Άμπερ Χερντ: Μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα από την αίτηση διαζυγίου με τον Ντεπ, έβαλε τον Έλον Μασκ στο διαμέρισμά της

Άμπερ Χερντ: Μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα από την αίτηση διαζυγίου με τον Ντεπ, έβαλε τον Έλον Μασκ στο διαμέρισμά της

«Ήθελε να ελέγχει τα ρούχα που φορούσε και την καριέρα της» ισχυρίστηκε, από την πλευρά της, η αδερφή της ηθοποιού, στη δική της μαρτυρία κατά του Τζόνι Ντεπ

depp-heard-musk-main
Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη ανάμεσα στην Άμπερ Χερντ και τον Τζόνι Ντεπ και νέες παρουσίες βρίσκονται στη θέση μάρτυρα, στη δικαστική αίθουσα.

Νωρίτερα σήμερα κατέθεσαν δύο πρόσωπα από το στενό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού.

Ο Τζόσουα Ντρου, φίλος των διαδίκων, κατέθεσε, ρίχνοντας πιθανώς φως στην υπόθεση με τα περιττώματα στο κρεβάτι του Ντεπ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ακαθαρσίες από τα σκυλιά στο σπίτι του Τζόνι Ντεπ ήταν συχνό φαινόμενο. Στη συνέχεια, ο Ντρου έκανε μία αποκάλυψη για τη σχέση της Χερντ με τον Έλον Μασκ.



Πιο συγκεκριμένα, ο άλλοτε στενός φίλος του πρώην ζευγαριού είπε ότι η Χερντ ήταν μαζί σε ένα από τα ρετιρέ που διέμενε, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Tesla, Έλον Μασκ, σε διάστημα λιγότερο από ένα μήνα, απ' όταν υπέβαλε την αίτηση διαζυγίου εναντίον του Ντεπ.


Υπενθυμίζεται ότι η Χερντ και ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου ήταν ζευγάρι, για περίπου ένα χρόνο μετά το διαζύγιο.

Η Γουίτνεϊ Ενρίκες, αδερφή της Χερντ, είναι η τρίτη μάρτυρας που κλήθηκε να καταθέσει στη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της ηθοποιού. Η Ενρίκες τόνισε ότι το ζευγάρι ήταν ερωτευμένο όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά και ότι δεν είχε δει ποτέ την αδερφή της «να ερωτεύεται τόσο πολύ κάποιον».

Πρόσθεσε μάλιστα, ότι η σχέση του ζευγαριού άρχισε να παίρνει λάθος δρόμο, την ίδια περίοδο που ο εθισμός του Ντεπ στα ναρκωτικά και το αλκοόλ αυξανόταν.
«Όταν ο Τζόνι έκανε χρήση, υπήρχε πάντα μάχη», είπε και συνέχισε, ισχυριζόμενη ότι ο Ντεπ ήθελε να ελέγχει τα ρούχα της Χερντ αλλά και την ίδια την καριέρα της. «Κάθε φορά που σκεφτόταν να κάνει άλλη μια συνάντηση, εκείνος ξεκινούσε να τσακώνεται. Έλεγε: “Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να δουλέψει. Μπορώ να τη φροντίσω”», είπε σχετικά με αυτό η αδερφή της Χερντ.



Ειδήσεις σήμερα:

Δεν έχουν παραδοθεί υψηλόβαθμοι Ουκρανοί διοικητές από το Αζοφστάλ, λέει φιλορώσος ηγέτης

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ανασύρουν νεκρό τον 30χρονο που έπεσε από τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου

Στο 12,2% η ανεργία τον Μάρτιο του 2022 έναντι 16,8% τον Μάρτιο 2021




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης