Η Βρισηίδα Ανδριώτου βρίσκεται στην Πάρο για τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκακαι μοιράζεται συνεχώς στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του Survivor είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και δεν αφήνει τους ακόλουθούς της παραπονεμένους, αφού τους δίνει καθημερινά μια «γεύση» από τη ζωή της.
Έτσι και τώρα, αφού δημοσίευσε φωτογραφίες με τον αγαπημένο της από τις εξόδους τους, η Βρισηίδα Ανδριώτου φωτογραφήθηκε μόνη της στην πισίνα ενός πολυτελούς ξενοδοχείου, με φόντο το απέραντο γαλάζιο.
Στη λεζάντα που συνοδεύει τα εντυπωσιακά στιγμιότυπα, έγραψε: «Ο παράδεισος βρέθηκε».
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.