Δανάη Παππά: Χορεύει σε ρυθμούς Doja Cat

Δανάη Παππά: Χορεύει σε ρυθμούς Doja Cat

«Είσαι τέλεια», «Θεά» της έγραψαν στα σχόλια οι χρήστες του TikTok

danaipappadoja
Με ακόμη ένα χορευτικό βίντεο επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Δανάη Παππά. Το τελευταίο διάστημα, η ηθοποιός που αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο της Θεοδώρας στον «Σασμό» αναρτά συχνά βίντεο και μάλιστα μέσα από την πλατφόρμα του TikTok.

Η ίδια επιλέγει να κάνει μερικά χορευτικά τα οποία γίνονται viral στο TikTok, όπως πριν από λίγο καιρό έκανε τη χορογραφία του «El Telephone» της Ελένης Φουρέιρα.

Αυτή τη φορά, η Δανάη Παππά χόρεψε το τραγούδι «Vegas» της Doja Cat, το οποίο μάλιστα έγινε γνωστό από την ταινία «Elvis». Χαμογελαστή και με πολλή ενέργεια, η Δανάη Παππά χορεύει την ίδια ώρα που από πίσω της περνά ο σκύλος της.

Το κλιπ απέσπασε αρκετά likes, ενώ στα περισσότερα σχόλια οι χρήστες του TikTok της δίνουν τα «συγχαρητήριά» τους για τις χορευτικές της ικανότητες. «Είσαι τέλεια», «Θεά» της έγραψαν στα σχόλια οι χρήστες που την ακολουθούν στο TikTok

Δείτε το βίντεο και τα σχόλια

tiktokpappa2
pappatiktok1

Πέρα από τα χορευτικά της, η Δανάη Παππά χρησιμοποιεί τα social media και για να δίνει στους θαυμαστές του «Σασμού» μία μικρή γεύση από τα γυρίσματα της νεάς σεζόν. 

Κλείσιμο
Σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, η ηθοποιός μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της  μερικές φωτογραφίες από ένα γύρισμα που είχε για τη σειρά, στο οποίο δεν πήγε μόνη. Μαζί της πήρε τον σκύλο της, Σπίθα, τον οποίο μάλιστα φωτογράφισε με τον «παπα-Μιχάλη» της σειράς ή αλλιώς Μιχάλη Αεράκη.  

Δείτε τις φωτογραφίες που ανάρτησε στo Instagram

pappasasmos3
danaipappasasmos
danaipappa11
294580236_5416072058446050_7271349816226937001_n

Λίγο καιρό πριν, ο ΜΙχάλης Αεράκης ανέβασε μία φωτογραφία με τον Στέλιο Μάινα από τα πρώτα του γυρίσματα στη σειρά, μιας και ο ηθοποιός εντάσσεται δυναμικά από τη νέα σεζόν στο καστ του «Σασμού».

Ο χαρακτήρας που αναμένεται να υποδυθεί ο Στέλιος Μάινας θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης. Πιο συγκεκριμένα, θα ενσαρκώσει τον Παύλο Βρουλάκη, ο οποίος επιστρέφει από τους… νεκρούς για να πάρει εκδίκηση για τον φόνο του Πετρή. Ο Παύλος Βρουλάκης είναι ανιψιός της γιαγιάς Ειρήνης και το βασικότερο είναι ότι η οικογένεια των Βρουλάκηδων τον θεωρούσε για χρόνια νεκρό.

 «Πρώτα γυρίσματα με τον φίλο μου Στέλιο Μάινα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο «παπά-Μιχάλης».





Ειδήσεις σήμερα:

Δεκαπενταύγουστος με καταιγίδες και... άνοδο της θερμοκρασίας - Πού θα βρέξει

ΕΕ και άλλες 42 χώρες ζήτησαν από τη Ρωσία να αποσυρθεί από το εργοστάσιο της Ζαπορίζια

Δείτε φωτογραφίες από την εμφάνιση του 50 Cent στη Μύκονο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης