Η σειρά βασίζεται στο βιβλίο του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν «The Dying of the Dragons» που εκδόθηκε το 2018, μαζί με το «Fire & Blood» και θα κάνει πρεμιέρα στο τηλεοπτικό δίκτυο του HBO Max την Κυριακή 21 Αυγούστου.
Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια και θα μας ταξιδέψει 200 χρόνια πριν από τα γεγονότα της σειράς που απολαύσαμε σε επτά κύκλους και συγκεκριμένα, στον εμφύλιο πόλεμο των Targaryen.
Δείτε το τρέιλερ:
Οι ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστήσουν είναι:
Ο Paddy Considine στον ρόλο του Viserys Targaryen – Ο μεγαλύτερος αδερφός του Daemon.
Ο Matt Smith στον ρόλο του Daemon Targaryen – Ένας ατρόμητος πολεμιστής και ιππέας δράκων, στις φλέβες του οποίου τρέχει το αληθινό αίμα του δράκου.
Η Olivia Cooke στον ρόλο της Alicent Hightower – Η κόρη και το Χέρι του βασιλιά Otto Hightower αλλά και η πιο κοσμική κυρία των Επτά Βασιλείων.
Κλείσιμο
Η Emma D’Arcy στον ρόλο της Rhaenyra Targaryen – Η μεγαλύτερη κόρη του Viserys Targaryen και καθαρόαιμη Βαλυριανή ιππέας δράκων.
Ο Steve Toussaint θα παίξει τον Λόρδο Corlys Velaryon, γνωστό και ως «The Sea Snake». Είναι ο πιο φημισμένος ναυτικός τυχοδιώκτης στην ιστορία του Westeros.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.