Αλέξανδρος Βάρθης: «Μου συστήθηκε ως σκηνοθέτης και ρωτούσε για τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις»

Αλέξανδρος Βάρθης: «Μου συστήθηκε ως σκηνοθέτης και ρωτούσε για τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις»

Ο ηθοποιός της «Σκοτεινής Θάλασσας» μίλησε για τη γνωριμία του στο παρελθόν με έναν σκηνοθέτη, ο οποίος ενώ τον «προόριζε» για κάποιον ρόλο, κατέληξε να του κάνει ερωτήσεις για τη σεξουαλικότητα και τις εμπειρίες του

varthis
Για τον ρόλο του στη Σκοτεινή Θάλασσα, αλλά και την εμπειρία του με γνωστό σκηνοθέτη που τον ρωτούσε για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, μίλησε ο Αλέξανδρος Βάρθης.

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» και περιέγραψε τη γνωριμία του με τον σκηνοθέτη.

«Πήγαινα σε ένα συγκεκριμένο καφέ, είτε για να διαβάσω, είτε για να πάρω καφέ και με είδε κάποια στιγμή αυτός ο άνθρωπος. Μου συστήθηκε σαν σκηνοθέτης του κινηματογράφου. Μου είχε πει ότι ήθελε να κάνει μία ταινία και ενδιαφέρεται να το συζητήσουμε. Δεν έκανε καμία κίνηση να με αγγίξει, ούτε κάτι άλλο που δεν πρέπει. Οι ερωτήσεις που υποτίθεται ότι ήταν επαγγελματικές, ήταν ανόητες. Ήταν καθαρά προσωπικές κι είχαν να κάνουν με τις σεξουαλικές προτιμήσεις μου και τις εμπειρίες μου», δήλωσε ο ηθοποιός.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjbmuzo5q0xt)

Στη συνέχεια, περιέγραψε τον ρόλο που θα του έδινε ο σκηνοθέτης: «Υποτίθεται πως έψαχνε έναν πολύ σκοτεινό χαρακτήρα στον ρόλο και έπρεπε να είμαι κι εγώ έτσι, σκοτεινός στην πραγματικότητα. Αυτό νομίζω πως είναι το πιο ανόητο πράγμα, που μπορεί να πει κανείς σε έναν ηθοποιό. Από ένα σημείο και μετά, το πήρα στην πλάκα τελείως, για να δω πού θα το πάει. Έφτασε τελικά, σε ένα σημείο, που μετά δεν πήγαινε άλλΟ. Του είπα ότι δεν ενδιαφέρομαι».

Τέλος, τόνισε πως ακόμα και μια δεκαετία αργότερα, ο άνθρωπος αυτός συνεχίζει να κάνει ακροάσεις για τον ίδιο ρόλο.

«Αυτός ο άνθρωπος συνέχισε να κάνει ακροάσεις για την ταινία αυτή και μάλιστα, για τον ίδιο ρόλο, σχεδόν μια δεκαετία μετά, που είναι ένα τεράστιο διάστημα. Μάλλον, δεν έβρισκε το πρόσωπο που ήθελε», κατέληξε ο ηθοποιός.


Ειδήσεις σήμερα

Νέες αποκαλύψεις για τη σπιτονοικοκυρά της Πισπιρίγκου - «Κάποιος σήκωσε τη σύνταξή της μετά τον θάνατό της»

Αυτή είναι η σύζυγος Ρώσου στρατιώτη που του έδωσε τις... ευλογίες της για να βιάσει Ουκρανές

Το bootcamp ξεκινά στο «X-Factor»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης