Chart Show: Η Δέσποινα Βανδή αποχαιρέτησε το κοινό της - Με Έλλη Κοκκίνου «έκλεισε» η σεζόν

Chart Show: Η Δέσποινα Βανδή αποχαιρέτησε το κοινό της - Με Έλλη Κοκκίνου «έκλεισε» η σεζόν

Η τραγουδίστρια έδωσε στους τηλεθεατές την υπόσχεση πως θα ξαναβρεθούν σύντομα - Τα πειράγματα ανάμεσα στις δύο τραγουδίστριες 

Σχεδιο_χωρις_τιτλο__15_
Αυλαία έριξε και τo Chart Show με τα 30 πιο επιτυχημένα καλοκαιρινά τραγούδια των τελευταίων 40 ετών.

Η Δέσποινα Βανδή παρουσίασε τις μεγάλες καλοκαιρινές επιτυχίες, με το «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια» της Σοφίας Αρβανίτη να τερματίζει πρώτο.

Μία από τους λαμπερούς καλλιτέχνες που βρέθηκαν στη σκηνή του show ήταν η Έλλη Κοκκίνου, η οποία πιο εντυπωσιακή από ποτέ, ταξίδεψε το κοινό με τα τραγούδια της.

Μάλιστα, δεν έλειψαν και τα πειράγματα ανάμεσα στις δύο γυναίκες, με τη Δέσποινα Βανδή να υποδέχεται την Έλλη Κοκκίνου στο πλατό, λέγοντάς της: «Δεν είσαι πολύ φίλη μου πάντως. Είσαι πολύ όμορφη σήμερα, δεν έπρεπε να το κάνεις αυτό».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-clbfkuamhypt)

Η τραγουδίστρια της ανταπέδωσε το κοπλιμέντο και το show συνεχίστηκε σε πολύ θερμό κλίμα. Η Έλλη Κοκκίνου αναφέρθηκε επίσης, στο τραγούδι «Αυτό το καλοκαίρι» και έκανε έναν χιουμοριστικό διάλογο με την παρουσιάστρια.

Πιο συγκεκριμένα, της είπε: «Αυτό το τραγούδι ήταν παραγγελία από εμένα. Κάποια στιγμή, όταν είχαμε τελειώσει τις ηχογραφήσεις με το άλμπουμ, μου λέει ο Φοίβος: "Θέλω να γράψω άλλο ένα, έχεις κάποια ιδέα;". Εμένα η αγαπημένη μου εποχή είναι τα Χριστούγεννα, είχες κλέψει όμως το χριστουγεννιάτικο, το είχε γράψει σε εσένα κι έτσι, πήγα στο καλοκαιρινό».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-clbfnyda1npd)
Κλείσιμο

Η βραδιά συνεχίστηκε με αμείωτο κέφι και πολλά γέλια, με τη Δέσποινα Βανδή να αποχαιρετά τους τηλεθεατές της και να δίνει την υπόσχεση πως θα ξαναβρεθούν σύντομα.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-clbgc050w32h)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης