Cash or Trash: Τέσσερις νέοι πωλητές ψάχνουν αγοραστές για τα ξεχωριστά αντικείμενα τους

Cash or Trash: Τέσσερις νέοι πωλητές ψάχνουν αγοραστές για τα ξεχωριστά αντικείμενα τους

Απόψε στις 18:30, στο Star - Δείτε το τρέιλερ

CASH_OR_TRASH__1_
H Δέσποινα Μοιραράκη υποδέχεται απόψε στο Cash or Trash τέσσερις νέους πωλητές, τρεις άντρες και μία γυναίκα, με τις ιδιαίτερες ιστορίες των αντικειμένων τους. Ο Θάνος Λούδος θα δώσει την εκτίμησή του και οι επίδοξοι αγοραστές, Γιώργος Τσαγκαράκης, Γεώργιος Καράμπελλας, Άντα Πανά, Ιόλη Χιωτίνη, Δημήτρης Δεμερτζής, Φοίβος Στρουγγάρης, θα τα διεκδικήσουν!

Δείτε εδώ το trailer:

Cash or Trash | trailer 9ου & 10ου επεισοδίου - Σαββατοκύριακο 18-19/6

Ένα μοναδικό κομμάτι ιντριγκάρει τους αγοραστές

Η Δέσποινα Μοιραράκη συναντάει τον Νίκο και παρόλο που το αντικείμενό του δεν είναι μηχανή, αγαπά εξίσου την ταχύτητα, μιας και ήταν η κύρια προϋπόθεση για να κατασκευαστεί, περίπου μισό αιώνα πριν, όπως πιστεύει ο ίδιος. Ο Νίκος ικανοποίησε βασικά κριτήρια του εκτιμητή του Cash or Trash καθώς το αντικείμενό του βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Η Ιόλη Χιωτίνη, ο Γεώργιος Καράμπελλας, ο Φοίβος Στρουγγάρης, ο Δημήτρης Δεμερτζής και η Άντα Πανά, υποδέχονται τον Νίκο και το αντικείμενό του με ανυπομονησία. Ο Νίκος έχοντας τη φιλοσοφία να πουλάει ένα αντικείμενο, όταν πλέον το έχει χαρεί, για να βρει το επόμενο καλύτερο, μπαίνει στη διαδικασία της δημοπρασίας του Cash or Trash αρκετά άνετος. Έχοντας ιδιαίτερη συμπάθεια στις ζωντανές δημοπρασίες, στις οποίες είχε λάβει μέρος και άλλες φορές στο παρελθόν, δείχνει να απολαμβάνει και τη συνθήκη της τηλεοπτικής δημοπρασίας. Η διαφορετικότητα των πέντε συλλεκτών, που έχει μπροστά του, τον βοηθά να κατανοήσει και τα διαφορετικά κίνητρα του καθενός.

Σε ποιον ή ποια είναι όμως θα καταλήξει τελικά;

Ένα ιδιαίτερο αντικείμενο σπάει το ρεκόρ προσφορών

Ίσως ποτέ ως τώρα, ένα αντικείμενο, που έχει έρθει στο Cash or Trash να μην ήταν τόσο τέλεια εναρμονισμένο αισθητικά με τον χώρο. Το αντικείμενο του Μάρτιν Μαυρογένη έρχεται από τις Κάτω Χώρες αλλά δεν είναι το μόνο που έχει να πει πολλά, σε αυτή την περίπτωση. Η εκτίμηση του Θάνου Λούδου περνά τον Μάρτιν στο επόμενο στάδιο, γεμίζοντάς τον με ισχυρά επιχειρήματα, για μια πολύ δυνατή πώληση.

Κλείσιμο
Στο δωμάτιο των αγοραστών αποκαλύπτεται ένα από τα πιο ιδιαίτερα art nouveau ρυθμού αντικείμενα. Ο Μάρτιν, όντας συλλέκτης από τα 10 του και γνωρίζοντας τον τομέα του αντικειμένου του αρκετά καλά, γίνεται μέρος της πιο ενδιαφέρουσας, από πλευράς επιχειρηματολογίας, δημοπρασίας που έχει γίνει ως τώρα στο Cash or Trash. Οι πέντε συλλέκτες, Δημήτρης Δεμερτζής, Ιόλη Χιωτίνη, Γιώργος Τσαγκαράκης, Άντα Πανά και Γεώργιος Καράμπελλας, έχοντας μπροστά τους έναν νεαρό μεν αλλά δεινό γνώστη της αντίκας, ζουν μια μαγική δημοπρασία.

Δεσποινα_Μοιραρακη__Θανος_Λουδος__1_

Με τις τιμές προσφορών να ανεβαίνουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, οι αγοραστές κάνουν το αδύνατο δυνατό για να παραμείνουν στο ύψος των περιστάσεων και των υψηλών προσφορών. Ο Μάρτιν, αν και αρχάριος στις δημοπρασίες, δεν αφήνει τους συναισθηματισμούς να τον επηρεάσουν. Σπάζοντας κάθε ρεκόρ προσφορών, ο πωλητής κάνει την παρθενική του πώληση σε εξωπραγματική τιμή, σε σχέση με την εκτίμηση. Με αυτόν τον τρόπο περνάει ένα νέο μήνυμα και δίνει ακόμα ένα κίνητρο στους νεαρούς τηλεθεατές της εκπομπής, να ακολουθήσουν τον δρόμο του συλλεκτισμού.

Μια πραγματικά συναρπαστική πωλήτρια

Μια ενεργειακή σύμπραξη συμβαίνει στο δωμάτιο του εκτιμητή φιλοξενώντας η Δέσποινα Μοιραράκη την επόμενη πωλήτρια, συμπαντικά γνωστή ως Ιουλία. Η Ιουλία έρχεται στο Cash Or Trash με ένα επώνυμο έπιπλο, ειδικής παραγγελίας, που αποτελεί κομμάτι της ιστορίας μιας άλλης εποχής. Τα στοιχεία της εκτίμησης του Θάνου Λούδου αποτελούν σημαντικά επιχειρήματα για την πωλήτρια, μιας και το ποσό της εκτίμησής του έδειξε να μην την ικανοποιεί αρκετά.

Στο δωμάτιο των αγοραστών οι ενέργειες ανταλλάσσονται αλλά όχι με τη φορά που θα περίμενε κάποιος, έχοντας ένα τόσο ιδιαίτερο αντικείμενο αλλά και μια τόσο συναρπαστική πωλήτρια. Η ηρεμία της Ιουλίας μεταδίδει ό,τι πιο θετικό θα μπορούσε αλλά η «ζωή» του αντικειμένου της είναι, απ’ ότι δείχνει η πορεία της δημοπρασίας, προκαθορισμένη.

Ένας συλλέκτης-πωλητής με δυνατό «όπλο»

Όπως έχει δείξει, ως τώρα, η ιστορία του Cash or Trash, οι Έλληνες και όχι μόνο, αγαπούν να συλλέγουν. Συλλεκτισμός με την έννοια της αγάπης, που για άλλον αυτό εκφράζεται σε χόμπι, άθλημα, κυνήγι θησαυρού και κάποιες φορές εργασία. Σε μια από αυτές τις κατηγορίες ανήκει και ο επόμενος συλλέκτης-πωλητής από τη Σπάρτη.

Στο δωμάτιο του εκτιμητή η Δέσποινα Μοιραράκη και ο Θάνος Λούδος υποδέχονται τον Στέλιο με το χαρμπί του! Ένα αντικείμενο που δίνει στον Θάνο Λούδο την ευκαιρία να μιλήσει για την ελληνικότητα και την ιστορία του. Όμως τα δεδομένα της εκτίμησης του Θάνου δεν ικανοποιούν τον Στέλιο. Γνωρίζοντας τι «όπλο» έχει στα χέρια του και όντας γνώστης των διαδικασιών μιας δημοπρασίας, σκοπεύει να καταφέρει να πάρει υψηλότερες εκτιμήσεις από τους πέντε αγοραστές.

Με αδυναμία στα μπαστούνια ο Γεώργιος Καράμπελλας, βλέπει μπροστά του ένα εν δυνάμει αντικείμενο για την προσωπική του συλλογή. Ο Φοίβος Στρουγγάρης, λάτρης και συλλέκτης του στοιχείου με εθνική ταυτότητα, μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι. Οι συλλέκτες όμως είναι πέντε!

CASH_OR_TRASH-Σαββατο___Κυριακη_18_30__3_

Άραγε είναι αρκετός ο ανταγωνισμός για το συγκεκριμένο αντικείμενο προκειμένου να φτάσει την ιδανική προσφορά, που έχει φανταστεί ο Σπαρτιάτης πωλητής;

Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!
Cash or Trash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια! Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά - πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το Cash or Trash τα προσφέρει όλα!

Δείτε εδώ το trailer των συμμετοχών:

CASH OR TRASH: δήλωσε συμμετοχή και βγες κερδισμένος!


Cash or Trash, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:30 στο Star



Ειδήσεις σήμερα:

Η Ρωσία κόβει σταδιακά το αέριο στην Ευρώπη, την ώρα που οι χώρες θέλουν να προετοιμαστούν για τον χειμώνα

Ο συζυγοκτόνος αστυνομικός της Κηφισιάς μέσα από το κελί του στο protothema.gr: «Δεν κατάφερα να συγκρατήσω τον εαυτό μου»

Βρετανία: Εκατοντάδες... ορφανές αποσκευές στοιβαγμένες στον τερματικό σταθμό του Χίθροου - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης