθλιπτικές καλοκαιρινές νύχτες που κοιτάς το κενό αλλά σου αρέσει ρε παιδι μου και το αφήνεις να συμβεί . Αααα δεν λέω άλλα πάλι έγραψα πολλά , ευχαριστώ για την αγάπη των αγνώστων στο δρόμο αυτό μου φαίνεται το πιο συγκλονιστικό απολα , η διαίσθηση των αγνώστων για εμάς».

Δείτε τη δημοσίευση της Ρούλας Ρέβη: 




Ειδήσεις σήμερα:

Τους σκέπασε με ρούχα και τους έκαψε ζωντανούς - Το άγριο έγκλημα στην Αίγινα το 2015 και η σύλληψη στη Μάλτα

«Οι δημοσκοπήσεις διαψεύδουν ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα», σχολιάζουν κυβερνητικά στελέχη

Ξεπέρασαν τα 4 εκατομμύρια οι αφίξεις τουριστών στα νησιά του νοτίου Αιγαίου



































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης