Οι καλύτεροι ξεχώρισαν και είναι έτοιμοι για την επόμενη φάση.
Το bootcamp ξεκινά στο «X-Factor»!
Η αναζήτηση για το επόμενο μεγάλο αστέρι της ελληνικής μουσικής συνεχίζεται στο «X Factor» με το συναρπαστικό bootcamp σήμερα, Σάββατο 16 Απριλίου, στις 21:00 στο MEGA.
Ο Αντρέας Γεωργίου, στην πρώτη του εμφάνιση ως παρουσιαστής, ανεβαίνει στη σκηνή του «X Factor» και υποδέχεται διαγωνιζόμενους και κριτές σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές.
Η δεύτερη φάση του επιδραστικού μουσικού talent show του MEGA φέρνει τις πιο δυνατές «μονομαχίες». Οι Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος, αναλαμβάνουν δράση και επιλέγουν από τους διαγωνιζόμενους (σόλο και groups) που πήραν το εισιτήριο για το bootcamp, τους 40 με την καλύτερη φωνή, την πιο δυναμική σκηνική παρουσία και την πιο χαρισματική προσωπικότητα.
Οι εκπλήξεις και οι ανατροπές δεν σταματούν εδώ. Η «μάχη» τώρα ξεκινά.
Κλείσιμο
Ο Αντρέας Γεωργίου επιφυλάσσει στους κριτές μία απρόσμενη αλλαγή στη διαδικασία σχηματισμού των ομάδων. Με τις κατηγορίες να έχουν καταργηθεί, οι κριτές θα πρέπει να κινηθούν με στρατηγική για να διεκδικήσουν τους 10 καλλιτέχνες που θέλουν στη δική τους ομάδα.
Η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος μεταφέρουν τον παλμό του bootcamp πίσω από τη σκηνή.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.