Δίκη Ντεπ - Χερντ: Την ημέρα του γάμου τους, ο ηθοποιός αστειευόταν ότι πλέον μπορεί να την χτυπάει ελεύθερα

Δίκη Ντεπ - Χερντ: Την ημέρα του γάμου τους, ο ηθοποιός αστειευόταν ότι πλέον μπορεί να την χτυπάει ελεύθερα

«Είμαστε επιτέλους παντρεμένοι, τώρα μπορώ ελεύθερα να της ρίξω μια γροθιά στο πρόσωπο, χωρίς να μπορεί κάποιος να κάνει κάτι γι' αυτό» - Όσα κατέθεσε φίλος της ηθοποιού στο δικαστήριο

heard-depp-arthro
Η δικαστική διαμάχη του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ συνεχίζεται, με τις σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον γάμο τους να διαδέχονται η μία την άλλη.

Σειρά αυτή την εβδομάδα έχει η Χερντ, για να συνεχίσει την κατάθεσή της και να φέρει στην αίθουσα του δικαστηρίου μάρτυρες, που μπορούν να υπερασπιστούν τα λεγόμενά της.

Ένας από αυτούς φαίνεται πως ήταν ο συγγραφέας Ίο Τίλετ Ράιτ, ο οποίος κατέθεσε σήμερα ενώπιων των δικαστών.

Ο Ίο ανήκει στο στενό φιλικό περιβάλλον της Χερντ, όμως μετά τον γάμο της με τον Τζόνι Ντεπ, έγινε φίλος και με τον ηθοποιό.

Αν και κατέθεσε πως ο ίδιος δεν έχει γίνει μάρτυρας καμίας κακοποίησης ανάμεσα στο ζευγάρι, περιέγραψε μία στιγμή από την ημέρα του γάμου τους, που έφερε σε δύσκολη θέση τον Τζόνι Ντεπ.

«Περπατώντας από τον χώρο του μυστηρίου προς τα εκεί που γινόταν η δεξίωση, έδωσα τα συγχαρητήριά μου στον Τζόνι που κατάφεραν να παντρευτούν. Και τότε, εκείνος αστειεύτηκε και μου είπε: "Είμαστε επιτέλους παντρεμένοι, τώρα μπορώ ελεύθερα να της ρίξω μια γροθιά στο πρόσωπο, χωρίς να μπορεί κάποιος να κάνει κάτι για αυτό"», περιγράφει ο Ίο Τίλετ Ράιτ.
Όπως ανέφερε στη συνέχεια, ο Τζόνι Ντεπ του μίλησε πολλές φορές για το πόσο ερωτευμένος ένιωθε με τη Χερντ, όμως είχε φόβους ότι τον απατάει.

«Προσπαθούσα να τον καθησυχάσω και του έλεγα πως αν η Άμπερ είχε παράλληλη σχέση, θα ήμουν από τα ελάχιστα άτομα που θα το έλεγε. Δεν κρύβω μυστικά, ούτε μου αρέσει να λέω ωέματα, οπότε του ανέφερα πως αν μάθω κάτι, θα του το πω για να πάρει την απόφασή του», εξήγησε ο συγγραφέας, συμπληρώνοντας πως ο ίδιος θεωρούσε ότι η Χερντ είναι «υπερβολικά ερωτευμένη με τον Τζόνι».

Αν και προσπάθησε πολλές φορές να εξαφανίσει τις αμφιβολίες και των δύο για τη σχέση τους, δεν τα κατάφερε. «Τους έλεγα πως είναι λογικό να ανησυχεί ο ένας για τον άλλο, γιατί είναι και οι δύο sex symbols. Έπρεπε να αποδεχτούν ότι είναι πραγματικά ερωτευμένοι και αγαπιούνται».

depp-heard
To ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα του φιλμ "The Rum Diary" και παντρεύτηκε το 2015


Κλείσιμο
Κατά τη διάρκεια της δικής του κατάθεσης στο παρελθόν, ο Τζόνι Ντεπ είχε δηλώσει πολλές φορές πως στο παρελθόν, είχε μία «σκοτεινή αίσθηση του χιούμορ», για την οποία πλέον, μετανιώνει.

Είχε δηλώσει επίσης, πως «ντρέπεται» για πολλά από τα μηνύματα που είχε στείλει και για τις λέξεις που χρησιμοποιούσε, όμως ποτέ δεν θα έφτανε σε σημείο να ασκήσει βία εναντίον κάποιας γυναίκας.

«Δεν έχω φτάσει ποτέ στο σημείο να χτυπήσω την κυρία Χερντ, όπως και καμία άλλη γυναίκα»
, είχε πει χαρακτηριστικά. 



Ειδήσεις σήμερα:

Το «ελληνοαμερικανικό ειδύλλιο» κακά μαντάτα για την Άγκυρα

Ο γιος του Μπολσονάρου μιλάει για «στημένες» εκλογές και «πολιτική αστάθεια» στη Βραζιλία

Ο Τζο Μπάιντεν δεν θεωρείται "στενή επαφή" της κόρης του Άσλεϊ που βρέθηκε θετική στην Covid-19
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης